חיפוש

"סורגדור": פתרונות מותאמים אישית לפרגולות חשמליות

בניית פרגולה בחצרות, גינות או מרפסות, הפכה בשנים האחרונות לטרנד. דניאל בן חמו, סמנכ"ל השיווק והמכירות של "סורגדור", מסביר כיצד הפכו הפרגולות החשמליות ללהיט, וכיצד עושים זאת נכון בשיחת טלפון אחת

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
דניאל בן חמו - סורגדור TheMarker Labels
בשיתוף "סורגדור"
תוכן שיווקי

בעלי נכסים רבים מתקינים פרגולות בחצר, במרפסת או בגינה, כי להשמיש את השטח שנוצר לכל ימות השנה. כדי לעשות זאת נכון, יש צורך באנשי מקצוע שיודעים לדייק את הבחירה, לבנות את הפרגולה הנכונה מהחומר הטוב ביותר, כזה שיחזיק מעמד לאורך שנים ארוכות וגם ייתן לכל אחד ליהנות מהנכס שלו.

"אנחנו מזהים שהרבה אנשים רוצים גם סוג של בידוד בפרגולות, אז אנחנו מספקים פרגולות חשמליות שגם מבודדות, בנוסף לשאר האופציות שקיימות אצלנו. אפשר להתקשר אלינו ולהתייעץ כדי להפוך את השטח למשהו שהוא יותר מסתם מרפסת או חצר", אומר דניאל בן חמו, סמנכ"ל השיווק והמכירות של "סורגדור".

חברת "סורגדור" פועלת ברחבי הארץ כבר 15 שנה ומעסיקה 130 עובדים. החברה מספקת ומתקינה פתרונות מותאמים אישית לפרגולות חשמליות, סגירת מרפסות ועבודות מתכת מהחומרים האיכותיים ביותר, כל זאת מבלי לערב קבלנים חיצוניים.

"סורגדור" נותנת מענה ללקוחות בכל מה שקשור בברזל, אלומיניום, סורגים, מעקות, מעקות מדרגות, פרגולות, סגירות מרפסות, חלונות, דלתות ועוד. "80 אחוז מהלקוחות שלנו הם פרטיים, ואנחנו עובדים גם עם קבלנים ועם החברות הגדולות בישראל כמו תדהר, סולל בונה, דניה סיבוס", אומר דניאל בן חמו.

הוא מציין עוד, כי אחד התחומים שנמצא בקו עלייה תמידי בשנים האחרונות הוא בניית פרגולות במרפסות כמענה לגשם בחורף ולשמש בקיץ. "יש כמה סוגים של פרגולות, אך החשמליות נותנות מענה גם בקיץ וגם בחורף - אם רוצים שמש או להימנע מגשם. כל פרגולה נבנית בהתאמה אישית, בהתאם לגודל המרפסת, החצר או הגינה. נציג שלנו מגיע לנכס ללא עלות וללא התחייבות לסגירת העסקה, מייעץ ונותן מענה בשטח. מי שמתלבט יכול תמיד להיכנס לאתר שלנו, לפייסבוק או לאינסטגרם, לבחור ולקבל מאיתנו הכוונה לפרגולה המתאימה לו. כמובן שיש פרגולות של עם מנועים של חברת 'סומפי', שגם מתחברים לטלפונים ואנחנו מנסים להתחדש כל הזמן".

למעבר לאתר >>

בשיתוף "סורגדור"

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מערכות לייזר מגן אור

    הסחורה הישראלית הכי לוהטת בעולם: הביקוש להגנה אווירית זינק, והיצוא קפץ

    חגי עמית
    מייסד ומנכ"ל וויז, אסף רפפורט. הגישה שלו לאחרים תוארה כ"אינסטרומנטלית"

    ההייטקיסט שלא סופר אף אחד: בחדשות 13 מגלים את הצד הפחות נחמד של רפפורט

    אופיר דור
    סרט המדידה של סטנלי בלאק אנד דקר

    מה שכתוב על מטר המדידה שלכם הוא סיבה לסגירתו של מפעל היסטורי

    דפנה מאור
    יעל אבירם רוזנפלד

    אנבידיה תגייס השנה אלף עובדים. כך תתקבלו לעבודה שם

    אוריאל שכטר
    sea baby drone

    "ייחודי לישראל": מי עומד מאחורי הדור החדש של הסטארט-אפים הביטחוניים?

    שגיא כהן
    מכללת אפקה

    "ממוצע 92 לא מספיק": המכללה שמצטיינים בוחרים בה ולא באוניברסיטת ת"א