חיפוש

איך יוצרים ויראליות וכיצד מייצרים תוכן בעולם החדש?

רועי ביתן, שחקן, מוזיקאי ויוצר, הבין האמצעות הסדרה של "שירים רנדומליים" – שבעולם התוכן החדש כללי המשחק השתנו לחלוטין

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
רועי ביתן
רועי ביתן
רועי ביתן צילום: דרור סיתהכל
רועי ביתן צילום: דרור סיתהכל
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי

לפני כשנתיים החליט רועי ביתן, בן 31, שחקן, מוזיקאי ויוצר, את היצירה שלו הוא יתרגם לסדרת שירים קצרצרים שקיבלו את השם "שירים רנדומליים" שהפכו לוויראליים באינסטגרם ובטיקטוק.

האזינו לפודקאסט:זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

איך יוצרים ויראליות וכיצד מייצרים תוכן בעולם החדש?

זירת הפודקאסטים של TheMarker Labels

איך יוצרים ויראליות וכיצד מייצרים תוכן בעולם החדש?

אורך-- : --זמן0:00

בשיחה עם יניב ויצמן, הסביר ביתן על יצירת תוכן בעידן החדש, ועל היכולת שלו לשנות ולהשפיע. "נכנסתי לעולם הזה עם הידיעה שאני רוצה שאנשים יכירו את המוזיקה שלי, יכירו אותי כשחקן ומוזיקאי", מספר ביתן. "פתחתי את הטיקטוק, כי כולם פותחים, ואז נכנסתי גם להיות חלק מהמשחק. לא ידעתי מה אני לא יודע והבנתי שזה עולם שלם של אנשים שצורכים תוכן בצורה שאני לא מכיר אותה".

ביתן, שמתמודד עם הפרעות הקשב, למד לעומק מה יגרום למשתמשים להישאר, לשתף ולהפיץ. "לאט-לאט התחלתי להתכוונן לנסות יותר לעשות דברים שיגרו אותי. אני נורא אוהב צחוקים ואני נורא אוהב דברים שהם אסקפיזם ועשיתי דברים עם אסקפיזם, עם אמירה. לקחתי סיטואציות מהחיים שלי והלחנתי אותם", אומר ביתן.

POV- רועי ביתן TheMarker Labels

בשלב הבא הוסיף ביתן את המשפט שפותח כל שיר קצר שלו: "אם קבלת את הסרטון הזה", והחל בסדרה של שירים רנדומליים: "עשיתי עשרות כאלה בשבוע-שבועיים הראשונים. גם בגלל שזה היה משהו מאוד קונספטואלי והטיקטוק אוהב שיש משהו שהוא קונספטואלי".
ביתן התייחס גם לרצון לפרוץ את גבולות הוויראליות, והסביר: כשאני פתחתי את הטיקטוק לא חשבתיעל זה שאני אתפרנס מפרסומות. חשבתי על זה שאני רוצה להיות גם כוכב. אני רוצה להיות במקום שאני מביע את עצמי בלי להתבייש בכלל ושאנשים יראו אותי ויהיו בהכרה של מי אני. אדם מקבל את הסרטון שלי ומעבר לזה שיש אסקפיזם, הדבר הכי נפוץ עם הסרטונים שלי זה השיתוף. זאת אומרת, אני מזקק סיטואציה, ככה אני תופס את זה, שקורית ביום-יום ובן אדם יכול לשלוח את זה לבן אדם אחר שחווה את אותה סיטואציה. הוא יכול להגיד לו משהו דרך הסרטון וזה הערך המוסף".

לפרקים נוספים בפודקאסט POV >>

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר

    אופיר דור
    מירב סדיקוב

    "אני מסיימת לעבוד ב-3:00, מגיעה למעונות ב-4:00 וב-8:00 אני כבר בשיעור"

    יעל בלקין | תקופת ההשכלה
    מוצרים של חברת אונדס תעשיות צבאיות

    ענק חדש? "יש להם המון כסף. החברות הביטחוניות הגדולות בישראל בפאניקה"