חיפוש

דיל צ'קרס: השקעה שכבשה את ארצות הברית הגיעה לישראל

ארז אלמוג, מייסד ומנכ"ל דיל צ'קרס, מסביר כיצד ניתן להרוויח מהסיכון וליהנות מתשואות באמצעות השקעה אלטרנטיבית בתחום הנדל"ן

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
ארז אלמוג TheMarker Labels
בשיתוף דיל צ'קרס
תוכן שיווקי

בשנים האחרונות יותר ויותר ישראלים מגלים עניין בהשקעות בחו"ל בפרט בתחום הנדל"ן, על אף הסיכון הגבוה. ארז אלמוג שייסד את חברת השקעות הנדל"ן "דיל צ'קרס", ומלווה את המשקיעים מישראל, מסביר כי משקיע שרוצה ליהנות מתשואות גבוהות יכול להרוויח מהסיכון: "יש כמה אפשרויות. המשקיע יכול להשאיר את ההשקעות בארץ, הוא יכול לסמוך על חברים או על המלצות שהוא קורא בעיתונים וכולי, או שהוא יכול לחפש מוצרים פיננסיים שלא בורחים מסיכונים, אלא להפך, מרוויחים מהם".

לדבריו, אחד המוצרים שבעבר היה שמור למשקיעים מוסדיים וכיום פתוח גם למשקיעים פרטיים הוא השקעה אלטרנטיבית בנדל"ן – נוטס. "אלה השקעות בלון בתקופה של שלוש שנים לבעלי נכסים, מגובות במשכנתה. כיום, בסביבת הריבית הגבוהה בארצות הברית, זה מאוד מעניין ומאוד אטרקטיבי למשקיעים זרים וגם ישראלים", מסביר אלמוג. "בארצות הברית הנוטס מאוד מקובל. בארץ זה קצת פחות מוכר".

"יש שוק של בעלי נכסים או משקיעים, שנכנסו לחובות מסיבה כזאת או אחרת. נוצר להם בור פיננסי שכרגע הם לא מסוגלים לסגור אותו. פה נוצרת ההזדמנות מכיוון שהבנק לא רוצה להלוות להם, אז הם מוכנים לקחת הלוואות בריבית גבוהה מהמקובל כדי לשמור על הנכס ועל הכסף שכבר השקיעו", ממשיך אלמוג. "פה נכנסות לתמונה חברות פיננסיות בארצות הברית שיודעות לאתר לקוחות מהסוג הזה. הן פונות אל הבנקים, מגיעות איתם להסדר, מגיעות להסדר עם החייב על פריסה מחודשת של החובות, בתשלומים נוחים, והן מקבלות שעבוד ראשון או שני על הנכס".

הוא מציין כי שווי הנכסים הוא מ-150 אלף דולר ומעלה, ומספר: "רציתי להיכנס לתחום הזה בעצמי, אבל חששתי לעשות את זה לבד. לפני כמה שנים, כשהייתי בארצות הברית, פגשתי משקיע בשם צ'אד מקקול. הוא משקיע 25 שנה בנדל"ן ומשקיע בתחום הזה. אחרי שבחנו אפשרויות של שיתוף פעולה, הגענו למצב שבו 'דיל צ'קרס', החברה שלי, מייצגת את החברה של צ'אד מקקול בארץ והיא זאת שבעצם מוצאת את ההלוואות בחו"ל".

דיל צ'קרס
טלפון: 055-319-1136
לפנייה בוואטסאפ>>
למעבר לאתר>>
לפנייה במייל>>

* אין לראות באמור לעיל משום ייעוץ השקעות, המלצה או חוות דעת באשר לכדאיות ההשקעה ואין בו משום תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכיו האישיים של כל אדם

בשיתוף דיל צ''קרס

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"

    חגי עמית
    שיינדי לנדאו, יוסי שינובר וחיים וניט

    לאן נעלמו 100 מיליון שקל? השיטה נחשפת - וטיפ הזהב שקיבלו הנחקרים

    ליאת לוי
    טיל איראני מוצג לראווה בפארק בטהראן, איראן, השבוע. הלוחמה של איראן בעזרת טילים וכטב"מים זולים מצליחה לרסן את המעצמה האמריקאית

    היא שלפה קלף מנצח - ועכשיו ידה של איראן על עליונה

    אקונומיסט
    מתן חודורוב

    "מי שחושב שהמתקפות יפילו העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו""מי שחושב שהמתקפות יובילו לנפילת העסקה, לא מכיר את אסף והמוטיבציות שלו"

    רותם שטרקמן
    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל