חיפוש

שיווק לסטארט-אפים

אשת השיווק שהופכת כל רעיון טכנולוגי להצלחה גלובלית

בתוך עולם ההיי-טק הרווי בפיצ'רים טכניים, מצליחה חברת SAGE Marketing בניהולה של שרית למרוביץ' לספק לסטארט-אפים מערך ניהול שיווקי רחב היקף. המטרה: לאפשר להם בידול ייחודי תוך יצירת אימפקט בדרך להצלחה עסקית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
000833
000833
שרית למרוביץ' צילום: גיא הכט
שרית למרוביץ' צילום: גיא הכט
גיא פישקין, בשיתוף SAGE Marketing
תוכן שיווקי

זה קרה לפני מספר שנים בסן פרנסיסקו, ארצות-הברית. המוקד: תערוכת ה-RSA הגדולה בעולם בתחום הסייבר, המאגדת אחת לשנה את מיטב החברות והתאגידים הבולטים בתחום. בין שלל חברות הענק הגלובליות שהציגו שם, עמד בלוקיישן צדדי גם דוכן קטן ממדים של חברת הסייבר Salt Security הישראלית העוסקת בעולמות ההגנה על API.

כשמולה ניצבות חברות ענק המשקיעות תקציבים אדירים בשיווק ופרסום באירוע, ניסו בחברה להבין כיצד ניתן לבדל אותה ולהשיג תשומת לב מירבית, במסגרת התקציב המוגבל.

מספרת שרית למרוביץ', בעלת חברת SAGE Marketing העוסקת במתן שירותי ניהול שיווק לסטארט-אפים, שליוותה באותה תקופה את הפעילות השיווקית של חברת Salt Security: "ידענו שאנחנו חייבים ליצור אימפקט, אבל היה ברשותנו תקציב מוגבל. החלטנו להשתמש בשם החברה לטובתנו ולהגיע לתערוכה עם קמפיין לידים שמטרתו השקת המותג ויצירת פגישות עם לקוחות פוטצניאליים וזאת בעזרת שימוש בוויז'ואלים של פופקורן, המבורגר וצ'יפס. באמצעות אנלוגיה הצלחנו להבהיר את חשיבות המלח כמרכיב קטן אך חיוני במזון שלנו, כפי שהגנה על API היא מרכיב קטן אך הכרחי בתמהיל הסייבר בארגונים. המטרה של SAGE Marketing היא לייצר בידול לסטארט-אפים בשוק תחרותי. לקחת פיצ'רים ויכולות טכנולוגיות וליצור מהם מהלכים שיווקיים מבודלים ומעניינים, כאלו שיוצרים חיבור אמיתי לקהל היעד". הקמפיין הצליח וזכה לתשומת לב רבה. Salt Security, אחת מלקוחותיה הרבים של SAGE Marketing, נחשבת כיום ליוניקורן מצליח.

000832
000832
צוות סייג' צילום: שי שחר
צוות סייג' צילום: שי שחר

הטאץ' הנשי שעושה את ההבדל

SAGE Marketing פועלת בשוק ההיי-טק מזה שבע שנים. היא נוסדה כאמור על ידי שרית למרוביץ', אשת שיווק בעלת ניסיון של למעלה משני עשורים, ומי שהצליחה בפרק הזמן הזה להרכיב צוות מנצח של כעשרים עובדות ועובדים, אשר רובו על טהרת המין הנשי. יחד מספקת החברה שירותי ניהול שיווק לחברות היי-טק וחברות סטארט-אפ הנמצאות בראשית דרכן ומעוניינות להשיג דריסת רגל בשווקים הגלובליים. לשם כך, צוותי החברה עובדים מתוך משרדי הלקוחות, כדי לפעול כזרוע פנימית, ולייצר אימפקט משמעותי המגיע מבפנים - משיחות המסדרון ופינת הקפה.

"עולם ההיי-טק רווי בגברים בעלי חשיבה ליניארית והנדסית", אומרת למרוביץ', מכיוון שהחברה בבעלותה חרתה על דגלה ניסיון לשנות סדרי עולם, גם ברמה המגדרית. "SAGE Marketing נולדה מתוך מקום שביקש לערער את ההגמוניה הזו ולהפיח רוח חדשה בתוך התעשייה. שיווק יכול גם לרגש ורגש מניע לפעולה. אלו דברים שלעיתים רבות זרים לקהל היעד בהיי-טק המגיע עם תפיסה מובנית משלו ששמה את הפיצ'רים הטכנולוגיים בפרונט".

מה מבדל את SAGE Marketing ביחס לחברות אחרות העוסקות בשיווק לסטארט-אפים?

"היכולת המרכזית שלנו מאפשרת למנכ"לים לצאת לשוק תוך ידיעה שהם בידיים טובות ומנוסות. מנהלי השיווק של SAGE Marketing מפשילים שרוולים ומבצעים את עבודת השיווק הלכה למעשה. אנחנו בונים תוכנית שיווק שתפנה בערוצים הנכונים ללקוחות פוטנציאליים. לא סתם המספרים בתעשייה מעידים על כך שכ-70% מהסטארט-אפים נכשלים כאשר הם מגיעים לתהליך המסחרי של שיווק הרעיון שלהם. זהו המקום בו SAGE עושה את ההבדל, בזכות היכולת לייצר בולטות מסחרית. זה מאפשר לאותם סטארט-אפים לצוף מעל הרעש התחרותי עם מהלכי שיווק 360 חכמים".

בואי נחזור להיבט המגדרי. עד כמה הוא משמעותי ביכולת לספק פתרונות ללקוחות בשטח?

"הנשיות היא בהחלט מקור לחוזק ולהבנה של א.נשים ומוטיבציות, היא מאפשרת יכולת הסתכלות רב מימדית שונה ומלאת רגישות לכל תהליך. זה משהו שמאוד חסר בעולם הטכנולוגיה וההיי-טק. התכונות האלה מאפשרות לזהות את החוזקות של העובדות והעובדים, להציב אותם במקומות בהם הן באות לידי ביטוי, ובכך ליצור מאטצ'ים מוצלחים בין עובדים ללקוחות, שמביאים לתוצאות ושביעות רצון אצל כל הצדדים". היא מסכמת כי: "SAGE נוסדה מתוך רצון אמיתי ליצור השפעה וללוות חברות במסע לעבר הצלחה גלובלית".

ליצירת קשר:

לאתר לחצו כאן>>>

בשיתוף SAGE Marketing

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    IRAN-CRISIS/

    המלצה יוצאת דופן, באמצע הלילה, רגע לפני המתקפה: לקנות דולר, למכור שקל

    איתן אבריאל
    הר יונה נוף הגליל

    "הם קובעים פה את המחירים. באים לקבלנים וקונים 100 דירות בבת אחת"

    טלי חרותי-סובר
    015960

    רק 70 איש ייהנו מ-100 מיליון שקל: העסקה שקורעת את עמק חפר

    ענת ג'ורג'י
    ברבורים שחורים

    פוסט בדיוני של 7,000 מילה הפיל את וול סטריט – וצריך לעניין כל אחד

    דפנה מאור
    ביג פאשן גלילות

    "זה לא טלטלה – זה הוריקן": מאחורי המספרים של ביג פאשן גלילות

    ירדן בן גל הירשהורן
    עודד טהורי מנכ"ל ומייסד ומיטל נועם מייסדת שותפה בג'ין טכנולוגיות

    מנכ"ל הסטארט-אפ שעשה 3 יחידות מתמטיקה רוכב על המהפכה