חיפוש

סוכנות ביטוח ישלב: 50 שנה של ביטחון

כמי שמתמחים בענף ביטוח המטענים האוויריים והימיים, בסוכנות הביטוח הוותיקה ישלב, לא רק מעניקים ביטחון ללקוחות בשגרה ובחירום, אלא משמשים יועצים של ממש לחברות הפועלות בתחום: "הידע, הניסיון והמומחיות שלנו בביטוח מטענים נדיר כיום בישראל"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
סוכנות ביטוח ישלב: מבטחים את תהליך השילוח המורכב
סוכנות ביטוח ישלב: מבטחים את תהליך השילוח המורכב
סוכנות ביטוח ישלב: מבטחים את תהליך השילוח המורכב
סוכנות ביטוח ישלב: מבטחים את תהליך השילוח המורכב
שלמה איזקסון, בשיתוף ישלב
תוכן שיווקי

ישלב, סוכנות ביטוח ותיקה, אמינה ומובילה בתחום ביטוח מטענים ימיים, אוויריים ויבשתיים, משלבת את הידע המקצועי הרב שצברה, לצד חשיבה חדשנית, שלוקחת בחשבון את השינויים שחלו בעולמות הביטוח ושינוע הסחורות. "אנו חברה משפחתית שגדלה וצמחה באופן משמעותי לאורך השנים וצברה ניסיון רב וחיוני. אנו שומרים על אופייה הייחודי של החברה, במקביל ליישום והטמעת חידושים בתחום, וחשיבה מחוץ לקופסה", מספר ארז זהר, מנכ"ל ישלב.

ישלב, שהוקמה לפני כ-50 שנה, היא סוכנות הביטוח הבולטת בישראל בתחום ביטוח המטענים. לאורך השנים צברה ישלב ידע וניסיון מקצועי ולקוחות נאמנים רבים, צמחה וגדלה אך גם שמרה על אופייה המשפחתי ועל השירות האישי, האיכותי והמקצועי שהיא מעניקה ללקוחותיה. "סוכנות הביטוח שלנו, שמתמחה בתחום ביטוח מטענים המשונעים בים, באוויר וביבשה, הוקמה לפני כחמישים שנה על ידי אבי, אבי זהר, שעסק שנים רבות בתחום הביטוח וניהל את המחלקה הימית של חברת הביטוח הסנה, טרם הקמת ישלב", מספר זהר. "הסוכנות הוקמה בשותפות עם חברת הפניקס, שהייתה שותפה נאמנה בחברה במשך שנים רבות. כיום החברה נמצאת בבעלות אבי ובבעלותי, לצד כמה שותפים נוספים וקרובים".

קשר מיוחד, מקצועי, אישי וחברי עם לקוחות
קשר מיוחד, מקצועי, אישי וחברי עם לקוחות
קשר מיוחד, מקצועי, אישי וחברי עם לקוחות צילום: לירון וייסמן
קשר מיוחד, מקצועי, אישי וחברי עם לקוחותצילום: לירון וייסמןתוכן שיווקי

ישלב, מהמובילות בענף ביטוח המטענים בארץ, עובדת עם חברות הביטוח הגדולות, נהנית מיחסי אמון קרובים עימן ובעלת סמכות חיתום. "שוק ביטוח המטענים האוויריים והימיים מצומצם מבחינת מספר המבטחים ואנשי המקצוע. היכולת לרכוש ניסיון וידע בתחום מוגבלת, מאחר שמדובר בשוק קטן ושמרן. לכן, אנו שמתמחים רק בתחום זה ומהווים גורם מקצועי מוביל, משמשים לא רק כסוכנים, אלא גם כיועצים ללקוחותינו, חברות שונות הפועלות בשווקים בין לאומיים. אנו תומכים ומאפיינים את צרכי הלקוח, כחלק מסיוע ליועצי הביטוח ומתפקדים בפועל כזרוע תפעולית, המקבילה לחברת ביטוח, עבור סוכני ביטוח אלמנטריים וחברות השינוע והלוגיסטיקה, שצורכים את השירות מאיתנו", מסביר זהר. "בשונה מסוכנויות ביטוח רבות, יש לנו את הסמכות מצד חברות הביטוח לספק פתרונות ושירותים שונים. אנו קובעים, באישור המבטחים, את תנאי הפוליסה, מחירה, גובה ותנאי הכיסוי. חלק מהותי מהשירות שלנו ללקוחותינו הוא ניהול תהליך ותשלום תביעות הביטוח. המחלקות הימיות בחברות הביטוח קטנות ולכן אנו מטפלים עבורן בתחומים אלה".

"שינוע הסחורות בעולם הוא מורכב"

רוב לקוחותיה של ישלב הם גופים מסחריים וביניהם חברות בין לאומיות, יצואנים ויבואנים, חברות היי טק, יבואני חומרי גלם, פארמה, חברות מזון, תעשייה כבדה ותעשיות ביטחוניות. סוכנות הביטוח עובדת גם עבור פרויקטים מקומיים ובין לאומיים מגוונים. "שינוע הסחורות בעולם הוא מורכב, וכולל הובלה ימית או אווירית ושינוע יבשתי מנמלי הים או משדות התעופה ועד הלקוח. אנחנו מבטחים את כל התהליך מרגע יציאת המטען מהספק ועד הגעתו ללקוח. כחלק מכך, אנו מבטחים גם מחסנים, הליכי הפצה ברחבי העולם ותערוכות רבות" מספר זהר. "רוב הפוליסות לביטוח מטענים בעולם דומות ומבוססות על סעיפי המכון לביטוח מטענים שממוקם בלונדון. סעיפים אלו הם סטנדרטיים ובין לאומיים כדי שיתאימו לאופי הסחר הבין לאומי".

