חיפוש

"שנת 2022 תהיה שנת ה-Autonomic Systems וה-ADE"

אבנר מימון, מנהל מכירות שותפים, ישראל, יוון ומזרח אירופה ב-BMC, מדבר על המגמות החמות ביותר ב-2022 וכיצד הן ישפיעו על הפעילות העסקית הדיגיטלית של ארגונים בשנה הקרובה ומעבר לה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
shutterstock
shutterstock
צילום: shutterstockתוכן שיווקי
מורן דניאלי, בשיתוף BMC
תוכן שיווקי

ישבנו עם אבנר מימון, מנהל מכירות שותפים, ישראל, יוון ומזרח אירופה ב-BMC לדבר על המגמות החמות ביותר ב-2022 וכיצד הן ישפיעו על הפעילות העסקית הדיגיטלית של ארגונים בשנה הקרובה ומעבר לה. אחת המגמות המובילות על-פי BMC ועל-פי המומחים של Gartner - שנתמכת גם על-ידי כמה מפירמות הניהול הגדולות בעולם - היא הפיכת המערכות הארגוניות לאוטונומיות. ב-Gartner, שפירסמה את 12 המגמות הטכנולוגיות המשמעותיות ביותר לשנת 2022, קוראים למגמה Autonomic Systems וב-BMC קוראים לזה, כבר יותר משנתיים, (ADE) Automimic Digital Enterprise ונראה שכרגע זה הדבר הכי נכון שארגונים יכולים וצריכים לעשות כדי לייצר יתרון תחרותי מתמשך.

אבנר מימון | צילום: פלי הנמר
אבנר מימון | צילום: פלי הנמר
אבנר מימון צילום: פלי הנמר
אבנר מימון צילום: פלי הנמרתוכן שיווקי

מהן המגמות בשנה זו בשוק הישראלי? מה החזון של BMC לשנת 2022?
"הקורנה הכתיבה קצב דיגיטלי מואץ וכולם מדברים על טרנספורמציה דיגיטלית, אבל מה שחשוב להבין זה שבבסיס הטרנספורמציה הדיגיטלית ישנן טכנולוגיות מתקדמות, חדשות יותר או פחות, שבלעדיהן לא ניתן לקדם שירותים דיגיטליים מתקדמים. אנחנו מדברים על טכנולוגיות שמתפתחות ללא הרף בעולמות ה- Big Data, Social, Mobile, IOT, Cloud ועוד.

"כאשר אנו באים להטמיע טכנולוגיות אלו, להוסיף אותן למערכות הקיימות או להחליף מערכות ישנות בטכנולוגיות חדשות, אנחנו צריכים לחשוב על המון דברים: זמינות, יתירות, ביצועים, חוויית משתמש, ניהול שינויים, עמידה ברמות שירות ועוד, ושם באה לידי ביטוי ההובלה והעוצמה של BMC, שכבר יותר מ-45 נחשבת למובילה עולמית באספקת פתרונות תוכנה לטובת מימוש חזון ה- Autonomous Digital Enterprises. חזון זה מאפשר לארגונים להפעיל מערכות אינטליגנטיות, מקושרות, אוטונומיות, מבוססת דאטה ואוטומטיות, שיוצרות ערך לארגון ופועלות תוך מעורבות אנושית מינימלית, לכל רוחב ועל פני כל ההיבטים של הארגון וסביבתו. המטרה היא לתמוך במודל הארגוני ההיברידי החדש, שמקדם אימוץ דיגיטל ועבודה מרחוק כחלק מ-Distributed Enterprise".

בידול תחרותי לארגונים
לדברי מימון, ישנן מגמות רבות נוספות שיהפכו למשמעותיות השנה ושאותן BMC כבר אימצה לתוך פתרון ה-ADE ובהן:

Hyper Automation - המקדמת אוטומציה בתהליכים עסקיים, טכנולוגיים ובכל מקום אפשרי.

Total Experience - המקדמת חוויית משתמש ושביעות רצון מקסימלית של לקוחות, עובדים, ספקים לרוחב כל הערוצים והפלטפורמות אותן מנהל הארגון Big Data Fabric and AI - המקדמת אוטומציה ושיפור תהליכים מבוססי נתונים, לצד דמוקרטיזציה של נתונים ויצירת דוחות בזמן אמת, ללא תלות במקום בו הנתונים נמצאים.

"מערכות BMC מספקות לארגונים בידול תחרותי, קבלת החלטות חכמות והפעלת פתרונות באוטומציה ופרסונליזציה מקסימליות", הוא מדגיש. "על מנת לעזור לארגונים להפוך ל-ADE, BMC מציעה פלטפורמה אחודה לניהול ה-ITהארגוני, לרבות בעולמות המולטי-קלאוד".

