מוכנים למכור את הדירה שלכם? הכירו את המתווכים שיביאו אתכם בדיוק למקום שאתם רוצים להיות בו: בוטיק נדל"ן הרצליה, קבוצת ז'אן נכסים ו-אבי דלח, לוטוס נדל"ן הרצליה:
״זה קרה ממש לא מזמן, בעיצומה של התפרצות הקורונה״, מתחיל מיד עמיר פרסטר, הבעלים והמנכ״ל של משרד התיווך ״בוטיק נדל״ן הרצליה. ״פנה אליי ואל שותף שלי, טל גלעדי, זוג צעיר שהיה חייב למכור בדחיפות את הדירה שלהם. הם כבר רצו לעזוב במשך תקופה ארוכה את הבית ואפילו העמידו אותו למכירה שנה קודם לכן, אך ללא שום הצלחה. קרה מקרה ולפני כמה חודשים הם נתקלו בבית החלומות שלהם, בלי לחשוב פעמיים הם התקדמו לחתימת חוזה ושברו את הכוס – מזל טוב, יש להם דירה חדשה, אבל מה עושים עם הדירה הנוכחית? אף אחד לא רוצה לעבור לדירה חדשה ולתת לדירה הישנה לצבור חשבונות ארנונה ולעמוד סתם כמו דחליל עצוב״.


״השיחה הראשונה שקיבלנו מהזוג הייתה בעקבות המלצה שהם קיבלו מלקוח אחר שעבד אתנו בעבר. הם היו ממש לחוצים וביקשו את עזרתנו למכור את הדירה שלהם בהקדם. כמובן שהרמנו את הכפפה, הרגענו אותם וקבענו פגישה בה נגיע לראות את הנכס ולהחתים אותם על בלעדיות. הגענו, דיברנו, הבנו את המצב בו הם נמצאים והחלטנו שאנחנו עושים את הכל בשביל שהדירה שלהם לא תעמוד אפילו יום אחד בלי אנשים בתוכה.
״בתום עשרה ימים בלבד של שיווק מאסיבי בכל הרשתות החברתיות ובכל ערוצי השיווק, הגיעו קונים לחתום על חוזה, אבל זה לא היה אפילו השוס האמיתי. מה שבאמת הלהיב את הזוג הוא שלא רק שהדירה נמכרה בזמן קצר, היא גם נמכרה בדיוק במחיר שהם רצו. למרות שהזמן דחק הם לא היו צריכים להוריד אפילו שקל מהמחיר שהם ביקשו, מה שאיפשר להם לעמוד בתקציב שהם היו צריכים עבור תשלומי הבית הבא״.
״זה רק סיפור אחד מני רבים, אבל אחרי 20 שנה בתחום לא חסרים לנו סיפורים כאלה, והאמת היא שהסיפורים האלה הם בדיוק הסיבה שאני וטל קמים בבוקר ועושים את מה שאנחנו עושים – מגשימים לאנשים את החלום״.
את דרכם המשותפת התחילו ביחד טל גלעדי ועמיר פרסטר לפני למעלה מעשור כשעבדו ביחד במשרד התיווך של רימקס. עמיר שכיום כבר מציין למעלה מ-20 שנה בתחום, וטל שעבר איתו דרך משותפת בעשר השנים האחרונות, החליטו להקים יחד את ״בוטיק נדל״ן הרצליה״ כדי להביא בשורה חדשה ללקוחות המחפשים לעבוד מול מתווכים מהסוג החדש.


״העבודה שעשינו במשרד בו צמחנו הייתה מעולה, אבל הרגשנו שבתוך כל הגודל והעוצמה של המשרד משהו באנושיות אבד בדרך. רצינו להזכיר ללקוחות שעסקים עושים עם אנשים ושיש מתווכים שלוקחים את עצמם ואת העסק ברצינות, ויודעים כיצד להציב את טובתו של הלקוח בראש סולם הערכים״.
