חיפוש

"יש צורך בגמישות מחשבתית של עסקים"

החיבור האולטימטיבי בין עובדים לעסקים ולחברות, שמציעה פלטפורמת Xtras, מעניק מענה מדויק לחוסר הוודאות בעולם התעסוקה בכלל, ומאז פרוץ משבר הקורונה בפרט. עמית אוסטרייכר, מנכ"ל ומייסד Xtras, מספר על יתרונות הפלטפורמה והמענה המושלם לעסקים ולעובדים הזמניים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
צילום: Xtras
צילום: Xtras
צילום: Xtras
צילום: Xtras
נעמה גלבנד
תוכן שיווקי

"אי אפשר לקרוא למה שמתרחש היום שגרה, כי עסקים לא יכולים לתכנן יותר מחודש או חודשיים קדימה, מה שפוגע בתפקוד השוטף שלהם". את הדברים אומר עמית אוסטרייכר, מנכ"ל ומייסד חברת Xtras, אשר מסביר כי למציאות הנוכחית יש השפעה גם על העובדים. "אנו רואים מגמה לפיה לא כולם מעוניינים לחזור ולעבוד בתחומים בהם עסקו, ובמיוחד בעבודות צווארון כחול אשר לא מצריכות מיומנות מיוחדת, בגלל חוסר הביטחון התעסוקתי".

המעסיק של העובדים הזמניים
Xtras היא פלטפורמה המקשרת בין עובדים זמניים ועסקים באמצעות טכנולוגיה מתקדמת.
אוסטרייכר הקים את הפלטפורמה לאחר שחווה על בשרו את הקושי במציאת עובדים זמניים לאירועים אותם ניהל. "רציתי כפתור שכאשר אלחץ עליו יגיעו העובדים שאני צריך".
לאחר שהבין את הצורך האמיתי והבעייתי בשוק עליו יש לתת מענה, התחדד בעיקר הצורך בחיבור שבין עובדים זמניים, המתקשים במציאת עבודה ולא מקבלים תנאים הוגנים, ובין עסקים הזקוקים לעובדים באופן מידי.

"אנחנו הפכנו למעסיק של העובדים הזמניים", אומר אוסטרייכר, "אנחנו מאפשרים לאנשים לבחור עם מי, איפה ומתי לעבוד. בניגוד לעבודה קבועה עם משמרות ומחויבות, מי שבוחר לחפש עבודה דרכנו יכול לבחור אם לעבוד בכל יום, פעמיים בחודש או פעם בשנה. על אותו המשקל, יכולים העובדים לבחור עבודה במקומות שונים בארץ מבלי לעבור בכל פעם ריאיון מחדש".

משבר הקורונה יצר גם בקרב העסקים חוסר ודאות עם נפח עבודה משתנה ולא צפוי, ובשל כך צורך לגיוס מהיר של עובדים בלחיצת כפתור. הפלטפורמה מציעה מגוון עבודות ביניהן במעבדות קורונה, עבודות פקידות ומזכירות, תמיכה טכנית, אירועים, ליקוט ומחסנאות ועוד. העובדים מדרגים כל משמרת ומקבלים תנאים סוציאליים מלאים, וגם העסקים מדרגים את העובדים על מנת לשפר את איכות הצוותים העובדים אצלם. "אנו עובדים עם 150 עסקים ברחבי הארץ שעוברים בדיקה טרם השידוך עם העובדים. זו הסיבה שבחנות האפליקציות הביקורות מתייחסות לביטחון, אמון והוגנות".

מי קהל היעד שלכם?
"שוק העבודה עובר מהפך דרמטי בשל כניסתם של בני דור ה-Y וה-Z, שנת 2020 הייתה הנקודה בה דור ה-Y הפך למחצית מכוח העבודה בעולם. אם לפני משבר הקורונה קהל היעד של מחפשי העבודה באמצעות הפלטפורמה שלנו, היה מורכב בעיקר מבני דור ה-Y ודור ה-Z, צעירים שביקשו גמישות תעסוקתית, היום, בהשפעת הקורונה, יש לנו גם עובדים בני 40, 50 ו-60 שנעזרים בנו להשלמת הכנסה או כמקור הכנסה עיקרי.

"התקופה בה לכולם הייתה עבודה קבועה לאורך כל שנות הקריירה הולכת ונעלמת, ועבודות חלקיות או זמניות תופסות נתח גדול יותר ויותר. עבודה חלקית היא כזו שיש שני אנשים או יותר המאיישים משרה אחת קבועה, כלומר יש לי יותר סיכוי למצוא שני אנשים עבור משרה גמישה מאשר אדם אחד שיעבוד באותה המשרה בכל יום, והמגמות האלו ללא ספק מצריכות גמישות מחשבתית בקרב עסקים".

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר