חיפוש

"אין מחיר להשקעה בגוף ובנפש"

שירה פלג מעבירה שיעורי יוגה לארגונים וחברות, תוך הקפדה על התאמה לתרבות הארגונית, לשגרת העבודה ולצורכי העובדים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
003630
003630
שירה פלג צילום: עופרה רון מזור
שירה פלג צילום: עופרה רון מזור
נטלי שרון, בשיתוף שירה פלג
תוכן שיווקי

שירה פלג היא מתרגלת יוגה זה 25 שנים, מורה ליוגה זה 13 שנים ויוגה תרפיסטית. בעשור האחרון היא מתמחה בעבודה עם ארגונים גדולים וחברות הייטק. מדי שבוע היא פוגשת עובדים בסביבת העבודה הלחוצה והשוחקת ומעניקה להם שעה שבה הגוף והנפש מתמלאים באנרגיות חדשות. "עובד שמגיע ליוגה נהנה מעבודה פיזית ומנטלית. אחרי השיעור המשתתפים מדווחים שהם מרגישים יותר מאוזנים, פחות כאובים, מצב הרוח עולה והלחץ יורד. המטרה שלי היא לנסות שיישארו כך לאורך זמן", היא מסבירה.

שירה פלג
שירה פלג
שירה פלג צילום: נטלי זריהן
שירה פלגצילום: נטלי זריהן

מחקרים מדעיים תומכים בתפיסה כי תרגול יוגה מפחית את רמת הסטרס. בנוסף, ארגונים המציעים שיעור יוגה במשרד מייצרים עם העובדים ערוץ לחיבור משמעותי. "אני פוגשת אנשים שהסטרס מאוד משפיע עליהם, רואים ומרגישים את זה בתרגול. ההחלטה להביא את היוגה היא של ההנהלה, מתוך מחשבה על ה-well being של העובד״.

השקעה בגוף ובנפש

שירה מלמדת קבוצות, סדנאות, ריטריטים ושיעורים פרטיים של יוגה־תרפיה. "התרגול מתאים לכולם ולא מצריך ציוד מיוחד פרט למזרנים. אני דואגת להתאים את השיעור לתרבות הארגונית, לשגרת העבודה, לאוכלוסייה ולצרכים. אפילו התמדה בשיעור אחד בשבוע מאוד תורמת לתחושת הרווחה. העובדים מעידים על הפחתת כאבים בגב, בראש ובכתפיים — המוקדים העיקריים לכאב בעידן המודרני".

שירה פלג
שירה פלג
צילום: עופרה רון מזור

התרגול מתמקד בשלושה אלמנטים מרכזיים: נשימה, תרגול תנוחות ומדיטציה. יחד הם מאפשרים ויסות, התמודדות עם לחצים, הרגעה ומיקוד. "מי שנכנס לשיעור מפתח מודעות גבוהה לגוף שלו, מתחזק, מתגמש ומעצים את החוסן הפיסי והנפשי שלו", היא מציינת ומדגישה: "היוגה תורמת גם לתחושת החיבור לעובדים האחרים ולחברה".

שירה פלג
שירה פלג
צילום: עופרה רון מזור

בנוסף אפשר לקיים סשן טיפולי פרטני לשיקום מפציעה, מחלה או מגבלה דרך החברה או באופן פרטי. "השקעה בגוף ובנפש", שירה מסכמת, "היא השקעה שאין לה מחיר".

למעבר לאתר של שירה פלג >>

בשיתוף שירה פלג

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    sea baby drone

    "ייחודי לישראל": מי עומד מאחורי הדור החדש של הסטארט-אפים הביטחוניים?

    שגיא כהן
    מכללת אפקה

    "ממוצע 92 לא מספיק": המכללה שמצטיינים בוחרים בה ולא באוניברסיטת ת"א

    מירב ארלוזורוב
    קניון תימורה

    "לחילונים אין מה לחפש פה": הקניון התחרד - אבל לעסקים זה מצוין

    ענת ג'ורג'י
    מתן קן תור

    "לא הצלחנו למכור מאות וילות, אבל שרדנו. זה נשאר לי בראש לתמיד"

    סימי ספולטר
    טיסות, נתב"ג

    "המגמה יותר גדולה ממה שמראים הנתונים - בקרוב נראה גלי חזרה לישראל"

    קים לגזיאל
    מייסדי קרביין שעדיין פעילים בה, אלכס דיזינגוף (מימין), אמיר אליחי (באמצע) ויוני יאטסון

    תביעה שהגישה משקיעה חושפת: איך מתחלק אקזיט של 625 מיליון דולר?