חיפוש

משלוחי פרחים: למה שלא תפתיעו?

שזירות וזרים ייחודיים, סידורי פרחים לכל שולחן ולכל אירוע והדרך להפתיע את הקרובים והאהובים: משלוחי פרחים שכדאי להכיר

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
משלוחי פרחים: השזירות, הזרים והסגנונות
משלוחי פרחים: השזירות, הזרים והסגנונות
משלוחי פרחים: השזירות, הזרים והסגנונות צילום: Shutterstock
משלוחי פרחים: השזירות, הזרים והסגנונות צילום: Shutterstock
מיכל גילת
תוכן שיווקי

על פי נתוני משרד החקלאות נכון לשנת 2021 בישראל יותר מ-350 מגדלי פרחים. כאשר היקף השוק המקומי נאמד בכ-400 מיליון פרחים בשנה בערך כספי של כ-320 מיליון שקלים. התוצאה: שוק הפחים מעניק מגוון ענק של סגנונות וצבעים, לכל אירוע וצורך.

כיום ניתן ליהנות משזירות ועיצובים מותאמים לאירועים מיוחדים ושולחנות חג, זרים בכל הגדלים והצבעים ובכלל מעולם שלם מגוון גם במשלוחי פרחים.

KAMI - Flowers & Gifts - ממלכת הפרחים הקסומה

בקטיה קמינסקי אפשר רק לקנא. אחרי הכל, מי מאיתנו לא היה רוצה להתעורר בכל בוקר לעוד יום עבודה בממלכה קסומה במקום במשרד אפור ומשמים, ועוד לצד צוות המורכב כולו מנשים?

לפני שבע שנים הקימה קמינסקי, המכונה בפי כל "קאמי", בלב שכונת פלורנטין בתל אביב את KAMI - Flowers & Gifts – ממלכת פרחים פרטית משלה, המפיצה בכרך הסואן צבעים וניחוחות של שיק וסטייל אורבני ומקדמת תפיסות עדכניות ואקולוגיות שמתכתבות עם המגמה העולמית בתחום.

KAMI - Flowers & Gifts: צבעוניות, שיק וסטייל
KAMI - Flowers & Gifts: צבעוניות, שיק וסטייל
KAMI - Flowers & Gifts: צבעוניות, שיק וסטייל צילום: אביחי ברס
KAMI - Flowers & Gifts: צבעוניות, שיק וסטייל צילום: אביחי ברס

לתחום הגיעה קאמי מתוך אהבה אינסופית לחי ולצומח בכלל ולפרחים בפרט. הרקע שלה באמנות ובעיצוב פנים הביאו אותה לחקור, ללמוד ולהתמקצע בתורת השזירה וההתאמה של פרחים, וכיום עיקר עיסוקה הוא להעניק מהאהבה הגדולה הזו שלה, מהידע והמקצועיות גם לאחרים.

היא עצמה שוחה בתחום זה 17 שנה. בטרם פתחה את העסק שלה עבדה בעיצוב פנים ובעיצוב אירועים בדגש על שזירת פרחים, ובכלל כל מה שקשור לאסתטיקה טבוע עמוק בדמה.

שזירת פרחים טריים ואיכותיים

KAMI - Flowers & Gifts היא לא עוד חנות פרחים רגילה, היא הרבה יותר. "אנחנו שוזרות זרים עם פרחים טריים ואיכותיים בלבד", מסבירה קאמי, "המבחר הוא עצום והוא מתעדכן כל העת. סגנון השזירה שלנו ייחודי. אנחנו רואות בפרחים מוצר הרמוני שמשתלב בעיצוב החלל ומייצר חוויה כוללת. אנחנו מקפידות להתעדכן בטרנדים המובילים בתחום השזירה ובאופנת הפרחים בעולם, והידע והמקצועיות שלנו באות לידי ביטוי במלאכת השזירה".

17 שנות ניסיון ואהבה לפרחים. קטיה קמינסקי – קאמי
17 שנות ניסיון ואהבה לפרחים. קטיה קמינסקי – קאמי
17 שנות ניסיון ואהבה לפרחים. קטיה קמינסקי – קאמי צילום: אביחי ברס
17 שנות ניסיון ואהבה לפרחים. קטיה קמינסקי – קאמי צילום: אביחי ברס

ב-KAMI, כאמור, שמים דגש חזק על טריות ואיכות, ומהסיבה הזו קאמי מביאה פרחים לעסק שלוש פעמים בשבוע, ותחלופת הפרחים היא מאוד גבוהה. במקום אין מקררים, שבהם נשמרים להם הפרחים מספר ימים. "פרחים זה כמו אוכל ביתי. מבשלים, אוכלים ובסוף היום זה נגמר, ולמחרת מכינים אוכל חדש, וכך בדיוק גם הפרחים שלנו", אומרת קאמי.

