חיפוש

צוק מערכות: פתרונות טכנולוגיים מורכבים לתעשייה

מפוד-טק ועד ביטחון, מערכות רפואיות, צבאיות ועוד. "צוק מערכות" משלבת בין הנדסה לטכנולוגיה ונותנת מענה למגוון רחב של תעשיות. סמנכ"ל התפעול, כפיר צוקרמן, מסביר איך החברה מצליחה לנהל מעל 200 מוצרים שונים ומורכבים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
כפיר צוקרמן - צוק מערכות TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף צוק מערכות
תוכן שיווקי

עולם הייצור התעשייתי צועד בצעדי ענק המשלבים את ההנדסה עם הטכנולוגיה המתקדמת. את השילוב הזה מצליחה לספק "צוק מערכות", המספקת פתרונות מורכבים למגוון רחב מאוד של תעשיות בישראל. "לקוחות מגיעים אלינו כדי להעביר את מערך התפעול ולשמור על חברה רזה כדי שיוכלו להתמקד בליבת הפעילות שלהם", מסביר סמנכ"ל התפעול, כפיר צוקרמן. "אנחנו למעשה קולטים את המוצר שלהם, בונים אצלנו את כל מערך שרשרת האספקה, כולל מערך הייצור, ההרכבה והאינטגרציה, כך שהלקוח בסוף מזמין מק"ט בודד ומקבל אותו כבר מוכן. הוא יכול להרכיב אותו על המכונה השלמה כחלק ממערך שלם או מוצר שכבר מוכן למשלוח ללקוח הסופי".

צוק מערכות נותנת את השירות המקיף לשלל תעשיות, ומתמחה בניהול וייצור מערכות טכנולוגיות, מערכות צבאיות, מערכות רפואיות, מדפסות תלת-ממד, פודטק, מכשור רפואי, מוליכים למחצה, דפוס, דיגיטל ועוד. ההבנה והתמיכה בליבת הטכנולוגיה של המוצרים שמנהלת החברה הישראלית, היא המאפשרת לה לתת מענה לקשת רחבה של לקוחות. היא עושה זאת, בין היתר, בזכות מערך הנדסי חזק שמתמחה בתחומים שונים ויודע לתת פתרון לבעיות הנדסיות ומערכת מידע שממחשבת את כל התהליכים בחברה ומסייעת לקבל החלטות נכונות.

כיום מנהלת "צוק מערכות" יותר מ-200 מוצרים שונים, והיא יכולה גם לתת מענה לכל לקוח בזמנים שנחשבים בדיוניים. "באחרונה פנה אלינו לקוח לאחר שיצרן של מערכת מרכזית הפסיק את הפעילות העסקית שלו בפרק זמן קצר, מה שמנע מהלקוח שלנו לייצר ולספק את המערכות המובילות שלו", מספר צוקרמן. "לקחנו את המערכות האחרונות שנותרו לו, פירקנו אותן לגורמים, למדנו את הרכיבים ואפיינו מחדש את כל התוכנה. תוך שלושה חודשים, שזה פרק זמן פנומנלי, בנינו תיק מוצר שמאפשר ייצור סדרתי של המערכת. כיום אנחנו היצרן של אותה מערכת והלקוח יצא מהמשבר שהוא נכנס אליו. יש לנו יכולות כאלה כי אנחנו רוכשים את הרכיבים הבסיסיים ממספקים שמיצרים אותם תחת הנחיות שלנו, ואצלנו במפעל אנחנו מבצעים את ההרכבה, הבדיקה והאינטגרציה של המכונות".

בשיתוף צוק מערכות

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    הדס פרחי. "זה לא שיש לי תוכנית סדורה, שאני הולכת לעשות א', ב', ג', ולהגיע לאיזו נקודה"

    גם משכורת גבוהה לא תשכנע אותם: "לא רוצה לעבוד בדבר אחד כל החיים"

    יהלי פדרבוש
    קמפוס וויקס בגלילות. וויקס לא קנתה את הקרקע, אלא חתמה על חוזה שכירות לעשר שנים, עם אופציה להארכה ל-11 שנים נוספות

    וויקס, צ'ק פוינט ומובילאיי הפכו את עצמן ליזמיות נדל"ן. עכשיו זה מסתבך

    איתי פת-יה
    למצולמים אין קשר לכתבה

    400 מיליארד שקל: מי שומר על הכסף הגדול של ההייטקיסטים?

    יורם גביזון
    משחק דיסני סוליטר. הושק רק לפני כשנה, וברבעון השני כבר הגיע להכנסות של 142 מיליון דולר

    נפילה של 25% ביומיים: סימבה הקפיץ את פלייטיקה, ואז היא שמה אותו בכלוב

    איתי פת-יה
    הבורסה בניו יורק, החודש

    רובם משקיעים במדדים ומרוויחים. האם צריך להפסיק לשים כסף בבתי ההשקעות?

    איתן אבריאל
    הטקס לציון עגינת ספינות סער 6 בבסיס חיל הים בחיפה, 2021

    "מישהו השתגע": מה עשה חיל הים עם נשק ב-17 מיליארד שקל?