חיפוש

Euro Safety: בונים על בטוח

תקן הפיגומים החדש 1139 חלק 1, שאכיפתו תחל בקרוב, יסייע לענף הבנייה בארץ ליישר קו עם אמצעי הבטיחות הנהוגים בעולם המודרני. חברת Euro Safety, שחרתה על דגלה לספק מוצרי איכות בטיחותיים לכל צרכי ענפי הבנייה והתעשייה, מובילה את המגמה בשוק ומתכננת לשווק בקרוב מוצרי בטיחות נוספים בעלי תקינה אירופאית מחמירה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
פיגום זקפים/מעטפת של PLETTAC Distribution
פיגום זקפים/מעטפת של PLETTAC Distribution
פיגום זקפים/מעטפת של PLETTAC Distribution צילום: באדיבות Euro Safety
פיגום זקפים/מעטפת של PLETTAC Distribution צילום: באדיבות Euro Safety
אסף לבנון בשיתוף Euro Saftey
תוכן שיווקי

לעובדה שנושא הבטיחות באתרי בנייה פרוץ ומופקר מתקבלת תזכורת בכל פעם בה אנו נתקלים בעוד כותרת על פועל בניין נוסף שצנח למותו. בשנת 2020 נהרגו 31 עובדי בניין, ולמרות שזהו מספר נמוך מזה של השנה שקדמה לה (40) - מספרים אלו, המייצגים אובדן חיים סתמי ומיותר לחלוטין, עדיין עצומים. בניסיון להילחם בבעיה החליטה המדינה לאמץ את התקינה האירופאית כתקן מחייב. אימוץ ואכיפת התקן היה אמור להיכנס לתוקף ב-2019 אך יישומו נדחה ל-28.2.2022. מיום זה והלאה יצטרכו הקבלנים לספק לעובדיהם רק מוצרים העומדים בתקן ולפעול בהתאם לכלליו, אחרת הם צפויים לספוג סנקציות קשות כגון קנסות כבדים ואף סגירת אתרי עבודה.

מוצרי בטיחות לתעשייה ולבנייה בעלי תקינה אירופאית מחמירה

"אימוץ התקן החדש יוציא אותנו מהמצב המגוחך בו אנחנו המדינה המתקדמת בעולם בהיי-טק, אבל מדינת עולם שלישי בכל הקשור לבטיחות בבנייה", אומר ניר ערמוני, מנכ"ל חברת Euro Safety שממוקמת ביישוב נתיב העשרה בעוטף עזה, המתמחה באספקת ציוד לבנייה ולתעשייה, מתוצרת אירופאית איכותית, העומד כולו בתקנים האירופאים המחמירים ומספקת שירותים בכל רחבי המדינה. ערמוני, מהנדס שבעברו מילא תפקידים בתחנות הכוח של General Electric בישראל, שם לעצמו מטרה לסייע לענף הבנייה בארץ ליישר קו עם אמצעי הבטיחות הנהוגים בעולם המודרני ו"להוציא את ישראל מהמצב הבטיחותי הירוד בו היא תקועה, המקביל לזה שהיה באירופה בתחילת שנות ה-90", לדבריו. "מספר ההרוגים והפצועים דומה לזה שהיה אז באירופה, כש-50% מהם נפגעים כתוצאה ישירה מנפילה מגובה רב בכלל ומפיגומים בפרט", הוא אומר. "עד היום נושא הפיגומים היה פרוץ לחלוטין. כל אחד יכול להכין פיגום רעוע ולהשתמש בו או למכור אותו. לכן אנחנו עדים לקריסות של פיגומים מסוכנים ולנפגעים רבים כתוצאה מכך ומשימוש לא נכון. פעמים רבות קבלן משתמש בפיגומים שמיועדים לעבודה מסוימת כשהוא מיועד לעבודה מסוג אחר".

פיגום אלומיניום מדגמי הדור הבא של Alufase scaffolding
פיגום אלומיניום מדגמי הדור הבא של Alufase scaffolding
פיגום אלומיניום מדגמי הדור הבא של Alufase scaffolding צילום: באדיבות Euro Safety
פיגום אלומיניום מדגמי הדור הבא של Alufase scaffolding צילום: באדיבות Euro Safety

מה קובע התקן החדש לגבי פיגומים?

