חיפוש

המרכז לטיפול אנטי אייג'ינג של ליטל פוניס: התמחות בטיפול בנשים מבוגרות

ליטל פוניס, קוסמטיקאית רפואית, בעלת המרכז הישראלי לטיפולי אנטי אייג'ינג, פונה לנשים בשנות ה-70 וה-80 לחייהן, ומציעה טיפולים למיצוק העור בתוכנית ייחודית ומותאמת אישית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
TheMarker Labels
בשיתוף המרכז הישראלי לטיפולי אנטי אייג'ינג
תוכן שיווקי

יש לא מעט מכונים בישראל לטיפולי אנטי אייג'ינג, אלא שמרביתם פונים לקהל הצעיר. ליטל פוניס, קוסמטיקאית רפואית, בעלת המרכז הישראלי לטיפולי אנטי אייג'ינג, אינה חוששת מאתגרים ומטפל בנשים בשנות ה-70 וה-80 לחייהן, שמבקשות לשקם את עור הפנים. "אני חושבת שלעזור לנשים בגיל הזה, זה הדבר הכי כיף שיש. אלה נשים שכבר סיימו לגדל ילדים, לא מתעסקות עם הנכדים, ושמות עצמן פעם ראשונה בחיים בפרונט ומתחילות לדאוג לעצמן", אומרת פוניס. כי אני שמחה לראות את אותן נשים כשהן מסופקות. אני מחזירה את הגיל שלהן קצת אחורה. זה עושה להן הרגשה טובה. בעיקר הסיפוק הרגשי - לעזור לאישה שהיא כבר מרגישה שהיא לא כמו פעם, להחזיר לה את העור ליותר צעיר, יותר יפה, יותר קורן. זה עושה הרגשה ממש טובה בלב".

"הקוסמטיקה הרפואית יותר חודרנית אבל לא פולשנית. אין שום דבר שחודר למערכת הדם, אין החלמה קשה, ואפשר לקום לאחר טיפול ולחזור לשגרה של חיי היומיום", מתייחסת פוניס לעבודתה כקוסמטיקה רפואית, ומוסיפה כי לצד הכלים המקצועיים נדרשות מיומנויות בינאישיות: "הנשים צריכות סבלנות, המון הכלה. הן באות לא רק לטפל בפנים, אלא גם רוצות שנקשיב להן וניתן להן תמיכה רגשית, חום, אהבה ותשומת לב".

היא מסבירה כי במפגש הראשון נעשית התאמת ציפיות לאחר שהעור נבדק. לפי הנתונים מתגבשת התוכנית באופן אישי לכל אחת. "כאשר מטופלת הולכת ועושה הזרקות - אז רואים את התוצאה כאן ועכשיו, אצלנו זה בעצם תהליך, זה לאט לאט נבנה", אומרת פוניס. "הלקוחה צריכה לבוא כל שבוע, והיא צריכה לעשות גם עבודה בבית עם חומרים שהם פעילים. והפנים לאט לאט מתחילות להתרומם, הקמטים פחות עמוקים. זה לא קורה כאן ועכשיו, אין לי קסם, אני לא קוסמת. אני בונה תהליך מדויק, שיכול להצעיר את עור הפנים בצורה טבעית ובלי שום דבר פולשני. אני מתאימה ללקוחה חומרים מתוך ליין המוצרים שלי, שאני בעצם בניתי. הוא מותאם לכל מטופלת באופן אישי. זה לא מוצר מדף".

המרכז הישראלי לטיפולי אנטי אייג'ינג
טלפון: 052-855-3600
לפנייה במייל >>

בשיתוף המרכז הישראלי לטיפולי אנטי אייג'ינג

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מערכת ההגנה האווירית הקוריאנית משגרת טיל M-SAM. דרום קוריאה היא יצואנית הנשק התשיעית בגודלה בעולם

    הגנה אווירית לואו-קוסט: "עומדים בתור כדי לקנות את טילי היירוט שלנו"

    בלומברג
    מייסדי נו ניים, שי לוי שעזב את החברה לפני המכירה (מימין) ועוז גולן. לדברי השופט, אי אפשר לשלול כוונה להעשיר את גולן במהלך

    חברת ההייטק עיכבה פיטורי עובד, והוא נושל מ-12 מיליון שקל

    אפרת נוימן
    צינורות נפט גולמי בבית הזיקוק של ארמקו בראס תנורה, סעודיה

    "הברקה אסטרטגית": נפתח הברז בצינור של 1,200 ק"מ שנבנה בדיוק לרגע כזה

    בלומברג
    שכונת יובלים קרית שמונה

    קק"ל רוכשת עשרות דירות חדשות ב–100 מיליון שקל: "נשכיר במחיר נוח"

    רנית נחום-הלוי
    כטב"ם לוקאס של ספקטרוורקס, שמשמש במלחמת איראן

    "מלחמת ה-AI הראשונה": עמק הסיליקון הימר על מלחמה – והרוויח בגדול

    ניו יורק טיימס
    אתר בנייה בתל אביב

    בנק ישראל: הגירה מהארץ היא אחד הגורמים לחולשה במכירות הדירות