חיפוש

פתרונות פיננסיים: "גם אם לקחת הלוואה אחת גדולה זה לא גזר דין"

צפו: חברת "פתרונות פיננסיים לישראל" עוסקת בלקיחת משכנתה, באיחוד הלוואות ובבניית פתרונות פיננסיים מורכבים, בהתאמה אישית. אבישי כהן, מנכ"ל ובעלי החברה, מסביר מה היתרון המרכזי של החברה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
אבישי כהן - חברת פתרונות פיננסים לישראל TheMarker Labelsתוכן שיווקי
בשיתוף פתרונות פיננסיים
תוכן שיווקי

במציאות הכלכלית של השנים האחרונות, יותר משפחות בישראל מוצאות את עצמן מתמודדות עם עומס פיננסי שגובר והולך בגלל משכנתה, הלוואות צרכניות, מינוס בבנק והחזרים חודשיים שנהפכים לנטל כבד. בתוך המציאות הזאת פועלת חברת "פתרונות פיננסיים לישראל". החברה עוסקת בלקיחת משכנתה, באיחוד הלוואות קיימות ובבניית פתרונות פיננסיים מורכבים, בהתאמה אישית.

אבישי כהן, מנכ"ל ובעלי החברה, מסביר כי היתרון המרכזי של החברה טמון בהיקף הפעילות הרחב שלה מול הבנקים וגופי המימון ויכולת המיקוח שלה. "'פתרונות פיננסיים לישראל' היא בין החברות הגדולות בישראל, מבחינת כמות עובדים וכמות סניפים", מספר כהן, "זה מאפשר לנו לקבל קהל גדול של לקוחות, וכשאתה מביא יותר ויותר עסקאות אז הבנקים והגופים החוץ בנקאיים רואים אותנו אחרת. כתוצאה מכך, היכולת שלנו להשיג ריביות בצורה אטרקטיבית יותר באה לידי ביטוי, ומי שמרוויח מזה זה הלקוח קצה".

אחד התחומים המרכזיים שבהם מתמחה החברה הוא איחוד הלוואות, פתרון שמאפשר לרכז מספר הלוואות קיימות להחזר חודשי אחד, נוח ומותאם ליכולת הכלכלית של הלקוח. כהן מסביר כי רבים מהלקוחות מגיעים כשהם "נחנקים" מהחזרים חודשיים ומריביות, לאחר שנים של התנהלות תחת עומס כלכלי מתמשך.

"העובדה שלמשק בית ממוצע יש משכנתה, הלוואות, וכרטיסי אשראי פתוחים, מובילה בסוף של דבר לכך שעובדתית הם לא יכולים לשרוד את החודש", הוא אומר, "זה לא משנה אם יש בבעלותך נכס או לא, אנחנו יודעים להכניס את הכול לקופסה אחת קטנה, ולעזור לך לקחת סכום שיכסה את סך כל ההלוואות, ולפרוס את זה לתקופה ארוכה, כך שתוכל לעמוד בהחזר החודשי.

"חשוב לי להבהיר - לחלק ניכר מהאנשים ניתן לעזור, גם אם לקחת הלוואה אחת גדולה לטווח ארוך זה לא עכשיו גזר דין. אפשר להקל עליך ולהתאים אותה לרוח התקופה".

בשיתוף פתרונות פיננסיים

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    הדס פרחי. "זה לא שיש לי תוכנית סדורה, שאני הולכת לעשות א', ב', ג', ולהגיע לאיזו נקודה"

    גם משכורת גבוהה לא תשכנע אותם: "לא רוצה לעבוד בדבר אחד כל החיים"

    יהלי פדרבוש
    קמפוס וויקס בגלילות. וויקס לא קנתה את הקרקע, אלא חתמה על חוזה שכירות לעשר שנים, עם אופציה להארכה ל-11 שנים נוספות

    וויקס, צ'ק פוינט ומובילאיי הפכו את עצמן ליזמיות נדל"ן. עכשיו זה מסתבך

    איתי פת-יה
    למצולמים אין קשר לכתבה

    400 מיליארד שקל: מי שומר על הכסף הגדול של ההייטקיסטים?

    יורם גביזון
    משחק דיסני סוליטר. הושק רק לפני כשנה, וברבעון השני כבר הגיע להכנסות של 142 מיליון דולר

    נפילה של 25% ביומיים: סימבה הקפיץ את פלייטיקה, ואז היא שמה אותו בכלוב

    איתי פת-יה
    הבורסה בניו יורק, החודש

    רובם משקיעים במדדים ומרוויחים. האם צריך להפסיק לשים כסף בבתי ההשקעות?

    איתן אבריאל
    הטקס לציון עגינת ספינות סער 6 בבסיס חיל הים בחיפה, 2021

    "מישהו השתגע": מה עשה חיל הים עם נשק ב-17 מיליארד שקל?