חיפוש

תיווך בר שם: היכרות עם זירת הנדל"ן המקומית

איתי בר-שם - ממשרד התיווך "בר-שם" בכרמיאל ויו"ר לשכת מתווכי הנדל"ן באזור - מציג את המציאות הנוכחית בענף הנדל"ן

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
איתי בר שם TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף תיווך בר שם
תוכן שיווקי

שוק הנדל"ן בארץ עבר טלטלה אדירה בשנה החולפת, ששינתה בבת אחת את מצבם של הרוכשים והמוכרים. איתי בר-שם - הבעלים של משרד תיווך "בר-שם" בכרמיאל ויו"ר לשכת מתווכי הנדל"ן של כרמיאל וישובי משגב – מסביר על תמונת המצב העדכנית בשוק הנדל"ן.

"לאחר שראינו קצב ביקושים אדיר וכמות עסקאות מאוד מאוד גדולה מאז שהסתיימה הקורונה ועד לקראת הרבעון האחרון של שנת 22', בשנת 23' אנחנו רואים שהיקף העסקאות ירד ברמה דרסטית בכל רחבי הארץ, כמובן בעקבות התייקרות המשכנתאות ועליית הריבית, שלדעתי, מהווה גורם משמעותי".

למרות שעיקר פעילותו מתרכזת בצפון הארץ, הוא מסביר שהמצב משקף את המתרחש בכל הארץ. "הרוכשים פשוט מחשבים מסלול מחדש. זאת אומרת, מי שכרגע רוצה לשדרג את הבית יחכה לזמן אחר. מי שכרגע נמצא בשוק זה אותם אנשים שחייבים לקנות דירה או חייבים למכור דירה – זוגות שמרחיבים את המשפחה, זוגות שמתגרשים, אנשים שירשו נכס וחייבים לממש אותו, וכדומה".

משרד התיווך "בר-שם" מתמחה בניהול תהליכי מכירה וקנייה, ושיווק נכסים דיגיטלי. "אנחנו משתמשים בטכנולוגיה בצורה מאוד משמעותית אצלנו במשרד", בר-שם מסביר. "הצוות שלנו הוא צוות עתיר ניסיון בכל מה שקשור לניהול ומכירות. אנחנו מקפידים לתת את השירות והליווי האישי הטוב ביותר על מנת לתת ללקוחתנו את השקט והביטחון שהם צריכים בעסקה כזאת גדולה ומשמעותית".

אחרי עליית הריבית שוק הנדל"ן עבר בבת אחת מפריחה חסרת תקדים לקיפאון כמעט מוחלט. יש הרבה לקוחות שעדיין נדרשים למכור ולקנות נכסים, מה שמחייב אותם לפעול בתבונה כדי להוציא את המיטב מעסקאות הנדל"ן בתקופה הנוכחית המאתגרת.

"Bar-Shem" - תיווך ושיווק נדל"ן
כתובת: שדרות נשיאי ישראל 7 , כרמיאל
טלפונים: 072-3939001 | 053-5315152
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר המשרד >>
למעבר לעמוד הפייסבוק של המשרד >>

בשיתוף תיווך בר שם

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אסף מוגרבי (מימין) ואלעד שמרלינג

    "אנחנו מוכרים דירות יוקרה ב-6–7 מיליון שקל, לא דירה ראשונה לזוג צעיר""אנחנו לא מוכרים דירה ראשונה לזוג צעיר, אלא דירות לוקסוס לאנשים שבא להם להתחדש, ב-6–7 מיליון שקל"

    הדר חורש

    רק אחרי מותה גילו בנותיה את ההקלטות שחושפות את הסוד שהסתירה | תחקיר

    נתי טוקר
    יעל שקנתה דירה

    במקום למכור את הדירה: "חסכנו לפחות 2 מיליון שקל. בית פרטי זה יקר"

    מיכל פלטי
    מנכ"ל אורה לאבס אסף אלוביק (מימין) ומייסד אייר סקיוריטי יאיר סבאן

    כוכבים שעזבו את מאנדיי ומפקדים מ-8200: ההשקעות הלוהטות של סקויה נחשפות

    אופיר דור
    שכונת יערית בישוב שלומי

    "זה קל ופשוט — מענק או פטור ממע"מ למי שקונה פה דירה"

    שלומית צור
    האם לנוכח המגמה השלילית כדאי לחסל פוזיציה בתחום הביטוח?

    עלה ב-380% בשנתיים וכעת מוביל את הירידות: האם המגזר הזה עדיין כדאי?