בעשור האחרון חולשים צמד הברזל של ״בוטיק נדל״ן הרצליה״ על כל אזור הרצליה ומלווים עסקאות קניה ומכירה החל מהשלב הראשוני ועד לחתימת החוזה. את מרבית הלקוחות שלהם הם מקבלים בעקבות המלצות מפה לאוזן, הוכחה לעבודתם הטובה וליכולת שלהם ללוות את העסקה עד הסוף, ואף להביא את התוצאות גם בזמן האמת. אגב, אם תיכנסו לאתר מדל״ן ותחפשו משרדי תיווך בהרצליה, כנראה שתראו בראש סולם הדירוגים את ״בוטיק נדל״ן הרצליה״ כמשרד המוביל באזור, זאת לאור העובדה כי למרות שמדובר בשני אנשים בלבד, צוות הברזל של עמיר וטל אחראי על מרבית ממכירות הנכסים באזור.
״שנינו הגענו למשרד החדש שהקמנו עם ערך אחד שהחלטנו שהוא יהיה זה שמלווה אותנו מעתה ואילך – טובת הלקוח. מי שמכיר את עולם התיווך יודע שמתווך שהחתים לקוחות על בלעדיות יכול לשמור את הנכס לעצמו עד שימצא בעצמו את הלקוח, וכך ירוויח עמלת תיווך כפולה מהקונה ומהמוכר. הבעיה במשוואה הזו היא שהדבר עלול לעכב את המכירה ולהביא הצעות מחיר שלא משקפות את צרכיו ורצונותיו של המוכר״, משתף טל.
״ישנם שלושה אלמנטים שאנחנו שואפים אליהם לאחר שהחתמנו לקוח על בלעדיות: 1) להשיג לו את המחיר הגבוה ביותר; 2) לעשות את זה בכמה שפחות זמן; 3) לתת ללקוח להתעסק בענייניו מבלי שיצטרך לדאוג לעשות שום דבר בעצמו.
״השיטה שמניבה לנו את התוצאות הנפלאות שאליהן אנחנו מגיעים היא שיתופי פעולה. החתמנו דירה על בלעדיות? מעולה. אנחנו מתחילים לשווק את הדירה בכל המדיות האפשריות; באתר המקצועי שלנו, בפייסבוק, במדל״ן וביד 2, כשלצד זאת אנחנו גם יוצרים קשר עם מתווכים אחרים ומבקשים מהם שיביאו את הלקוחות שלהם. אמנם אנחנו מוותרים על האפשרות לקבל גם את עמלת הקונה, אבל מה שחשוב לנו הוא הלקוח שלנו״.
למי שלא מכיר את קונספט שיתופי הפעולה של המתווכים, מדובר בשיטת עבודה ששמה בראש סדר העדיפויות את צרכי הלקוח. על ידי הזמנה של מתווכים נוספים לעבוד על הנכס ולהביא קונים משלהם, יוצרים עמיר וטל מאגר קונים פוטנציאלים, מה שמעלה את ערכו הנתפס של הנכס – קצת כמו לראות מלא אנשים עומדים בתור למסעדה – ומה שמאפשר לבצע תהליכי התמחרות על הנכס. קונה א' הציע x, קונה ב' צריך להציע x פלוס 1. וכך מחיר הדירה עולה בדיוק כמו במכירה פומבית עד שנקבע המחיר הסופי ובעל הנכס מרוויח את עסקת חייו.
אתם יכולים לנסות למכור את הדירה לבד אבל ללא רשת קשרים ענפה כמו זו של עמיר וטל, כל הצעת מחיר שתקבלו תהיה הצעה אחרונה, והאפשרות לתהליך התמחרות שיכניס לכם עוד כמה עשרות ואפילו מאות אלפי שקלים יהיה רחוק מהישג יד. בעזרת ״בוטיק נדל״ן הרצליה״ תוכלו להציע את הדירה שלכם למכירה ולמכור אותה למרבה במחיר, בזמן הקצר ביותר וכשאתם יודעים שמקצוענים אמיתיים דואגים לכם.
