הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה הודיעה השבוע על התאוששות מסוימת בפעילות העסקים. גם נתוני המוסד לביטוח הלאומי מצביעים על ירידה משמעותית במספר המוצאים לחל"ת ומעידים על כניסת המשק לשגרת מלחמה וחזרה הדרגתית לפעילות.
לפי נתוני הביטוח הלאומי, מתוך 128 אלף שהוצאו לחל"ת מאז 7 באוקטובר, כ-15 אלף איש מענפי האופנה, המסחר והקמעונות, כבר חזרו לעבודתם. כ-11% מהעובדים במינהל המקומי, הציבורי והביטחון הוחזרו אף הם לעבודתם, וכך גם 10% מהעובדים בשירותי הבריאות, הרווחה והסעד. בתעשייה, שיעור העובדים ששבו לעבודתם הוא 9%, ובקרב השירותים המקצועיים והטכניים, 8% כבר חזרו למשרדים. בענפי האמנות, הבידור והפנאי, מהנפגעים ביותר במלחמה, רק 2% מהעובדים בחל"ת שבו לעבודתם.
בתוך כך, בהתאחדות התעשיינים מדווחים על חוסר של כ-35 אלף עובדים במפעלים חיוניים בעקבות המלחמה.
כ-29% מהמפעלים עדיין אינם עובדים כלל, כמחציתם בעוטף עזה, ועוד כ-18% במרחב הדרום ובבאר שבע. באזור עוטף עזה, 89% מהמפעלים עדיין אינם פועלים, והיתר, 11%, פועלים במתכונת חלקית בלבד.
לאור זאת, השיק משרד הכלכלה והתעשייה פלטפורמה ייעודית למעסיקים שתכליתה לסייע להם לעדכן נתונים על חוסרי עובדים ועל אפשרויות לגיוס עובדים חדשים.
"הוצאנו קול קורא לטובת גיוס משרות חירום לתעשייה, קיבלנו מאות פניות ואנחנו מקווים לשלב את כולם במהרה במפעלים שצמאים לעובדים", מסר ינון אלרועי, ראש מערך התעשייה במשרד הכלכלה והתעשייה. "אנחנו מאוד מוטרדים מהעובדה שיש עובדים במפעלים חיוניים בדרום שמפנים אותם למקום שלא מאפשר להם להמשיך לעבוד במפעל", הוא הוסיף וציין כי "המחסור הכי גדול שיש כרגע בתעשייה הוא במשרות של מאבטחים, נהגים, עובדי תעשייה ועובדי חקלאות".
השגרה עדיין רחוקה
ד"ר רון תומר, נשיא התאחדות התעשיינים ציין השבוע כי קיימת בעיה קשה של עובדים במדינה בכלל ובתעשייה בפרט. לדבריו הבטחת שוק התעסוקה בעת המלחמה הכרחית לשימור הפעילות הכלכלית והחוסן האזרחי. "העסקה גמישה, שבמסגרתה יתאפשר לנו לשמור על קשר עם העובדים שלנו, לשמור להם על משכורת כמעט מלאה ועל תנאים סוציאליים, היא הפתרון הנכון, ועלינו לעשות הכול כדי להסיר את כל הגבלות ההעסקה האפשריות ולשאוף לפתרון זה".
מסקירה של אגף הכלכלן הראשי במשרד האוצר בנושא השפעות המלחמה על שוק העבודה, עולה כי 18% מהמועסקים במשק (764 אלף איש) נעדרו מעבודתם מסיבות הקשורות למלחמה בחודש אוקטובר. מדובר בעלייה של 750 אלף איש לעומת ספטמבר, חודש בו נעדרו עובדים מעבודתיהם מסיבות אחרות. מתוך אותם 764 אלף, קרוב למחצית נעדרו בשל סיבות הקשורות לסגירה פיזית של מקומות עבודה באזורי המלחמה, השבתת אתרי בנייה וכדומה. מעל לשליש (280 אלף) נעדרו בשל צמצום בפעילות העסקית ו-18% מהנעדרים גוייסו לשירות המילואים ולכן נבצר מהם להגיע לעבודה.
הענפים בהם בלטו ההיעדרויות הם ענפי האירוח והאוכל, הבינוי האומנות והפנאי; בענפים אלו נעדרו מעל לשליש מהעובדים, בעיקר בשל הירידה בפעילותם. בענף ההייטק נעדרו כ- 10% מהעובדים לרוב מסיבה של גיוס למילואים.
המלחמה כאמור משפיעה באופן ישיר על הכלכלה הישראלית ועל שוק העבודה כשהמשק סופג פגיעה משמעותית בפוטנציאל כוח העבודה שלו. עם זאת, בנובמבר, החודש השני למלחמה, שיעור האבטלה בישראל החל להציג מגמת השתפרות. לפי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, שיעור האבטלה הגיע בנובמבר ל-10%, לעומת שיעור אבטלה של 10.4% באוקטובר. ההערכה היא כי הירידה באבטלה נרשמה בעיקר בשל ירידה משמעותית בהיקף העובדים שנמצאים בחופשה ללא תשלום. ככל הנראה, הכניסה לחודש השני של המלחמה איפשרה לקיים מעין "שגרת מלחמה", שבמסגרתה עסקים החלו לשוב לפעילות והחזירו לעבודה חלק מהעובדים שהיו בחל"ת.
