חיפוש

סיקיוראנס: "התפקיד שלנו זה להיות סמנכ"ל הכספים של המשפחה"

סיקיוראנס היא סוכנות לביטוח פנסיוני שמתמחה בתכנון פנסיוני ופיננסי מתקדם למשפחות ולחברות בהתאמה אישית. מיכאל גוטמן, מנכ"ל הסוכנות, מסביר מה חשוב לעשות כדי למצות את מלוא הזכויות ולדאוג לביטחון גם בעתיד

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
מיכאל גוטמן- סיקיוראנס TheMarker Labels
בשיתוף סיקיוראנס
תוכן שיווקי

כל מי שניהל תביעה מול חברת ביטוח מכיר את הקושי ולא פעם התסכול בדרך למיצוי הזכויות, כאשר לא פעם חוסר הידע גורם להפסד כספי. סיקיוראנס היא סוכנות לביטוח פנסיוני שמתמחה בתכנון פנסיוני ופיננסי מתקדם למשפחות ולחברות בהתאמה אישית. את החברה הקימו אסף ריבר ומיכאל גוטמן, שמשמש כמנכ"ל החברה.

"התפקיד שלנו כאנשי מקצוע, זה להיות סמנכ"ל הכספים האישי של המשפחה", אומר גוטמן. "אנחנו מרכז פיננסי שמספק שורה של פתרונות בעולם הכלכלי, לעצמאים, שכירים ובעלי שליטה, בין אם זה תכנון פנסיוני ופיננסי מתקדם, יועצי פרישה, יועצי משכנתה, ניהול סיכוני ביטוח למשפחה ותכנון מס, באמצעות אנשי מקצוע מאוד מובילים".

כמי שמלווה לקוחות רבים מצביע גוטמן על הטעויות הנפוצות: "אני חושב שהטעות הנפוצה ביותר זה לעבוד ישירות מול הגופים עצמם. אתה בסוף מדבר עם נציגים, שלצערי, רובם ללא רישיון פנסיוני כנדרש על ידי רשות שוק ההון והם מסוגלים להתמקד אך ורק במוצרים שלהם. יש לנו מגוון רחב של מוצרים, מגוון רחב של פתרונות נוספים, והם יכולים לתת את מה שנכון לחברה עצמה. תראה מה קרה בשנים האחרונות עם ביטוחי תאונות אישיות. נוצרו ביטוחים כפולים לרוב האוכלוסייה, כאשר הם לא החזיקו את המוצרים הנכונים עבורם וזה, לצערי, מייצר פער ותסכול. תחשוב שאתה עושה תכנון פנסיוני, באמצעות שיחת טלפון של עשר דקות עם נציג וביום הדין, באיזשהו רגע דרמטי בחייך, אתה צריך כרגע שאותו נציג יעמוד מאחורי הדברים שלו והוא לא, כי זה עובר בסוף לנציג ב' שהוא נציג התביעות של אותו גוף והוא אמור כרגע לספק לך את השירות, והוא, הפלא ופלא, שכיר של אותה חברה. התפקיד שלנו בתור מתכננים פיננסים זה לתת לך את ה-best advice, ואני בסוף גם אמור לעמוד מאחורי הדברים. כשאני בונה לך את התכנון שלי, אני בונה אותו מנקודת מבט שאנחנו מחר נפעיל את השירות. אני בונה אותו מתוך צורך שאני יודע שיהיה קיים אצלך בעוד איקס שנים, לאור הניסיון שלנו. כי בעצם, אם נודה על האמת, רובנו לוקים בהסתכלות לטווח קצר בתחומים האלה. אנחנו בודקים כמה אנחנו חוסכים, העיקר שיהיה רשום שקיבלנו את השירות ולכן הרבה אנשים חושבים שהם יעשו את זה לבד וככה הם יחסכו יותר כסף".

סיקיוראנס סוכנות לביטוח פנסיוני
למעבר לאתר >>
למעבר למייל >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>
למעבר לעמוד הלינקדין >>
טלפון: 052-688-9929

בשיתוף סיקיוראנס

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    ריקי מוזס

    "אני לא צריכה עוד 100 אלף שקל. מה שישנה לי את החיים זה לעבוד יום פחות"

    רוני לוין
    פרדס חנה־כרכור (לקרקע בתמונה אין קשר לכתבה)

    היא קנתה 60 מטר מתוך שדה בפרדס חנה־כרכור — ואז הבינה שיש בעיה

    אפרת נוימן
    מערכת הלייזר "אור איתן" שמיוצרת בשיתוף בין רפאל ואלביט

    הסכסוך העסקי שעלול לפגוע ביכולות הגנת הלייזר של ישראל

    חגי עמית
    זהב. מהווה כמעט 9% מהיבוא השנתי של הודו, אחרי נפט וגז

    יבואנית הנפט השלישית בגודלה בעולם בסחרור כלכלי – ושוקלת צעדי חירום

    בלומברג
    דודי גרשון בעלים קש-קש

    "פעם, הבנקאים שהכירו אותי עשו לי טובה. היום אנחנו מתקרבים לפייבוקס"

    ג'ניה וולינסקי
    612412

    "להרוויח חצי זה לא כישלון": בכירי ההייטק שעזבו קריירות מצליחות בגיל 50