חיפוש

חג'ג' ושות' - הדור החדש של רואי החשבון

רואה החשבון ליאם חג'ג' לוקח את התחום צעד אחד קדימה. בזכות הידע, הניסיון והכלים המתקדמים הוא בונה תשתית לתפעול העסק וגם מתווה לצמיחתו

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
42901
42901
ראייה כלכלית ולא רק חשבונאית. רו"ח ליאם חג'ג' צילום: עדי שנפיק
ראייה כלכלית ולא רק חשבונאית. רו"ח ליאם חג'ג' צילום: עדי שנפיק
שחר אמאנו, בשיתוף פירמת חג'ג' ושות'
תוכן שיווקי

ליאם חג'ג' מאמין שראיית חשבון היא גורם משמעותי בהגשמת החזון העסקי. מאז שהקים את פירמת חג'ג' ושות', לפני כשבע שנים, הוא משנה את כללי המשחק. חג'ג' רותם את הטכנולוגיה ככלי משמעותי, לצד הידע והניסיון המקצועי הרב שצבר. בכך הוא מסייע לכל לקוח, פרטי או עסקי, להתנהל על בסיס תשתית מדויקת שאותה הוא מגבש כדי להביא את העסק לצמיחה כלכלית. "השימוש שלנו בכלים טכנולוגיים שאת חלקם פיתחנו בעצמנו, יחד עם הון אנושי מצוין במשרד, מאפשרים לנו לחזות אפילו על בסיס עונתי מה מצבו של העסק. כך אנחנו יכולים להעניק ליווי שיבטיח לעסק איתנות פיננסית גם בימים של משברים ואירועים חריגים", מסביר רו"ח חג'ג'. "רואה חשבון מודרני צריך ראייה כלכלית ולא רק חשבונאית, לספק כלים לעמידה באתגרים והתוויית אסטרטגיות לצמיחה כלכלית".

חג'ג' סיים בהצטיינות תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות באוניברסיטה הפתוחה. הוא חבר בלשכת רואי החשבון, מאסטר ב-NLP ומרצה בתחום החשבונאות. הוא מביא איתו ראייה ייחודית המתייחסת לכל עסק כפי שרואה אותו הבעלים שלו – עסק גדול, תוך שילוב טכניקות מעולם ה-NLP, שעוזרות לבעלי העסקים להכיר את עצמם ואת העסק שלהם טוב יותר. מבחינתו, הליווי הכלכלי-עסקי לא אמור להיות נקודתי, אלא להימשך לכל אורך הדרך, גם בזירה הבינלאומית. "ליווי כלכלי נכון מסייע לכל חברה, החל בגיוס כספים לחברות סטארט-אפ, דרך ניהול השכר בחברות וכספי המניות וכלה בתכנון המיסוי בארץ ובחו"ל", אומר חג'ג'. "אנו מסייעים, בין היתר, בניהול השקעות לרבות פנסיה, השתלמות, שוק ההון וקריפטו, ומציגים דרכים יעילות לתכנון ההשקעות והמס בצורה אופטימלית".

רו"ח ליאם חג'ג
רו"ח ליאם חג'ג
רו"ח ליאם חג'ג צילום: עדי שנפיק
רו"ח ליאם חג'ג צילום: עדי שנפיק

כמה מהלכים קדימה

כרואה חשבון שמייצג במידה רבה את הדור המתקדם והמעודכן בתחום, מבחינת חג'ג' הבינה המלאכותית (AI) היא כלי חשוב מאוד שמציג לכל לקוח מצב עדכני של העסק שלו ויכולת לייצר בלחיצת כפתור תובנות איכותיות שיאירו על עתיד העסק. "הנתונים המתקבלים מפילוח נכון של התוצאות יכולים במידה רבה לסייע לתכנן מהלכים קדימה, לספק מידע אודות יכולת העסק לעמוד בהתחייבויות בטווח הקצר ובטווח הארוך, וכן להציג השוואה ומגמתיות בטווח של מספר שנים", מסביר חג'ג'. "צוות היועצים שלנו מייצר לכל לקוח אמצעי בקרה מדידים ומאומתים, באמצעותם נקבעים יעדים ממשיים וריאליים להתפתחות ולקידום העסק שלו, זאת תחת קורת גג אחת, בלי לפנות ליועצים חיצוניים. הם יאפשרו לו להיחשף להזדמנויות כלכליות שהוא לא בהכרח היה מודע להן, גם בענפים נוספים".

השימוש בכלים הטכנולוגיים הוטמע גם באפיקים היותר מוכרים של ראיית החשבון, כשגולת הכותרת של המשרד בתחום זה היא אפליקציית HAGAG CPA, המאפשרת בלחיצת כפתור לשלוח את ההוצאות של העסק, להפיק חשבוניות ולראות בזמן אמת את תוצאות העסק ואת תשלומי המס הצפויים לרשויות. "המפגש עם הלקוחות שלנו הוא ממוקד ומטרתו להביא להבנה רחבה של העסק, להתייעלות תפעולית-כלכלית ולחיסכון מרבי במס", אומר חג'ג' לסיכום. "חשיבות רואה החשבון כיום היא לא רק חשבונאית, ודורשת הבנה עסקית-כלכלית למען ראיית התמונה הכוללת".

לאתר החברה >>
לעמוד הפייסבוק >>
לעמוד האינסטגרם >>
לפניה טלפונית 073-374-4594 >>
לפניה במייל >>

בשיתוף פירמת חג'ג' ושות'

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    לי־בר מחזיקה במפעל בקריית גת, מעסיקה כ-1,500 עובדים ומספקת עשרות אלפי ארוחות ביום

    אקזיט הקייטרינג: משפחת יפרח מוכרת לסקיי 50% מלי־בר ב–200 מיליון שקלאקזיט הקייטרינג: משפחת יפרח מוכרת לקרן סקיי 50% מלי־בר ב–200 מיליון שקל

    מיכאל רוכוורגר
    מנכ"ל פרל, עמרי וינשטיין (מימין) וסמנכ"ל הטכנולוגיות, אילן קומרגודסקי

    בלעדיבלעדי

    המטבע זינק ב–520%: מעבדת המחקר מת"א שמסעירה את שוק הקריפטו

    אופיר דור
    "הציבור יודע שסוכן ביטוח, כמו עורך דין או שרברב, לא עובד לשם שמיים. השאלה היא אם הסוכן מעניק ערך ופועל לטובת הלקוח"

    "אם אנייד תיק של 7 מיליון שקל — אקבל 50 אלף שקל. אם לא — רק 5,000 שקל"

    אסא ששון
    טקס סיום לסטודנטים למינהל עסקים באוניברסיטת הרווארד. MBA הוא התואר המתקדם הפופולרי ביותר בארה"ב

    "לימדתי מינהל עסקים באוניברסיטאות הטובות בעולם. הגיע הזמן לבטל את זה"

    ניו יורק טיימס
    דוד שפירא (מימין), אחת הדמויות המשפיעות בהנהגת דגל התורה

    תחקירתחקיר

    בעלי עניין, מחיר גבוה: עסקת הנדל"ן התמוהה בין מושכים בחוטים בדגל התורה

    סימי ספולטר
    צעירים עם לפטופים בבית קפה (למצולמים אין קשר לכתבה)

    1.6 מיליון חשבונות, 4.3 מיליארד שקל — והבנקים עדיין חוגגים על העמלות