לאורך השנים ובעקבות הידע והניסיון הייחודי והמקצועי שצברה, הפכה ישלב למאגר מידע וגורם מייעץ בכל תחום ביטוח המטען הימי, האווירי והיבשתי. "בזכות היותנו הגוף המוביל בתחום ביטוח המטענים בישראל, שמבטח חלק נכבד מהשוק, צברנו ניסיון רב וידע מקצועי שאין לחברות אחרות בתחום" מסביר זהר. "חברות הביטוח זקוקות לנו, כשותף אמין שמספק להן לקוחות רבים וחוסך מהן, על ידי חיתום נכון, הרפתקאות מיותרות. מחלקת התביעות שלנו מטפלת באלפי תביעות ביטוח בשנה ויודעת לבצע ניהול, הערכה ומניעת סיכונים ולהתריע מפני סכנות ונזקים אפשריים. יש לנו יכולת להתריע על נתיבי שינוע, יעדים, אתרי פריקה והטענה בעייתיים, סחורות בעייתיות, ולהזהיר מפני דפוסי שינוע והובלת מטען החשופים לסיכונים מהותיים".

אחד מיתרונותיה המובהקים של ישלב הוא אופן הטיפול היסודי והמקיף בתהליך תביעת הביטוח של לקוחותיה. ההליך מבוצע בתוך סוכנות הביטוח, במחלקת התביעות המיומנת והמקצועית, שנהנית מקשרים טובים וארוכי שנים עם חברות הביטוח הגדולות. "התביעות ואופן ניהולן, הן המנוף העיקרי לעסקים. אנו יודעים לרתום את הניסיון הרב, הכוח וההשפעה שלנו, כדי לדאוג ללקוחותינו ולוודא שיזכו לתוצאות הטובות ביותר בנושא תשלום תביעותיהם", מספר זהר.

אופי משפחתי לצד הצמיחה

במקביל לצמיחת החברה, נשמר אופייה המשפחתי וניהולה עבר לידי הדור השני של משפחת זהר, נמשכים שיתופי הפעולה עם חברים ותיקים ונוצרו גם שיתופי פעולה חדשים. "לאחר שסיימתי תואר בכלכלה בלונדון ועבדתי אצל מספר ברוקרים הפועלים מול Lloyds, שבתי לארץ ובשנת 1997 נכנסתי לעבודה בישלב. פעילות החברה גדלה מאז במאות אחוזים, מבחינת מספר הלקוחות והיקפי הפרמיות, אך שמרנו על אופייה", מסביר זהר. "עוד בתחילת דרכה של החברה, חבר לאבי, יורם שוחט, שיזם עימו פעילות בתחום ביטוח המטענים, וכיום בנו של יורם, גיא, ממשיך איתי את השותפות. בנוסף, לפני כעשור הצטרף אליי גם אלון דותן, חבר ותיק שלי ששימש כמנכ"ל בכמה חברות בינלאומיות מוכרות, ואנו מפתחים יחד את העסק ברמה האסטרטגית".

ישלב משלבת בפעילותה ניסיון וידע מקצועי רב שנים, לצד שירות מקצועי ואישי, עבור לקוחותיה, אשר חלקם מלווים אותה מזה שנים רבות. "הקשר המיוחד, האישי והחברי עם הלקוחות, האווירה המשפחתית בחברה, הצוות המקצועי והשותפים שלנו, מייחדים אותנו ומאפשרים לנו לרכוש את אמונם של עסקים רבים ולספק להם מחויבות גדולה ושירות מעולה. הידע, הניסיון והמומחיות שלנו בשוק ביטוח המטענים, נדיר כיום בישראל, וחברות הביטוח יודעות ששיתוף הפעולה עימנו הוא הרמוני ומבטיח גם שמירה על סודיות, לויאליות ונאמנות לשותפים שלנו ברמות השונות" מסכם זהר.

ישלב סוכנות לביטוח ימי ואווירי
לכניסה לאתר >>
טלפון:03-6882211
לפנייה במייל >>

בשיתוף ישלב

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משתתפי הוובינר של בנק לאומי, מימין לשמאל בכיוון השעון: אפיק להב, אסא ששון, עלמא הופמן וריקי בש, מנהלת מערך הייעוץ בבנק לאומי

    "התיק שלי נחתך ב-18%, אבל יש לי סבלנות וזמן לחכות"

    אסא ששון
    מגרש מכוניות בנמל אילת. יותר מדי שנים ישראל נסמכת על מסים שמוטלים על מחיר המכונית, ופחות על השימוש בה

    אחרי 25 שנה: באוצר מתכננים רפורמה שתרעיד את מערכת המס בישראל

    מירב ארלוזורוב
    הטכניון

    בגרות 115, פסיכומטרי 740: מחיר הכניסה לאחד המקלטים האחרונים מפני ה-AI

    רותי לוי
    *

    "מורה יקבל כאן שכר התחלתי של 16 אלף שקל - אנחנו דורשים ממנו הרבה יותר"

    סיון קלינגבייל וליאור דטל
    אושר עד

    "זאת התמכרות. אני שם שלוש פעמים בשבוע. זה כמו בירה עם חברים מבחינתי"

    ירדן בן גל הירשהורן
    מייסדי היילו: סמנכ"ל הטכנולוגיות אבי באום (מימין), הדר צייטלין שעזבה, והמנכ"ל אור דנון

    משווי של מיליארד דולר לפיטורים המוניים: מאחורי הטלטלה בסטארט-אפ המבטיח