בשל ההקפדה היתרה על איכות וטריות הפרחים, קאמי דוחפת את לקוחותיה להזמין את הפרחים מראש. "כשאומרים ללקוחות להזמין שבועיים מראש, הם מעט חוששים, כי הם חושבים שהזר שהזמינו נשזר מראש, אבל זה ממש לא כך. הזר נשזר ממש לפני שהוא יוצא ללקוח. מי שמכיר אותנו יודע שהוא מקבל מאיתנו את 'הדה בסט של הדה בסט'".

שזירות בסגנונות ייחודיים והזמנות פרחים מראש
שזירות בסגנונות ייחודיים והזמנות פרחים מראש
שזירות בסגנונות ייחודיים והזמנות פרחים מראש צילום: אביחי ברס
שזירות בסגנונות ייחודיים והזמנות פרחים מראש צילום: אביחי ברס

סגנון שזירת הפרחים ב-KAMI הוא כפרי פראי, כשבכל שזירת זר מושקעות מקסימום מחשבה והשראה. "אנחנו אוהבות להציע ללקוחות שלנו פרחים מיוחדים, לא בנאליים. עם מעט מעוף ודמיון והרבה ידע ומקצועיות מתקבלות תוצאות מרהיבות, המשלבות טקסטורות, מרקמים וצבעים שונים של פרחים, וזו חגיגה לעיניים שמשדרגת כל חלל".

כדי שהפרחים יגיעו לנמען איכותיים וטריים בדיוק כמו שהם יצאו מהחנות, הם נשלחים באריזת מים, וכך אפשר להשאיר אותם, לבקשת הלקוח, ליד הדלת מבלי לחשוש מנבילתם. לדברי קאמי, אם הזמנת הזר מתבצעת עד השעה 14:00, המשלוח הוא מהיום להיום, ואם ההזמנה היא לאחר 14:00, המשלוח הוא מהיום למחר. כך או כך, ב-KAMI לא מבצעים משלוחים בלי תיאום מול מקבל הזר. "אנחנו לוקחות אחריות על איכות הפרחים ועל המשלוח, ולכן חשוב לנו לוודא שהזר הגיע ליעדו ובמצבו הטוב ביותר שלו".

איך שומרים על הפרחים?

ראש השנה וחגי תשרי כבר מחכים לנו מעבר לפינה, ורובנו, ככל הנראה, גם נעניק פרחים וגם נקבל. זה בדיוק הזמן לברר עם קאמי – איך גורמים לפרחים להישאר רעננים ובשיא תפארתם במשך ימים ארוכים ולא לנבול כעבור יום וחצי.

לדברי קאמי, על שלושה דברים עומד זר: צל, מים ואגרטל נקיים והמון אהבה. "את האגרטל עם הזר חשוב למקם במקום מוצל ולא ליד חלון שהשמש חודרת דרכו", היא מסבירה, "בדיוק כמו שלנו חם, גם לפרחים חם. חשוב להקפיד על ניקיון האגרטל והמים. את המים יש להחליף מדי פעם. אנחנו מצרפות לזר אבקה בשקית, אותה יש להוסיף למים, והיא מאריכה את חיי הפרחים".

לקראת החגים מציעים ב-KAMI שלל עיצובים מיוחדים לשולחן החג, הכוללים סידורי פרחים מרהיבים, אגרטלים עם פרחים ומארזי מתנות, הכוללים גם יינות ונרות. המשלוחים מתבצעים לכל אזור גוש דן, כשמחירי המשלוחים משתנים לפי אזורי החלוקה. הזמנות לחג יתקבלו עד יום רביעי, 13 בספטמבר, בשעה 14:00, וכדי שתקבלו את הפרחים הכי יפים שיש, מומלץ למהר ולהזמין.

KAMI - Flowers & Gifts
כתובת: אברהם שטרן 4, תל אביב
טלפון: 03-6552050
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>

בשיתוף KAMI - Flowers & Gifts

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל