חיפוש

ניו סקול: למה הרבה ישראלים לומדים ערבית, וכיצד ניתן לעשות זאת?

בניו סקול מסבירים כי הביקוש לקורס ערבית מדוברת נמצא בשיא של שנים. מי הלומדים, מה המוטיבציות ללמידה, ואיך שיטת MemoReach של שיאן גינס בזיכרון פועלת בשביל להבטיח שהשפה לא תישכח

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
ערן כץ
ערן כץ
ערן כץ צילום: ניו סקול
ערן כץ צילום: ניו סקולתוכן שיווקי
בשיתוף ניו סקול
תוכן שיווקי

מה גורם לאלפי ישראלים לחפש מדי חודש בגוגל "קורס ערבית מדוברת"? לפי ניו סקול, בית ספר ישראלי לשפות שפועל מעל עשור, הביקוש ללימוד השפה נמצא בשיא של שנים, והסיבות מגוונות יותר משנהוג לחשוב. המניע הראשון הוא תעסוקתי. אנשי מערכת הביטחון, עיתונאים, חוקרים ועובדים בארגונים בינלאומיים זקוקים לערבית מדוברת לצורכי עבודתם השוטפת. שליטה בשפה פותחת תפקידים שאינם נגישים לדוברי עברית בלבד, ומעלה משמעותית את שווי השוק של העובד.

המניע השני הוא עסקי. סוחרים, יזמים ובעלי עסקים בערים מעורבות או באזורים סמוכים לרשות הפלסטינית מגלים שתקשורת ישירה עם לקוחות וספקים בשפתם משנה את הדינמיקה העסקית. המניע השלישי, שלפי ניו סקול צובר תאוצה, הוא תרבותי-אזרחי. ישראלים רבים פשוט רוצים להבין את שכניהם, לקרוא שלטים, להזמין במסעדות, ולנהל שיחה בסיסית במפגש יומיומי.

האתגר הגדול בלימוד ערבית מדוברת הוא לא הדקדוק או אוצר המילים — אלא השכחה. ברוב המקרים, תלמידים שוכחים את החומר תוך פחות משנה. בניו סקול, , פיתחו את שיטת MemoReach — שיטה המבוססת על עקרונות הזיכרון של ערן כץ, שיאן גינס בזיכרון. השיטה משלבת טכניקות עם תרגול הקשרי ומאפשרת לתלמיד לזכור את החומר לטווח ארוך. חידוש נוסף שבית הספר השיק לאחרונה הוא מוריAI, פלטפורמת תרגול שיחה הזמינה לכל תלמיד בוואטסאפ, 24 שעות ביממה לאימון שיחה אינסופי. "מדובר בפתרון שמכפיל ברוב המקרים את קצב הלמידה ושאין לו מקבילה בישראל", מתגאים בניו סקול.

קורס ערבית מדוברת בניו סקול נפתח לאורך כל השנה במתכונות מגוונות — שיעורים פרטיים, קבוצתיים וגם באונליין. בית הספר מציע גם קורס איטלקית, אנגלית, ספרדית, צרפתית ועוד למעלה מ-20 שפות שונות, בהתבסס על אותה שיטה.

למבדק זיכרון אישי וייעוץ חינם בוואטסאפ >>
לפרטים נוספים על קורס בערבית מדוברת >>
לפרטים נוספים על קורס באיטלקית >>

בשיתוף ניו סקול

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אנו נמצאים בתקופה שבה ההייטק משנה את פניו

    "אנחנו מגייסים עובדים במסות": המקלט החדש של מפוטרי ההייטק

    סיון קלינגבייל
    תפוח שנעוצים בו מזרקים של תרופות הרזיה

    עשרות מיליוני בני אדם משתתפים מיוזמתם בניסוי הרפואי הגדול בהיסטוריה

    ניו יורק טיימס
    משרדי גוגל בתל אביב. במרכז השבבים של החברה בישראל מועסקים כיום כ-700 מהנדסים

    בלעדיבלעדי

    גוגל מקימה בישראל פעילות לפיתוח של שבבי AI חדשים

    שגיא כהן
    הדס פרחי. "זה לא שיש לי תוכנית סדורה, שאני הולכת לעשות א', ב', ג', ולהגיע לאיזו נקודה"

    גם משכורת גבוהה לא תשכנע אותם: "לא רוצה לעבוד בדבר אחד כל החיים"

    יהלי פדרבוש
    קמפוס וויקס בגלילות. וויקס לא קנתה את הקרקע, אלא חתמה על חוזה שכירות לעשר שנים, עם אופציה להארכה ל-11 שנים נוספות

    וויקס, צ'ק פוינט ומובילאיי הפכו את עצמן ליזמיות נדל"ן. עכשיו זה מסתבך

    איתי פת-יה
    למצולמים אין קשר לכתבה

    400 מיליארד שקל: מי שומר על הכסף הגדול של ההייטקיסטים?