מו"פ כבסיס להצלחה
בשנת 2021 חלה צמיחה משמעותית של BMC בישראל. אני שואל את מימון כיצד זה בא לידי ביטוי מבחינת היקף הפעילות של החברה והסקטורים בהם היא פועלת. "שנת 2021 התאפיינה בהגדלת הפעילות באופן משמעותי", הוא משיב. "לחברה מעל 100 לקוחות בישראל, מהחברות המובילות בכל הסקטורים, לרבות הסקטור הפיננסי, הציבורי, הממשלתי, העסקי, הביטחוני, התעשייתי והרפואי".

תוכל לתת דוגמאות לפעילות מעניינת שלכם בשוק הישראלי?
"BMC מבצעת פרויקטים בולטים בתחום ה-ADE בכל המגזרים. זכינו בפרוייקטים רבים בתחום השליטה והבקרה לניטור מערכות בדאטה סנטרים מקומיים או בענן (MultiCloud); בתחום ה-Service Desk, שם הורחבו והתחזקו שירותים רבים בתחום ה-Knowledge Management, ה-Data center automation, ה-AI, ה-Chatbots; בתחום ה-Discovery בו אנו עוזרים ללקוחותינו לעמוד בקצב השינויים הבלתי פוסק בסביבות מורכבות והיברידיות, תוך גילוי אוטומטי וניטור שותף של כל טכנולוגיות ה-IT שלהם במקום מרכזי אחד לטובת ניהול של שינויים, רמות אבטחה, רמות שירות ועוד.

"חשוב לי לציין, כמי שעבד במטריקס לפני 16 שנים כמנהל מכירות BMC ומכיר לעומק את האנשים, שלחברת מטריקס יש חלק מאוד גדול בהצלחה של BMC בישראל. אנו מוקרים ומעריכים את השותפות ארוכת השנים, את האנשים המקצועיים ואת הידע העצום שנצבר בחברה לאורך השנים. שנת 2021 היתה שנה מצוינת ותהיה, ללא ספק, מקפצה להצלחות רבות נוספות בשנת 2022 עם עשרות לקוחות חדשים נוספים".

איך ממשיכים להחזיק חברה גדולה וותיקה בקדמת החדשנות הטכנולוגית לאורך זמן?
"BMC ממשיכה לזכות בהכרה, שנה אחר שנה, כמובילה בתחומי IT רבים עבור ארגוני אנטרפרייז. זה לא מובן מאליו. אנו מאמינים שהכרה זו, שבאה לידי ביטוי גם במבחנים מקצועיים וטכניים של פתרונותינו וגם בהתייחסות של לקוחותינו, מדגישה את המחויבות שלנו ללקוחות. כבר יותר מ-45 שנה ולאורך כל הדרך, BMC דאגה ודואגת להרחיב את המומחיות שלה באמצעות צמיחה אורגנית, רכישות אסטרטגיות, ומו"פ בלתי פוסק בתחומי התשתיות, הרשתות והשירותים בסביבות מגוונות ומבוזרות, תוך מחויבות לפתרונות בקדמת הטכנולוגיה וחדשנות מתמדת, שלעיתים מקדימה את זמנה. כל זאת בתחומי מומחיותנו ותוך אבטחת המידע והמערכות של לקוחותינו. אנו רואים במו"פ בסיס עיקרי להמשך הצלחת לקוחותינו, בהתאמה לקצב הפיתוח המואץ שאנו עדים לו בכל תחומי הפעילות הדיגיטלית".

מטריקס מוצרי תוכנה ו-BMC מציינות השנה 30 שנים לשותפות פורייה.

בשיתוף חברת BMC

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משתתפי הוובינר של בנק לאומי, מימין לשמאל בכיוון השעון: אפיק להב, אסא ששון, עלמא הופמן וריקי בש, מנהלת מערך הייעוץ בבנק לאומי

    "התיק שלי נחתך ב-18%, אבל יש לי סבלנות וזמן לחכות"

    אסא ששון
    מגרש מכוניות בנמל אילת. יותר מדי שנים ישראל נסמכת על מסים שמוטלים על מחיר המכונית, ופחות על השימוש בה

    אחרי 25 שנה: באוצר מתכננים רפורמה שתרעיד את מערכת המס בישראל

    מירב ארלוזורוב
    הטכניון

    בגרות 115, פסיכומטרי 740: מחיר הכניסה לאחד המקלטים האחרונים מפני ה-AI

    רותי לוי
    *

    "מורה יקבל כאן שכר התחלתי של 16 אלף שקל - אנחנו דורשים ממנו הרבה יותר"

    סיון קלינגבייל וליאור דטל
    אושר עד

    "זאת התמכרות. אני שם שלוש פעמים בשבוע. זה כמו בירה עם חברים מבחינתי"

    ירדן בן גל הירשהורן
    מייסדי היילו: סמנכ"ל הטכנולוגיות אבי באום (מימין), הדר צייטלין שעזבה, והמנכ"ל אור דנון

    משווי של מיליארד דולר לפיטורים המוניים: מאחורי הטלטלה בסטארט-אפ המבטיח