חיפוש

אלמוג להב: "התפקיד שלי הוא לחבר בין אנשים"

צפו: אלמוג להב, המייסדת והבעלים של משרד התיווך "כאן גרים", בוחרת בקפידה את הנכסים שהיא מייצגת, במטרה לספק שירות מדויק ללקוחותיה. "בסופו של דבר מדובר בבית של בן אדם – המקום הכי בטוח והכי חשוב עבורו, וההתנהלות צריכה להיות בהתאם"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
אלמוג להב - כאן גרים TheMarker Labels
בשיתוף כאן גרים
תוכן שיווקי

שוק הנדל"ן נתפס לעיתים קרובות כעולם קר של מספרים, חוזים ומחירים. אך בפועל, עבור רוב האנשים, קנייה או מכירה של דירה היא אחת ההחלטות המשמעותיות ביותר בחיים — כלכלית וגם רגשית. בעסקה כזאת התפקיד של המתווך הוא לא רק לחבר בין נכס לקונה, אלא בעיקר לחבר בין אנשים, ולתווך בין אינטרסים וציפיות. "לא מדובר רק בלהראות מטבח, סלון או ממ"ד – את זה כל אחד יכול לעשות. המפתח הוא להבין את האנשים שמאחורי העסקה", מסבירה אלמוג להב, המייסדת והבעלים של משרד התיווך "כאן גרים".

להב פועלת בעיקר בערים רעננה, כפר סבא והרצליה, ומדגישה כי תהליך העבודה שלה מתחיל בהיכרות עמוקה עם הלקוח. לדבריה, היא עובדת בצורה מאוד מסודרת במטרה להבין את הצרכים, המטרות והרגישויות של המוכר או הקונה, מה שמאפשר לה להתאים את תהליך המכירה או הרכישה באופן מדויק יותר.

גישה זאת, לדבריה, מבוססת על שקיפות מלאה מול הלקוחות. "ברגע שנוצרת אמינות בין הלקוח לביני, כל העסקה מתנהלת בצורה הרבה יותר טובה. בסופו של דבר מדובר בבית של בן אדם – המקום הכי בטוח והכי חשוב עבורו, וההתנהלות צריכה להיות בהתאם", היא מסבירה.

בהתאם לכך, להב מדגישה כי היא בוחרת בקפידה את הנכסים שהיא מייצגת, מתוך העדפה ברורה לאיכות ודיוק על פני כמות עסקאות. "בסוף, ברגע שאנחנו מסתכלים על תיווך כתיווך בין בני אדם ולא כתיווך בין נכסים, אז מבינים שכל העניין כאן זה להבין בני אדם, ואת הרגישות והמורכבות שקיימת בכל עסקה".

כאן גרים
טלפון: 050-5828255
לפניה בוואטס-אפ >>
לפניה מייל >>

בשיתוף כאן גרים

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    612412

    "להרוויח חצי זה לא כישלון": בכירי ההייטק שעזבו קריירות מצליחות בגיל 50

    רוני לוין
    תעודת הוקרה
מבצע שאגת הארי

    על החתום, רא"ל בר־זיק: צה"ל שלח לינק שמאפשר ליצור תעודה עם דרגה ותפקיד

    רן בר-זיק
    הטיילת בתל אביב, יום אחרי תחילת הפסקת האש עם איראן ב-2025. מקור העוצמה של המשק הישראלי ממשיך להיות תעלומה מסעירה שלה רק הסברים חלקיים

    "מתחת לאדמה חבויה טרמפולינה": איך מסבירים את הצלחת הכלכלה הישראלית

    מירב ארלוזורוב
    הבניין ברחוב נתן יונתן

    הפנטהאוז שנמכר בזום לתושבת ארה"ב ב-8.25 מיליון שקל

    שלומית צור | עסקה בשבוע
    מערכות לייזר מגן אור

    הסחורה הישראלית הכי לוהטת בעולם: הביקוש להגנה אווירית זינק, והיצוא קפץ

    חגי עמית
    מייסד ומנכ"ל וויז, אסף רפפורט. הגישה שלו לאחרים תוארה כ"אינסטרומנטלית"

    ההייטקיסט שלא סופר אף אחד: בחדשות 13 מגלים את הצד הפחות נחמד של רפפורט