"הוא מתייחס להיבטים רבים: עובי הדופן של המוצר, עומסים, תסבולות, אופן הרכבת המוצר. המהנדס שמתכנן את הפיגום למבנה ספציפי צריך לקבל מהיצרן את כל הנוסחאות לחישוב עומסים והתסבולות כדי לתכנן פיגום שיעמוד בעומסי רוח, משקל ועוד. אנחנו ב-Euro Safety, כחלק מההיערכות לתחילת האכיפה של תקינה החדשה, קיבלנו זיכיון בלעדי מחברת PLETTAC Distribution הפולנית, המייצרת פיגומים מתועשים בתקינה אירופאית המחמירה ביותר שיש - אך עדיין ברמת מחירים סבירה והוגנת. כמוצרים משלימים לעולם הבנייה אנחנו גם מביאים פיגומי אלומיניום ניידים מיוחדים מדגמי הדור הבא – ללא ריתוכים. הם בעלי תקן אירופאי ואמריקאי כאחד והייחודיות שלהם שהם ללא ריתוכים, מה שהופך אותם לחזקים וליציבים פי 3 מפיגומי האלומיניום מיושנים. גם כל שאר הציוד שאנחנו משווקים תואם לתקינה החדשה. סולמות האלומיניום והעץ שאנחנו מוכרים עברו את בדיקת מכוני התקנים האירופאי והישראלי. מדובר במוצר אירופאי איכותי שזול ממש כמעט ממתחריו הסיניים והטורקיים אבל בתוצרת אירופאית איכותית ובטוחה בכמה רמות מעל. בעתיד הקרוב נכניס לשוק עוד מוצרי איכות לענפי הבנייה והתעשייה תואמי תקן אירופאי, דוגמת קסדות עבודה, רתמות וכפפות. החזון הוא לתת מענה של 360 מעלות לכל צרכי הפרויקט בתחום הבטיחות, ברמה הגבוהה ביותר שיש, הכל כמובן תוצרת אירופאית ובמחירים תחרותיים והוגנים".

כיצד אתם מסייעים לקבלנים להתמודד עם כללי הבטיחות החדשים שיש ליישם עם מוצריכם?

"אנחנו, כנציגי היצרן בישראל, מספקים הדרכה מלאה המתבססת על הוראותיו לכל רוכש, וכחלק מדרישות התקן אנחנו מספקים למהנדסים של הלקוחות את כל הנתונים והנוסחאות לצורך תכנון והתאמתו של הפיגום לכל מבנה ומבנה בעומסים השונים. אם הקונה מבקש - גם נשלח צוות שיתקין בתשלום את הפיגומים במקומו. מעבר לכך אנחנו גם מציעים שירות השכרת פיגומים למי שמעוניין רק בכוס חלב מבלי לרכוש את הפרה".

בשיתוף Euro Saftey

052-3333-086 | Info@euro-safety.net | www.euro-safety.net

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משרד סופטליין רוסיה

    מלכודת ה-32 אלף שקל בחודש: מובטלי ההייטק מתקשים להחליף מקצוע

    רותי לוי
    בית שמש. שיעור משקי הבית החרדים שמצליחים להגיע לדירה יורד במהירות

    ההחזרים עלו, השכירות מזנקת והמשכנתאות בשיא: משבר הדיור מכה בחרדים

    סימי ספולטר
    מימין: עמית אבנר, אור הילטש וגיא ציפורי

    אחרי 5 אקזיטים: שלושה יזמים סדרתיים במרוץ לעוזר שינהל את המחשב שלכם

    שגיא כהן
    הנדסת חשמל בר אילן

    "פתחנו את ההרשמה והייתה התפוצצות. בשבוע הקפצנו פעמיים את ציון הקבלה"

    אוריאל שכטר
    2025 הייתה שנה פנטסטית למשקיעים הישראליים

    הקרנות שהובילו את טבלת התשואות בינואר - וכמה הניבו מסלולי S&P 500

    ג'ניה וולינסקי
    אליכין

    "סבלנו מספיק": היישוב הקטן שמסרב להיבלע בתוך המועצה העשירה השכנה