חיפוש

בוטיק הדלתות

חברת PD דלתות מציעה דלתות פולימר בעלות פיצ'רים חשובים לדלתות פנים, ברכישה אונליין. "אנחנו מספקים ללקוח את כל מה שצריך כדי לקבל את חוויית הדלתות המלאה, בלי לצאת מהבית"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
בוטיק הדלתות
בוטיק הדלתות
בוטיק הדלתות
בוטיק הדלתות
נועה הראל, בשיתוף PD דלתות
תוכן שיווקי

דלתות פולימר נכנסו לשוק הישראלי בשנת 2011 ושינו אותו לבלי הכר. ריצ'רד קופר, סמנכ"ל בחברת PD דלתות, שהקים את החברה כדי להציע ללקוחות את המוצר המנצח, מסביר: "המוצר שאנחנו מציעים הוא דלת פולימר עמידה למים במאה אחוז. דלתות תוצרת הארץ יהיו פולימר רק בשבעת הסנטימטרים התחתונים, וכיוון שאנחנו מייבאים אנחנו יכולים להציע את התוספת החשובה הזו. בנוסף, כל הדלתות מבודדות רעשים, עם משקוף לטריקה שקטה, והחריטות, העיצוב של הדלת, קבועות מראש. בכך אנחנו עונים על מרבית הדרישות בשוק".

לדבריו, בשונה מההיצע של יצרנים רבים, הידיות המוצעות בחברת PD הן ידיות ביטחון. כל ידית מורכבת על זו שמולה ובשל כך השחיקה לאורך השנים מינימלית.

התקנה מקצועית ואיכות מיטבית

"בתור אנשי עיצוב, שמנו לב למורכבות הבחירה עבור הלקוח. הלקוחות רואים בעיקר את ההבדל במחיר, וברוב החברות הגדולות שלוש סדרות או קולקציות שונות יכולות להראות כמעט את אותה הדלת. השוני באפיון כל דלת לא נוצר לטובת הלקוח, אלא כדי שניתן יהיה לדרוש תשלום נוסף בעבור דלת אקוסטית או כל פיצ'ר אחר. בפועל רוב הלקוחות צריכים גימור של צבע בתנור, האידיאלי מבחינת עיצוב ועמידות, כמו גם טריקה שקטה, עמידות למים ואקוסטיקה מיטבית", אומר קופר.

יתרון נוסף שמציעה PD דלתות טמון באפשרות לבצע את הרכישה אונליין, בשקיפות מלאה במחירים. קופר: "אנחנו מספקים ללקוח את כל מה שצריך, לרבות תמונות, סרטונים ושירות לקוחות כדי לקבל את חוויית הדלתות המלאה, בלי לצאת מהבית. גם לאחר ההזמנה ייצרנו שירות לקוחות, לרבות התקנה, ברמה גבוהה ועם אחריות לשנה ואחריות על נזקי מים. גם ברכישת דלת באיכות הגבוהה ביותר, התקנה בלתי מדויקת לא תספק את האיטום הנדרש מרעשים וממים. לכן אנחנו עובדים עם מתקינים שנמצאים בתחום יותר מ–20 או 30 שנים ומעולם לא קיבלנו תלונה על ההתקנה".

העסק המשפחתי, הוא מציין, גיבש בקרב עובדי החברה את תפיסת הלקוח כמשפחה. כך, בכל תקלה של ידית או תיקון דלת העובדים המקצועיים יגיעו לבית הלקוח בתוך כמה ימים, לעתים גם בתום תקופת האחריות. קופר: "כחברת בוטיק אנחנו זוכים להכיר את הלקוחות שלנו, להבין את הצרכים שלהם ולתת את השירות המהיר והיעיל ביותר, ונמשיך לעשות זאת בכל פרויקט, עבור כל דלת ודלת".

למעבר לאתר PD דלתות >>

בשיתוף PD דלתות

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מנכ"ל פרל, עמרי וינשטיין (מימין) וסמנכ"ל הטכנולוגיות, אילן קומרגודסקי

    בלעדיבלעדי

    המטבע זינק ב–520%: מעבדת המחקר מת"א שמסעירה את שוק הקריפטו

    אופיר דור
    טקס סיום לסטודנטים למינהל עסקים באוניברסיטת הרווארד. MBA הוא התואר המתקדם הפופולרי ביותר בארה"ב

    "לימדתי מינהל עסקים באוניברסיטאות הטובות בעולם. הגיע הזמן לבטל את זה"

    ניו יורק טיימס
    דוד שפירא (מימין), אחת הדמויות המשפיעות בהנהגת דגל התורה

    תחקירתחקיר

    בעלי עניין, מחיר גבוה: עסקת הנדל"ן התמוהה בין מושכים בחוטים בדגל התורה

    סימי ספולטר
    צעירים עם לפטופים בבית קפה (למצולמים אין קשר לכתבה)

    1.6 מיליון חשבונות, 4.3 מיליארד שקל — והבנקים עדיין חוגגים על העמלות

    נתי טוקר
    ראש הממשלה, בנימין נתניהו

    אם אני נופל, אתם נופלים איתי: ערב בחירות - ביבי מאיים לרושש את הבוחרים

    אבי בר-אלי
    טבריה

    מיקום מושלם, פוטנציאל לסיפור הצלחה, ונפילה: העיר שעדיין מאמינה לנתניהו