חיפוש

בלו פארקינג: חוויית חניה חיובית כמפתח לרווחיות

מבוססת דאטה, בלי כרטיסים, בלי לעמוד בפקק ביציאה וללא צורך בתשלום ידני. כך נראית מהפכת החניונים של חברת בלו פארקינג

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
TheMarker Labels
בשיתוף בלו פארקינג
תוכן שיווקי

עבור כל נהג, מציאת חניה היא אירוע משמח, ודאי אם זה קורה אחרי דקות ארוכות של חיפושים. כשמדובר בחניונים של גופים מרכזיים דוגמת בתי חולים, קניונים או כל מוסד ציבורי, עשויה חוויית החניה שלו להכריע אם יחזור לאותו מקום. כאן נכנסת לתמונה חברת בלו פארקינג, שרואה את משתמש הקצה ויוצרת עבורו חוויית חניה חלקה, מהירה וחכמה, שהפכה למרכיב קריטי בשורת הרווח. "הכניסה לחניון והיציאה ממנו הן דלת הכניסה והיציאה של כל מתחם", אומר מנכ"ל החברה, מאיר קוצ'ובייבסקי. "אם הן מסורבלות או יוצרות תסכול, זה מה שהמשתמש יזכור".

בלו פארקינג מדווחת על כך שהיא המתפעלת כ-300 חניונים ברחבי הארץ ומחזיקה בכ-20 אחוז מהשוק בישראל, המפתח הוא טכנולוגיה שמאפשרת חוויית חניה רציפה וללא מגע. מערכות החברה מבוססות על עקרונות של ticketless, wireless, cloud based – ללא כרטיסים, ללא צורך במגע או תפעול ידני, כשהכול מנוהל בענן. ניהול בצורה כזו מוביל לכך שאין פקקים בכניסה וביציאה, אין צורך לעצור או לשלם ידנית, והזמן בחניון מתקצר משמעותית – מה שמגביר את שביעות הרצון של הנהגים.

לדברי קוצ'ובייבסקי, הם רואים עלייה בהכנסות של מרכזים מסחריים ונוספים, אפילו בשיעור של 30 אחוז בחודש. "אנחנו שמים את המשתמש במרכז, מייצרים עבור הלקוחות מודל חדש, שבו באמצעות דאטה מקבלים מעטפת שלמה שמביאה ערך מוסף ללקוח", אומר קוצ'ובייבסקי. "כשהחניה נעימה, מהירה ויעילה כולם מרוויחים: גם הנהג, גם בעל החניון וגם בעלי העסקים שמסביב".

בלו פארקינג
טלפון: 03-7299991
למעבר לאתר >>

בשיתוף בלו פארקינג

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל