חיפוש

תיווך בר שם: היכרות עם זירת הנדל"ן המקומית

איתי בר-שם - ממשרד התיווך "בר-שם" בכרמיאל ויו"ר לשכת מתווכי הנדל"ן באזור - מציג את המציאות הנוכחית בענף הנדל"ן

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
איתי בר שם TheMarker Labels
בשיתוף תיווך בר שם
תוכן שיווקי

שוק הנדל"ן בארץ עבר טלטלה אדירה בשנה החולפת, ששינתה בבת אחת את מצבם של הרוכשים והמוכרים. איתי בר-שם - הבעלים של משרד תיווך "בר-שם" בכרמיאל ויו"ר לשכת מתווכי הנדל"ן של כרמיאל וישובי משגב – מסביר על תמונת המצב העדכנית בשוק הנדל"ן.

"לאחר שראינו קצב ביקושים אדיר וכמות עסקאות מאוד מאוד גדולה מאז שהסתיימה הקורונה ועד לקראת הרבעון האחרון של שנת 22', בשנת 23' אנחנו רואים שהיקף העסקאות ירד ברמה דרסטית בכל רחבי הארץ, כמובן בעקבות התייקרות המשכנתאות ועליית הריבית, שלדעתי, מהווה גורם משמעותי".

למרות שעיקר פעילותו מתרכזת בצפון הארץ, הוא מסביר שהמצב משקף את המתרחש בכל הארץ. "הרוכשים פשוט מחשבים מסלול מחדש. זאת אומרת, מי שכרגע רוצה לשדרג את הבית יחכה לזמן אחר. מי שכרגע נמצא בשוק זה אותם אנשים שחייבים לקנות דירה או חייבים למכור דירה – זוגות שמרחיבים את המשפחה, זוגות שמתגרשים, אנשים שירשו נכס וחייבים לממש אותו, וכדומה".

משרד התיווך "בר-שם" מתמחה בניהול תהליכי מכירה וקנייה, ושיווק נכסים דיגיטלי. "אנחנו משתמשים בטכנולוגיה בצורה מאוד משמעותית אצלנו במשרד", בר-שם מסביר. "הצוות שלנו הוא צוות עתיר ניסיון בכל מה שקשור לניהול ומכירות. אנחנו מקפידים לתת את השירות והליווי האישי הטוב ביותר על מנת לתת ללקוחתנו את השקט והביטחון שהם צריכים בעסקה כזאת גדולה ומשמעותית".

אחרי עליית הריבית שוק הנדל"ן עבר בבת אחת מפריחה חסרת תקדים לקיפאון כמעט מוחלט. יש הרבה לקוחות שעדיין נדרשים למכור ולקנות נכסים, מה שמחייב אותם לפעול בתבונה כדי להוציא את המיטב מעסקאות הנדל"ן בתקופה הנוכחית המאתגרת.

"Bar-Shem" - תיווך ושיווק נדל"ן
כתובת: שדרות נשיאי ישראל 7 , כרמיאל
טלפונים: 072-3939001 | 053-5315152
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר המשרד >>
למעבר לעמוד הפייסבוק של המשרד >>

בשיתוף תיווך בר שם

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ריקי מוזס

    "אני לא צריכה עוד 100 אלף שקל. מה שישנה לי את החיים זה לעבוד יום פחות"

    רוני לוין
    פרדס חנה־כרכור (לקרקע בתמונה אין קשר לכתבה)

    היא קנתה 60 מטר מתוך שדה בפרדס חנה־כרכור — ואז הבינה שיש בעיה

    אפרת נוימן
    מערכת הלייזר "אור איתן" שמיוצרת בשיתוף בין רפאל ואלביט

    הסכסוך העסקי שעלול לפגוע ביכולות הגנת הלייזר של ישראל

    חגי עמית
    זהב. מהווה כמעט 9% מהיבוא השנתי של הודו, אחרי נפט וגז

    יבואנית הנפט השלישית בגודלה בעולם בסחרור כלכלי – ושוקלת צעדי חירום

    בלומברג
    דודי גרשון בעלים קש-קש

    "פעם, הבנקאים שהכירו אותי עשו לי טובה. היום אנחנו מתקרבים לפייבוקס"

    ג'ניה וולינסקי
    612412

    "להרוויח חצי זה לא כישלון": בכירי ההייטק שעזבו קריירות מצליחות בגיל 50