צור קשר
כתובת: אחד העם 23, מרכז הרצליה
עמיר: 052-2505966
טל: 052-3334483
לאתר של בוטיק נדל"ן הרצליה >>>
לפייסבוק של בוטיק נדל"ן הרצליה >>>
-----------------------------------
על אף משבר הקורונה, תנופת הבניה בהרצליה איננה עוצרת. עם עשרות פרויקטים חדשים, מאות דירות ודיירים שכבר הבטיחו לעצמם בית חדש, ניכר כי הרצליה היא יעד נחשק למשקיעים ולרוכשים פרטיים.
על פי נתוני הלמ"ס כפי שהתפרסמו ב- 15 מרץ 2020, ודירגו את הערים בישראל בהן נמכרו הכי הרבה דירות חדשות (בשנת 2019), הרצליה היתה בין הערים המובילות בדירוג, עם 1,908 התחלות בניה של דירות חדשות.
אתי נחום, מנהלת השיווק בקבוצת 'ז'אן נכסים' בהרצליה, אומרת: "ההפתעה הגדולה היא שלמרות הקורונה לא רק שאנו לא מרגישים בירידה במכירות, אלא יש אפילו עליה בביקושים".
ממה לדעתך זה נובע?


"אני משייכת את זה לכך שדווקא משבר הקורונה שגרם לאנשים להרגיש 'תקועים' בבית למשך שעות וימים ארוכים בתקופת הסגר, תרם להבנה עד כמה הבית חשוב וכמה משמעות יש לבחירת בית שנעים לגור בו.
"הכוונה היא גם מבחינת המבנה – לדוגמה, אנשים שרוצים מרפסת, גינה או גג, וגם מבחינת הסביבה הקרובה (כזכור, היתה תקופה שהותר לצאת מהבית עד למרחק של כמאה מטרים). מאפיינים אלו תרמו להערכה מחודשת של אזור המגורים. בתקופה זו אנו רואים עלייה ניכרת במשפרי דיור וזה מוכיח עד כמה משבר הקורונה תרם לעניין.
"שני גורמים נוספים שהשפיעו על העלייה בביקוש לדירות הם נפילת הבורסה והורדת מס רכישה. שני אלו מחזירים משקיעים רבים לענף שמבינים שאין כמו השקעה בנדל"ן".
קבוצת ז’אן נכסים בהרצליה היא אחת החברות הגדולות בשרון בתחום שיווק הפרויקטים למגורים. הקבוצה עוסקת בתיווך, שיווק, מכירת דירות, בתים צמודי קרקע, דירות גן, דופלקסים, ווילות ופנטהאוזים, ורושמת הישגים מרשימים בתחום שירות הלקוחות.
לקבוצה שני סניפים בעיר: ברחוב סוקולוב – סניף פעיל וחזק מזה ארבעה עשורים ואחראי לשיווק פרויקטים חדשים החל משלב איתור המגרש, גיוס יזמים ועד השלב הסופי - עבודה עם היזמים ושיווק. סניף נוסף ממוקם בהרצליה הירוקה ומתמחה בתיווך פר אקסלנס של דירות יד שניה.
"יש לנו מאגר ענק של דירות, ואנו דואגים ללקוחות שלנו תוך ליווי צמוד ושירות אישי בגובה העיניים. השירות שלנו הוא הרבה מעבר לסטנדרט ואנו מציעים גם שירותים משלימים כגון ייעוץ משכנתאות, ייעוץ וליווי למשקעי נדל"ן, ייעוץ בעיצוב הדירה ושירותים נוספים", מציינת אתי נחום.
"אנו גאים בכך שליווינו לאורך השנים עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית, החל משלב בדיקת הזכויות והכדאיות ועד לסיום בניית הדירות החדשות בבניינים בודדים וכן במתחמים גדולים של פינוי-בינוי".
אילו יתרונות נוספים אתם מספקים ללקוחות?


"יש לנו קשרים וניסיון רב שנים מוצלח ומוכח ואנו רותמים את הידע והקשרים שלנו באיתור היזם/הקבלן המתאים לכל פרויקט, טיפול בהיתרים מול העירייה, עבודה לצד מפקח הפרויקט, המהנדסים וכלל אנשי המקצוע המלווים את הפרויקט, עד לסיומו בהצלחה.
