בסים תקשורת שבפתח תקוה מבצעים את כל סוגי תיקוני הסלולר והמחשבים, כולל תיקונים ברמת ג׳-ד׳ ותיקונים ברמת לוח אם. כמו כן, בחנות ניתן לבצע תיקוני קורוזיה והחלפה של כל סוגי המסכים לכל מכשירי הסלולר הקיימים בשוק. התיקונים נעשים במעבדה הפועלת בתוך החנות ובמעבדה נוספת המתמחה בתיקון לוחות אם.
בחנות מתחייבים על ביצוע התיקונים בתוך כשעה, ובמקרים מורכבים יותר מועבר הטיפול למעבדה החיצונית לתיקון עד 48 שעות.
המכשירים והאביזרים: בחנות ניתן לרכוש מגוון מכשירי סלולר וסמארטפונים, וכן את כל הציוד הנלווה להם, מוצרי גיימינג, מחשבים ומוצרים נלווים למחשב כמו מקלדות ועכברים. "אצלנו אפשר למצוא כל מה שעוטף את עולם המחשבים והסלולר", מסביר יוסי פלזנר, בעלים של החנות ומנהל מעבדת התיקונים.
ניסיון מקצועי ואחריות: יוסי פלזנר, בעלים של החנות סים תקשורת, הוא בעל ניסיון של 12 שנה בתחום הסלולר והמחשבים. את הדרך המקצועית החל בלימודי הנדסה ואלקטרוניקה ולאחר מכן במעבדה של חברת התקשורת פרטנר.
החנות מעניקה אחריות עבור כלל התיקונים והמוצרים בחנות, בהיקף משתנה בין 3 חודשים לשנה - תלוי בסוג התיקון או המוצר שנרכש.
שירות לקוחות: השירות ניתן ללקוחות בסים תקשורת הוא על ידי צוות מקצועי ומיומן. ״השירות מבחינתנו הוא מעל הכל. אנחנו מוכנים להפסיד כסף כדי שלקוח שלנו ייצא מרוצה. לא סתם ממליצים עלינו בקבוצות הפייסבוק המקומיות, אנחנו מככבים בשכונה בענק", אומר יוסי פלזנר.
סים תקשורת
כתובת: רפאל איתן 3, פתח תקווה
טלפון: 054-251-5025
שעות פתיחה: ימים א׳ – ה׳ 10:00-20:00 | יום ו׳ 10:00-13:00
בשיתוף סים תקשורת






