חיפוש

פארק-טק: פתרונות חניה בערים הצפופות

"אנחנו נותנים את כל הפתרונות האפשריים למתקני החניה", אומר מנכ"ל חברת פארק-טק, אורן בלנק ומסביר מה צפוי בתחום המתפתח של מתקני החניה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
אורן בלאנק TheMarker Labels
בשיתוף חברת פארק-טק
תוכן שיווקי

מצוקת החניה בישראל מורגשת היטב בכל הערים הגדולות, ואף מגבירה את הביקוש לדירות עם עמדות חניה צמודות. מי שמספקת פתרונות בתחום, היא חברת פארק-טק, מתמחה במתקני חנייה אוטומטיים. מנכ"ל החברה אורן בלנק, אומר כי "אנחנו נותנים את כל הפתרונות האפשריים למתקני החניה, החל ממכפילים פשוטים, דרך מתקנים חצי אוטומטיים".

בלנק התייחס לחשיבות האיכות בביצוע ובתחזוקה, ואמר כי מתקני החניה אמנם קיימים 20 שנה, אך העלייה בפרויקטים של התחדשות עירונית הובילה לעלייה בביקוש. "נכנסו הרבה מאוד שחקנים לתחום שעם הזמן הלכו ונעלמו. היו חברות שפשטו רגל והשאירו פילים לבנים בתל אביב", אומר בלנק ומציין כי האיכות הירודה של המתקנים ושל השירות פגע במוניטין של החברות בענף.

"אנחנו מלווים יזמים עוד כשהם מתחילים לחשוב על פתרונות חניה, ומתאימים אותם בהתאם לשטח. מעבר לזה, אחרי שאנחנו מוסרים את החניה לדיירים אנחנו נותנים להם מעטפת שירות מלאה, עם שלוש מסגרות שירות שאפשר לבחור מתוכן", אומר בלנק ומוסיף כי החברה שבראשה הוא עומד נותנת מענה לכל תקלה שמתעוררת.

"אנחנו מתחזקים היום משהו כמו 2,500 מקומות חניה באזור גוש דן ומתוכם יש לנו בממוצע תקלה וחצי בשבוע. זאת אומרת שאפשר להרגיע חששות של דיירים בבניינים גדולים עם מצוקת חניה, שיכולה להיות גם חניה אוטומטית שתעבוד לאורך שנים בלי תקלות", ממשיך בלנק. "אנחנו נותנים שירות 24/7, 364 יום בשנה, למעט יום כיפור בעצם ויש לנו מערך של ארבעים טכנאים שיודעים לתת שירות גם באמצע הלילה".

בנוסף, מתייחס בלנק לעתיד בתחום ואומר כי "אני חושב שמתקני החניה הם הדבר הכי קרוב למה שכולנו חלמנו עליו. ביום מן הימים יהיו גם אפליקציות מספיק ראויות כדי שתוכל להזמין את הרכב שלך ולקבל את הרכב שלך ליציאה. כשאנשים ייתנו בזה קצת יותר אמון ויהיה פה קצת יותר מתקני חניה כאלה".

בשיתוף חברת פארק-טק

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    פטאיה (צילום אילוסטרציה. למצולמים אין קשר לאמור בכתבה). "כשכסף גדול וזר מגיע למקום עני ויש וניצול נשים, זו קרקע פורייה לפשיעה"

    מתחיל במין, נגמר בנדל"ן: כך גן העדן של תאילנד יכול להתהפך בשנייה

    קים לגזיאל
    אורנה קליינמן, מנהלת מרכז הפיתוח של SAP וגד רביד, יו"ר ועד עובדי SAP

    ועד יקר, אנחנו הייטק. לכו חפשו במקום אחר

    שלומית לן
    דירה למכירה

    "לא מכרו להם דירות, אלא חלומות": הישראלים שמבצעי 90/10 קרסו עליהם

    סימי ספולטר
    גיא מנור

    "החזר המשכנתא הוא 12 אלף שקל. אם הייתי שוכר דירה הייתי משלם סכום דומה"

    מיכל פלטי
    אילוסטרציה. "מרגע שמספרי ההגירה יעברו סף מסוים – שינוי הכיוון יהיה קשה עד בלתי אפשרי"

    רובם מעל גיל 40 ולמדו בישראל: "קפיצה דרמטית בעזיבת רופאים"

    שיר אנגל
    אולפן ערוץ 13

    קבוצת ההייטקיסטים, התכוננו: לא רק קניתם ערוץ, אלא גם פתחתם חזית