"מרכיב חשוב בעבודתנו הוא שאנחנו עובדים על פי תקנים חדשים שמתעדכנים כל הזמן, ואפשר להיכנס לאתר האינטרנט של קבוצת ז'אן נכסים ולקבל מידע על הפרויקטים השונים שניהלנו ברחבי העיר.
"יתרון משמעותי נוסף הוא באנשי המקצוע שלנו הנבחרים בקפידה מתוך ניסיונם הרב בעולם הנדל"ן והמרכיב האנושי שלהם. אלו אנשי מקצוע מצוינים שיודעים להוביל את הפרויקטים. יש לנו מחלקה של התחדשות עירונית בסניף סוקולוב, ובסניף בהרצליה הירוקה יש שלנו סוכני נדל"ן מקצועיים המספקים שירות ומענה למוכרי דירות ולרוכשי יד שניה".
מה לגבי שיווק פרויקטים?
"היום אנחנו מנהלים כ-15 פרויקטים מכל הסוגים: התחדשות עירונית – תמ"א 38 1 ו- 2, פרויקטים חדשים, צמודי קרקע, דירות גן ופנטהאוזים ואנו פועלים בכל רחבי העיר – במרכז הרצליה, בהרצליה הירוקה, בשכונת גליל ים, ועוד. אנו פונים לכל קהלי היעד, למשקיעים, לזוגות צעירים, משפרי דיור ויש לנו צוות מקצועי מיוחד המספק מענה לרוכשי דירות חדשות".
מהם היתרונות שלכם עבור המשקיעים?
"אנו עובדים שנים רבות עם משקיעים ויודעים לאתר עבורם את הדירות המתאימות להם בדיוק לצרכיהם ורצונם, גם כאשר המשקיעים נמצאים בחו"ל. הם סומכים עלינו שנמצא עבורם את הנכס המתאים, הטוב והרווחי ביותר שיש".
ואתם משקיעים הרבה בהנגשת הזדמנויות הנדל"ן במדיה החברתית?
"בהחלט. אנו נמצאים עם הפנים קדימה ולכן הקמנו אתר אינטרנט חדש לקבוצה בו ניתן להתעדכן בפרויקטים החדשים, וכן עמוד פייסבוק ואינסטגרם המתעדכנים באופן תדיר. כל תחום המדיה החברתית מושקע מאוד בקבוצת ז'אן במטרה להקל על הלקוחות ולהנגיש עבורם הזדמנויות בכל עת.
"המטרה שלנו היא להקל על הלקוחות ושתהיה להם אפשרות ליצירת קשר איתנו בכל דרך שיבחרו בה דווקא דרך הטלפון".
קבוצת ז'אן נכסים
סניף המרכז: סוקולוב 31 הרצליה
סניף נוסף: אלתרמן 42, הרצליה
טלפונים: 09-9575500, 050-7401400
-----------------------------------
"מוכרים פרטיים עושים טעויות שעולות להם הרבה", מספר אבי דלח, שותף בלוטוס נדל"ן בעל ניסיון של למעלה מעשור בתחום. בחברת התיווך שלו הממוקמת בהרצלייה עובדים רק סוכני תיווך ותיקים בעלי ניסיון וידע רב שנים.
"אנשים פרטיים לרוב לא מבינים את משמעויות הצעדים בתהליכי מכירה וקנייה, ולא תמיד מגיעים מוכנים לתהליך. למשל קונים נוטים לתת במכוון הצעת מחיר נמוכה, שקל לסרב לה, ואז הצדדים נכנסים למשא ומתן ארוך, מעין משחק אגו שלא משרת אותם ולא מקדם את המכירה.
"אחת הטעויות הנפוצות ביותר של הקונה היא לדבר סרה על הדירה, לזלזל בה ואז לפתוח את המשא ומתן עליה. בנקודה הזו כבר פגעת בבעל הדירה, ואתה מסכל את האפשרות שהוא יבוא לקראתך במחיר. אנו יודעים לנטרל את האנטגוניזם שיכול להיווצר בין הצדדים ועלול להפיל את העסקה. יש לנו יכולת לגשר על הפערים ולהביא תוצאות.
