חיפוש

מלמוד השמה: "אנחנו מבינים את המעסיק ומתאימים לו את העובד הנכון"

ישנה חשיבות אדירה לאיתור ובחירה של עובדים בארגון. חברות ההשמה יכולות לסייע למעסיקים, למצוא את כוח האדם המתאים, לנהל בצורה מושכלת ומקצועית את תהליך הגיוס עצמו

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
גל מלמוד TheMarker Labels
בשיתוף מלמוד השמה
תוכן שיווקי

גיוס עובדים הוא אחת המשימות המאתגרות ביותר עבור מעסיקים מכל הסוגים, בייחוד עבור אלו שמחפשים עובדים בתחום השיווק והמכירות. בתקופה האחרונה מעסיקים רבי מתקשים לנהל בהצלחה את תהליכי הגיוס בעסק מסיבות שונות, ומוצאים את עצמם, לעתים, מול משבר של ממש בכל מה שקשור לגיוס עובדים חדשים.

"תהליך ההשמה הוא מאוד מאוד חשוב למעסיק", מסביר גל מלמוד, מייסד ומנכ"ל "מלמוד השמה", חברת השמה מהמובילות בישראל, בעיקר בתחום הפרסום והמכירות. "מעסיקים רוצים מועמדים שמגיעים עם הניסיון הנדרש. לדוגמה, בתחום הרכב, מעסיקים רוצים רק אנשים שיש להם ניסיון של שלוש-ארבע שנים באולם תצוגה".

את החיבור בין המעסיק לעובד המתאים מבצע מלמוד לאחר סדרה ארוכה של פעולות ומבדקים - מבחנים מיוחדים, ריאיונות טלפוניים, ריאיונות פרונטליים, מיונים נוספים ועוד. "אנחנו מומחים בנושא", הוא מסביר. "יש לנו יכולות טכנולוגיות גבוהות, אנחנו מדורגים בגוגל במקום הראשון בחיפוש הרלוונטי כמו גם בפלטפורמות הדיגיטליות, כך שיש לנו את מאגר המועמדים הכי גבוה בשוק".

ההתאמה בין העובד למעסיק ולמשרה המתאימה תלויה בגורמים רבים. לעיתים, מועמד שנראה מתים לתפקיד על הנייר, לא יתאים לסביבת העבודה אליה הוא מתראיין. "יש לנו את היכולות שלנו", מרגיע מלמוד. "אנחנו מאפיינים את הלקוח עצמו, קרי המעסיק, קודם כל. כל חברה היא עולם ומלואו וה-DNA של חברת ביטוח אחת שונה מזו של חברת ביטוח אחרת. אחרי שאנחנו מבינים את הלקוח – אנחנו יכולים להתאים לו את העובד המתאים. זה עניין של אופי, של פסיכולוגיה וכימיה אישית".

למעבר לאתר >>

בשיתוף מלמוד השמה

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ריקי מוזס

    "אני לא צריכה עוד 100 אלף שקל. מה שישנה לי את החיים זה לעבוד יום פחות"

    רוני לוין
    פרדס חנה־כרכור (לקרקע בתמונה אין קשר לכתבה)

    היא קנתה 60 מטר מתוך שדה בפרדס חנה־כרכור — ואז הבינה שיש בעיה

    אפרת נוימן
    מערכת הלייזר "אור איתן" שמיוצרת בשיתוף בין רפאל ואלביט

    הסכסוך העסקי שעלול לפגוע ביכולות הגנת הלייזר של ישראל

    חגי עמית
    זהב. מהווה כמעט 9% מהיבוא השנתי של הודו, אחרי נפט וגז

    יבואנית הנפט השלישית בגודלה בעולם בסחרור כלכלי – ושוקלת צעדי חירום

    בלומברג
    דודי גרשון בעלים קש-קש

    "פעם, הבנקאים שהכירו אותי עשו לי טובה. היום אנחנו מתקרבים לפייבוקס"

    ג'ניה וולינסקי
    612412

    "להרוויח חצי זה לא כישלון": בכירי ההייטק שעזבו קריירות מצליחות בגיל 50