חיפוש

דדי לוי-סוכנות "מדדים": למתכנן פיננסי יש גישה לשורה של מוצרים

דדי לוי, מבעלי סוכנות הביטוח הפנסיוני "מדדים", מסביר מה מעניק השירות ה"פמילי אופיס" לתכנון פיננסי וניהול הון משפחתי, שעושה שימוש בכלים טכנולוגיים מתקדמים ובמוצרים בארץ ובעולם

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
דדי לוי – מדדים סוכנות לביטוח – תכנון פיננסי TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף סוכנות הביטוח הפנסיוני "מדדים"
תוכן שיווקי

המתעשרים החדשים, היורשים ומי שצברו הון כספי במשך כל שנות חייהם – לא תמיד יודעים כיצד לנהל את הנכסים ואת הכסף בצורה מושכלת, שתמנע הפסדים. דדי לוי, מבעלי סוכנות הביטוח הפנסיוני "מדדים", מסביר כי שירותי "פמילי אופיס", תכנון פיננסי וניהול הון מיועדים למי שצברו הון של יותר משלושה מיליון שקלים.

דדי לוי, מתכנן פיננסי, מסביר כי אחד הכלים לשמור על ערך הכסף, להגדיל את ההון העצמי ולמקסם את הרווחים - הוא באמצעות פיזור השקעות בין בתי השקעות בארץ ובעולם, דרך כמה מוצרים שונים. "התהליך מתחיל מתכנון. אנחנו מכירים את הלקוח ואת הצרכים שלו, כשלכל לקוח יש צרכים שונים", הוא אומר. "אנחנו מתחילים לאסוף את הנתונים, להבין את הצרכים של הלקוח, ולאחר מכן בונים תוכנית אסטרטגית שמתאימה לצרכים אלה".

דדי מוסיף כי הסוכנות עושה שימוש בכלים טכנולוגיים מתקדמים, המסייעים לעקוב ולקבל עדכון מכל המוצרים השונים: "אנחנו יכולים לעקוב אחרי 12 בתי השקעות בתוכנה אחת, לראות את התשואות החודשיות לבצע התאמות בזמן אמת, אם צריך לבצע שינויים, כמו למשל בזמן מלחמה, משברים כלכליים ודברים כאלה ואחרים", הוא אומר ומציין כי הליווי והמעקב הוא יומיומי: "הלקוח יכול להיות רגוע. אנחנו מדווחים לו אחת לחודש על המצב שלו, והוא יכול להיכנס למערכת בכל עת ולראות כמה כסף יש לו בזמן אמת. אנחנו מבצעים את ההתאמות יחד עם הלקוח אחת לחודש, וזה יכול להיות גם אחת לרבעון - תלוי בגודל התיק ובצרכים של הלקוח".

בנוסף, אומר לוי כי היתרון של מתכנן פיננסי בניהול הון וניהול הון משפחתי, טמון בנגישות לשורה של מוצרים, תוך שקיפות מלאה ודאגה לאינטרסים של הלקוח.

מדדים סוכנות לביטוח פנסיוני
כתובת : מדינת היהודים 60 הרצליה

טלפון 09-7881080

למעבר לאתר >

למידע נוסף >

בשיתוף סוכנות הביטוח הפנסיוני "מדדים"

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אסף מוגרבי (מימין) ואלעד שמרלינג

    "אנחנו מוכרים דירות יוקרה ב-6–7 מיליון שקל, לא דירה ראשונה לזוג צעיר""אנחנו לא מוכרים דירה ראשונה לזוג צעיר, אלא דירות לוקסוס לאנשים שבא להם להתחדש, ב-6–7 מיליון שקל"

    הדר חורש

    רק אחרי מותה גילו בנותיה את ההקלטות שחושפות את הסוד שהסתירה | תחקיר

    נתי טוקר
    יעל שקנתה דירה

    במקום למכור את הדירה: "חסכנו לפחות 2 מיליון שקל. בית פרטי זה יקר"

    מיכל פלטי
    מנכ"ל אורה לאבס אסף אלוביק (מימין) ומייסד אייר סקיוריטי יאיר סבאן

    כוכבים שעזבו את מאנדיי ומפקדים מ-8200: ההשקעות הלוהטות של סקויה נחשפות

    אופיר דור
    שכונת יערית בישוב שלומי

    "זה קל ופשוט — מענק או פטור ממע"מ למי שקונה פה דירה"

    שלומית צור
    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?