חיפוש

שינוע מטענים: לחסוך בזמן תוך שמירה על שלמות הציוד

כל סוג של הובלה הוא תהליך המצריך מגוון יכולות וכלים, בין אם מדובר בציוד כבד, סחורה קלה או חומרים מסוכנים. על מנת לוודא שכל הפריטים מגיעים ליעדם החדש בשלום, ניתן להיעזר בשירותים המתאימים לכך ולצאת לדרך בראש שקט

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
משאיות משא
משאיות משא
שינוע מטענים: לחסוך בזמן תוך שמירה על שלמות הציוד צילום: unsplash
שינוע מטענים: לחסוך בזמן תוך שמירה על שלמות הציוד צילום: unsplash
אבי יופה, תוכן מקודם
תוכן שיווקי

לא מעט עבודות הובלה מתבצעות בתנאי שטח בעייתיים או כוללות ציוד מורכב ולעיתים אף מסוכן. גם סוג הובלה פשוט יותר דורש מערכת לוגיסטית של מעקב ובקרה שוטפים על התהליך על מנת למנוע תקלות ולהבטיח את הצלחתו. שינוע מטענים הוא תחום רחב הדורש הכרה וידע בכל הנלווה לו. על החברה המבצעת עבודה מסוג זה להחזיק בתקנים מתאימים, טכנולוגיה מתקדמת לשמירה על הסחורה ויכולת תכנון חכמה לטובת חיסכון במשאבים ובזמן.

ע.ר.ד הובלות דוד בע"מ

שינוע מטענים פנים יבשתי דורש ידע רב, ניסיון ומספר גדול של משאיות וכלי שינוע מתקדמים כולל עובדים מקצועיים. חברה הזקוקה להעברת ציוד ממקום אחד לשני תבחר בצוות שמכיר את התחום מקרוב על מנת שיבצע את העבודה בצורה בטוחה. לחברת ע.ר.ד הובלות דוד בע"מ מקבוצת ע.ר.ד. מספר שנות ניסיון בתחום, ועובדיה בקיאים בכל שלבי העבודה.

"תחום השינוע הפנים יבשתי כולל את כל נושא אוניות השינוע, החל משינוע מכולות וכלה בשינוע חבילות ומשטחים ללקוחות הקצה. אנחנו יודעים לספק את כל הפתרונות לשינוע פנים יבשתי", מסביר עילאי פרץ, סמנכ"ל ורואה חשבון בע.ר.ד הובלות דוד בע"מ.

ע.ר.ד הובלות דוד בע"מ היא חברת לוגיסטיקה ושינוע גדולה וברשותה צי של כ-80 משאיות. היא מפעילה חמש מחלקות שיחד נותנות מעטפת שירותים מקיפה לכל לקוח: מחלקת הפצה לוגיסטית, מחלקת NEXT DAY, מחלקת פרויקטים, קו אילת ומחסנים לוגיסטיים.

שינוע סחורה מהמטוס של פוטין בישראל
שינוע סחורה מהמטוס של פוטין בישראל
שינוע סחורה מהמטוס של ולדימיר פוטין בישראל צילום: הובלות דוד
שינוע סחורה מהמטוס של ולדימיר פוטין בישראל צילום: הובלות דוד

כמו כן החברה מעסיקה כ-150 עובדים שמתפעלים, בין היתר, את שלושת המחסנים הלוגיסטיים שלה בגודל 5,000 מ"ר כל אחד ומנוהלים באמצעות תוכנת WMS.

"תובלה פנים יבשתית מתפרסת מהפצת סחורה ברמת המשטח או הקרטון, ועד לשינוע תכולה של משאית שלמה או מכולה מהנמל אל המרכז הלוגיסטי", מפרט עילאי. "ברשותנו רכבים מסחריים, משאיות 12 ו-15 טון, סמי טריילרים ופול טריילרים. אנחנו יודעים להתאים את השינוע/הובלה מקצה לקצה עבור דרישות הלקוח ובהתאם לאופי הסחורה".

איך מתבצע התהליך כשלקוח יוצר איתכם קשר לגבי שינוע מטענים?
"לרוב לקוח מתקשר ומסביר שהוא זקוק להובלה. אנחנו מתחקרים אותו כדי להבין איזה שינוע הוא צריך: מכולה או משטחים, לאחר מכן יורדים לשאלות ממוקדות יותר שעוסקות בצורת ההעמסה, משקל הסחורה, הערך הביטוחי, האישורים המיוחדים כמו חומרים מסוכנים, קירור ועוד".

לאחר קבלת המידע הספציפי, המחלקה הרלוונטית בתפעול של ע.ר.ד הובלות דוד בע"מ משבצת את המשאית והנהג המתאימים ביותר לדרישות ההובלה.

שינוע פרויקטים של משטרת אילת
שינוע פרויקטים של משטרת אילת
שינוע פרויקטים של משטרת אילת צילום: הובלות דוד
שינוע פרויקטים של משטרת אילתצילום: הובלות דוד

כשמגוון הלקוחות של החברה רחב מאוד, יש צורך בפתרונות למפעלים שמייצרים מכונות או ציוד מורכב שדורש משאית מיוחדת או משקלים כבדים המצריכים שימוש בסמי טריילרים. כמו כן, ברשות החברה צי גדול מאוד של משאיות חלוקה להפצה לחנויות ולבתי עסק ופורטל הזמנות אינטרנטי הכולל מעקב ושידור הזמנות כולל POD מלא.

ומה בנוגע לתמחור? הוא נקבע אחרי שבע.ר.ד הובלות דוד בע"מ שואלים את כל השאלות החשובות, כולל בנושאי העמסה, פריקה והתהליך כולו. אז המחיר נקבע לפי מורכבות הפרויקט, זמן הנסיעה, מרחק ועלות תפעולית שיכולה להשתנות בהתאם לביטוח מיוחד למשל.

"יש מקומות שבהם השינוע מורכב יותר מהובלה של משטח כזה או אחר, לכן חשוב לדעת מי מבצע את העבודה", מסכם עילאי. "הובלה של משטח לחנות רוב החברות יודעות לעשות, אבל עבור הובלה של סחורה מורכבת צריך את הידע המתאים. ולנו יש אותו".

חברות לוגיסטיקה, ייצוא וייבוא, משווקים ויצרנים, או בעלי עסקים שזקוקים לשינוע סחורה יכולים להיעזר בע.ר.ד הובלות דוד בע"מ, להם יש את כלל האישורים המתאימים להובלת סחורות, כולל תקן איזו 9001. הליווי אותו מספקת החברה ללקוחותיה מאפשר להם להיות רגועים ולדעת שהסחורה שלהם נמצאת בידיים טובות.

ע.ר.ד הובלות דוד בע"מ
מעבר לאתר >>
לעמוד הפייסבוק >>
טלפון: 1-700-071-075

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר

    אופיר דור
    מירב סדיקוב

    "אני מסיימת לעבוד ב-3:00, מגיעה למעונות ב-4:00 וב-8:00 אני כבר בשיעור"

    יעל בלקין | תקופת ההשכלה
    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים