חיפוש

עו"ד גיל בר זוהר: מודל ייחודי לייצוג בעולמות המשפט האזרחי

במשרד עורכי הדין בר זוהר ושות' מלווים כל תיק כמה עורכי דין עם התמחות בתחומים שונים, כדי לתת מענה מיטבי לכל סוגיה שעולה. עו"ד גיל בר זוהר מספר על כמה מההצלחות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
עו"ד גיל בר זוהר TheMarker Labels
בשיתוף משרד עו"ד בר זוהר ושות'
תוכן שיווקי

בשנים האחרונות עו"ד גיל בר זוהר, העומד בראש משרד בר זוהר ושות', ליווה תיקים מורכבים של מאבקי ירושה באימפריות עסקיות, סכסוכי גירושים מרים וקרבות כלכליים. עורך הדין שעוסק בעולמות המשפט האזרחי מספר כי "יש לנו תיקים מורכבים במספר תחומים. חלק מהצורה שהמשרד מתנהל בה הוא לעבוד עם עורכי דין שמבינים בתחום מסוים לתיקים בתחומים אחרים. למשל, היה לנו תיק של מאבקי שליטה בחברה והיו שם טענות של קיפוח ועושק המיעוט. כל הרקע היה משפחה ומלחמות בתוך המשפחה מהמובילות במשק. היינו צריכים גם עורכי דין שיבינו בנושא של הירושות והמשפחה וגם עורכי דין כמובן שיבינו בנושא של חברות וסכסוך מורכב בדיני חברות".

"אנחנו משתדלים להביא עורכי דין ממספר תחומים", מוסיף בר זוהר. "אני בעצמי התחלתי כעורך דין מסחרי ועבדתי בתחום המסחרי הבין-לאומי. לאחר מכן התרחבתי ולמדתי את תחום הליטיגציה ועשיתי אותו הרבה מאוד זמן. המחלקה הכי טרייה במשרד וזו מחלקה של עשרים שנה, היא מחלקת המשפחה. בהתחלה היא הייתה שליש מהפעילות משרד, אבל בתקופת הקורונה היא התרחבה בצורה דרמטית מאוד. תקופת הקורונה הייתה תקופה שהיה הרבה מאוד לחץ במשפחות. היו מצד אחד הרבה מלחמות ירושה, הורים שנפטרו ועוד, ומצד שני, גם היו הרבה מאוד גירושים והרבה מאוד מלחמות בתוך משפחות".

עו"ד בר זוהר מתייחס גם לחזון שעמד מאחורי הקמת המשרד ואומר כי "הגעתי למסקנה שאם אתה רוצה באמת לתת שירות נכון ללקוחות שלך, עדיף שבכל תיק, אפילו בתיק קטן יהיה יותר מעורך דין אחד, כדי שיהיו התייעצויות, יהיה סיעור מוחות ואפשר יהיה לבנות את התיק. עדיף ככל הניתן שעורכי הדין שמטפלים בתיק יבואו מתחומים שונים וישלימו את הידע כל אחד של האחר. "אם אני מטפל בתיק שיש בו אספקט נדל"ני מאוד רציני, והיה לנו היו לנו למשל תיק כזה, תיק משפחה שבו הבעל היה יזם נדל"ן וטען שלאישה לא מגיע שום דבר. הייתי צריך להביא את עורך הדין שלנו שמתמחה בתחום הנדל"ן המסחרי, ויראה שהנדל"ן הזה הוא כמו כל נכס אחר שהבעל מביא למשפחה. הידע של אותו עורך דין מהמשרד שלי, הוא יותר גדול מהידע שלי והוא יגבר אותי והוא תמך בתיק וזה הביא אותנו להצלחה".

עו"ד בר זוהר משתף ומספר על אחד שהסתיים בהצלחה: "היה לנו למשל תיק משפחה שבו הבן החליט לנשל את אביו מכל הנכסים בעודו בחייו. האב הקים אימפריית ענק באירופה. הוא חתם על כל מסמך שהבן הביא לו. כדי להצליח להחזיר לאב את הנכסים, היה צריך להבין בתחום המסחרי הבין-לאומי ולנצל קשרים שיש לנו עם עורכי דין באירופה והכול על רקע תיק משפחה כביכול פשוט. זה עזר לנו להצליח".

עו"ד גיל בר זוהר
טלפון: 03-6090022
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר>>>

בשיתוף משרד עו"ד בר זוהר ושות'

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    קלוד קוד. נהפך לתופעה ויראלית שגנבה את תשומת הלב מ–Cursor

    הסערה החדשה בהייטק הישראלי: "זה מטריף ומלחיץ ברמות משוגעות"

    שגיא כהן
    טקס השקה אוטובוסים BRT

    בתים, מגרשים ואחזקות בחברות: הנכסים של ראש עיריית נס ציונה

    טלי חרותי-סובר

    "לא תראי אותי שם": לאן נעלמו הסטודנטים, והאם זה יחסל את האוניברסיטאות?

    מירב ארלוזורוב
    תאילנד בנגקוק 2017

    "למי שפותר את עניין התעסוקה זה אחד המקומות הכי טובים בעולם לחיות בהם"

    קים לגזיאל
    שר ההגנה לשעבר של חוף השנהב, חאמד בקאיוקו (מימין) וגבי פרץ, על רקע ספינת שלדג

    המתווך שדורש 16 מיליון דולר על עסקה למכירת ספינות ישראליות

    חגי עמית
    בנייה בערד. סכומי הזכייה במכרז לשכונה החדשה נמוכים באופן חריג בהשוואה למכרזים דומים

    מחירים נמוכים באופן חריג: יזמים חסידי גור זכו במכרז לשכונה החדשה בערד