"דוגמה נוספת היא מוכרים המצהירים שהפינוי הוא מידי בלי לחשוב קדימה. כאשר מגיע לקוח ושם כסף, המוכר מבין שהוא צריך להתפנות ונוצרות בעיות שמכשילות את העסקה. צריך להגיע למצב שכאשר יגיע הלקוח הכי טוב לדירה – הכול כבר יהיה מוכן. ישראלים בדרך כלל לא מכינים שום דבר ומשאירים הכול למזל. כשאנחנו מייצגים לקוחות אנו עושים הרבה עבודה מאחורי הקלעים ששווה למוכר הרבה מאוד כסף.


"את ההערכה הגדולה ביותר אנו מקבלים מלקוחות שניסו למכור את הדירה בעצמם ולא הצליחו לעשות זאת תקופה ממושכת. כשהם מגיעים אלינו והנכס נמכר, זו תחושה נהדרת, ואלה גם הממליצים הכי טובים שלנו".
ידע שמתורגם לרווח
את הלהט והתשוקה למקצוע של דלח קל לזהות ברגע שמתחילים לשוחח עמו. "הידע שלנו בשוק הנדל"ן משפיע על התוצאות הסופיות ומיטיב עם לקוחותינו", מספר דלח. "כשאני מלווה לקוח בקנייה, אני אדע על איזו דירה לתת הצעה קרובה יותר למחיר המבוקש כי אחרת יבוא מישהו ויחטוף איתה, ועם איזו דירה אני יכול לקחת את הזמן ולעשות משא ומתן ארוך. נדל"ן הוא העולם שלנו, זה מה שאנחנו עושים מהבוקר עד הערב".
"בעוד אנו משתמשים בכלים השיווקיים ברמה המתקדמת ביותר, הכוח של מתווך טוב הוא פחות בשיווק אלא בניסיון: לדוגמה, היכולת לדעת איך לשאוב את האינפורמציה מהלקוח ולערוך איתור צרכים לפני שהוא מגיע לראות את הדירה. הניסיון והידע שלנו באים לידי ביטוי במיוחד גם בתהליך המשא ומתן".
משרד בוטיק הדוגל בשקיפות מלאה ואמינות
אחד העקרונות המנחים את הצוות הוא שקיפות מלאה מול הלקוח, "אנחנו אחראים לשים כמה שיותר מידע מדויק על השולחן – בדיקות משפטיות, נתונים על דירות דומות שנמכרו, מה החוזקות והחולשות של הדירה לעומת דירות אחרות שנמכרו, מה ההיצע של דירות דומות – והלקוחות הם אלו שמקבלים את ההחלטות המושכלות עבור עצמם".
עקרון על נוסף שדלח מחזיק בו הוא אמינות: "לעולם לא אנקוב במחיר לא ריאלי כדי שמישהו יעבוד איתי", מסביר דלח. "לא אקח נכס שמתומחר מעל השוק למרות שיש מתווכים שעושים זאת. אנו לא נכנעים לגחמות של מוכרים שרוצים למכור בחצי מיליון מעל לשווי. רק אחרי שאנחנו מסכימים על המחיר, אנו רצים קדימה. אנו עורכים פגישות ראשוניות ללא עלות וללא התחייבות לבעלי נכסים בהרצליה בנוגע למכירה, וגם לקונים שמתעניינים באזורים שבהם אנו עובדים. כמו כן אנו מספקים בדיקות משפטיות והערכת שווי ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות, ללא תשלום. כך הלקוחות מכירים אותנו ואת היכולות שלנו".
צוות המשרד כולל את דלח וסבטה ברברמן אשר אמונים יחדיו על נכסי יד שנייה, לנה חרבקובסקי העוסקת בהתחדשות עירונית, ואת שמוליק ושון אשר עוברים הכשרה ועוסקים בנכסים להשכרה.
לוטוס נדל"ן | בילינסון 1, הרצליה | טלפון: 09-8905255
אבי דלח 054-5486229
מייל
מעבר לאתר
פייסבוק אבי דלח
פייסבוק לוטוס נדל"ן








