כמה דברים שאולי לא ידעתם על דלתות פנדור: הם זכו 28 פעמים ברצף בתואר "יצרנית דלתות הפנים הטובות והדקורטיביות ביותר בישראל" ב"מבחן של המדינה", הם מספקים מדי שנה למעלה מ-200,000 דלתות פנים ובקרוב הם עושים עלייה לירושלים.
ולא סתם עלייה – בהשקעה כספית גדולה רשת "דלתות פנדור" מתכננת לפתוח בעוד מספר כשנה את חנות הדגל שלה באזור בגודל של 600 מטר ועם עיצובים וחידושים שלא נראו עד היום בתחום.
חברת "דלתות פנדור" הוקמה בדיוק לפני 30 שנה, על יסודות נגרייה קטנה בבאר-שבע, ולאורך השנים שינתה את כל עולם הדלתות והעיצוב בישראל בזכות שילוב בין ידע, ניסיון וחומרי גלם מנצחים. שנים אחדות אחרי הקמתה, פנדור הפכה לחברה הראשונה שהכניסה קווי יצור ממוחשבים לעולם הנגרות – וכך כל אחד ואחת יכלו לעצב אישית את הדלת האהובה עליהם.
משם המשיכה החברה למהפכות נוספות בתחום: דגמי "למינטו" שהפכו לדגם הנמכר ביותר בישראל, דלתות "יוניק" עמידות לנזקי מים ועץ וסדרת היוקרה החדשה "פן- זירו"שהושקה השנה.


מעל 200 חנויות במתחם אחד
עם צפי של עשרות אלפי יחידות דיור שצפויות להיבנות בשנים הקרובות בירושלים, לא פלא שגם רשת "פנדור" החליטה לעשות את הצעד המתבקש ולעלות לבירה. כשחיפשו שם את הלוקיישן המושלם לסניף שלהם – לא היה להם היסוס.
מתחם "דיזיין סיטי", הנבנה בימים אלה באזור מישור אדומים הסמוך לירושלים בהשקעת ענק של למעלה מחצי מיליארד שקלים, הוא הפתרון המושלם גם לצרכנים שלא רוצים לרוץ ממקום למקום וגם לרשתות שמחפשות מתחם גדול אחד ומקצועי לשבת בו.
פתיחת המתחם בינואר 2021 תשנה את פני העיצוב בישראל, ולראשונה יוקם מתחם עיצוב הבית שירכז במקום אחד מעל 200 חנויות עם מכנה משותף ברור – כל מה שאדריכלים, מעצבים, קבלנים ואנשים פרטיים צריכים כדי לעצב את הבית מא' ועד ת'.
עשרות מותגים שטרם עלו לירושלים החליטו לקבוע את ביתם במתחם החדש, שכבר מכונה בפי רבים "בירת העיצוב של ישראל". לרשימה ההולכת ומתארכת הצטרפה עכשיו גם רשת "דלתות פנדור", וזו ממש לא המילה האחרונה.
עיר העיצוב, הנבנית בימים אלה באזור התעשייה של מישור אדומים, תשתרע על שטח של כ-90 אלף מ"ר וישולבו בה גם מתחם מסעדות מסקרן. את המתחם תכננו מיטב האדריכלים מישראל ומהעולם בעיצוב המדמה את הפיאצה של מלון הויניזן בלאס וגאס.
הצפי הוא ללמעלה ממיליון מבקרים בשנה, עם כ-2,500 מקומות תעסוקה ומרכז קונגרסים ואולמות אירועים גדולים המוקמים בסמוך.
לגלריית תמונות ולמידע נוסף > הכנסו