"בתקופה רגישה זו, ישנו גיוס נרחב של אנשי מילואים ומחסור בפועלים פלסטינים ועובדים זרים", אומרת אורית בנבנישתי, מנכ"לית קבוצת תיגבור, "לפיכך המדינה זקוקה באופן בהול לכוח עבודה חיוני והכרחי. ישראל הגיעה למלחמת "חרבות ברזל" ברמת אבטלה נמוכה מאוד שעמדה על 3.2%, מה שמעיד על משק "בריא" בתעסוקה מלאה. בימים אלה, עורף חזק נמדד בחברה עסקית חזקה, ולכן החברות הגדולות זקוקות לעובדים זמינים. אני ממליצה שהימים הקרובים יתבטאו בפתיחות של המגזר העסקי, תוך חשיבה על גיוון תעסוקתי וקבלת האחר, לטובת איוש המשרות שבהן זקוקים לידיים עובדות".
ליאור פורת, סמנכ"לית משאבי אנוש בחברת "כתר", מציינת כי עם תחילת המלחמה, גיוסי עובדים פסקו ורבים עסקו בצרכים המיידיים שלהם. לדבריה, לאחרונה ניתן להבחין במגמת עלייה ברצון ובהיתכנות הן מצד מועמדים לעבודה והן מצד החברות המבקשות ליצור תהליכים של גיוס וחיפוש עבודה. עם זאת, היא סבורה שתהליכים אלו עברו שינוי והם סבלניים יותר כעת.
"אצלנו בכתר המערכת המגייסת מתחשבת ומאפשרת שינויים בהתאם לסיטואציה של המועמד/ת. אנו למשל פתוחים לקיום ראיונות עבודה מרחוק לאלו המפונים מבתיהם או לאנשים שמתגוררים באזורים רגישים יותר בארץ. כמו כן, אנו מגלים התחשבות באלו שיש להם לוחות זמנים פחות גמישים כגון: משרתי מילואים או משפחות תומכות בעורף. בנוסף, אנו מנסים לזרז את תהליך הגיוס כדי לתת וודאות למועמדים ורואים חשיבות גדולה להמשיך ולהניע את הכלכלה כדי לשמר עורף חזק ויציב".
פורת אף סבורה כי ביכולתן של החברות הגדולות במשק לסייע למחפשי עבודה בצורה אפקטיבית יותר. "כשהבנו את גודל האסון ואת הצורך המיידי של מפונים ליצור שגרה בתוך הכאוס, התגייסנו למשימה", היא אומרת ומבארת: "הפעלנו את כל צוות הגיוס ומשאבי האנוש הרחב שלנו לטובת חמ"ל גיוס תעסוקה למען מפונים מהצפון והדרום שמצאו עצמם מחוסרי עבודה בעקבות המצב, זאת במטרה לעזור להם במציאת משרה שמתאימה לכישוריהם. הצוות מסייע בראיונות המועמדים, באיתור משרות וביצירת חיבורים בין המפונים למעסיקים שונים במשק וכך מעניק למפונים את הערך המוסף המקצועי שלנו בתחום הגיוס ומשאבי אנוש, ונותן להם את האפשרות להתפרנס בכבוד במשרה התפורה למידותיהם".
ברוח המצב התקיימו לאחרונה מספר ירידי תעסוקה למפונים מהדרום והצפון. המוצלחים שביניהם הם היריד שהתקיים בקניון ים המלח ואירח עשרות חברות שהגיעו להציע תעסוקה לאלפי המפונים שנעקרו מבתיהם וממקומות עבודתם מתחילת המלחמה, כמו גם יריד התעסוקה שהתקיים במוזיאון הסובלנות בירושלים בהשתתפות שר העבודה, יואב בן צור, ראש עיריית שדרות אלון דוידי, מנכ"ל משרד העבודה ישראל אוזן ומנכ"ל משרד הרווחה ינון אהרוני.
לוח דרושים
בתוך כך, משרד העבודה דיווח על ירידה מובהקת של כ-40% בהיקף פרסום מודעות דרושים, מאז פרוץ המלחמה.
פרוייקט הניטור של המשרד בשיתוף עם ג'וינט ישראל וחברת ריטריין, בחן את הטרנדים של מודעות הדרושים בשוק העבודה באמצעות ניטור של לוחות המשרות המרכזיים במשק (Alljobs indeed.il). מהנתונים הללו משתקף כי היקף גיוס העובדים החודשי הממוצע ירד מ-46,000 בחודשים ינואר-ספטמבר ל-27,000 מאז פרוץ המלחמה.
"עקב המלחמה, אנו מבצעים הערכות מצב תכופות, ומשקיעים בהתאם במקומות הנדרשים – רק לאחרונה סיכמנו עם משרד האוצר על מתווה תמריצים למעסיקים ולעובדים בדגש על מקצועות החקלאות והבנייה, ואישרנו הבאת עובדים זרים במסלול מהיר. משרד העבודה ימשיך לייצר פתרונות כדי לוודא תפקוד מירבי של המשק בשעה זו", סיכם שר העבודה יואב בן צור.
תיאור המשרות הפתוחות
למרות הירידה בהיקף מודעות הדרושים ישנם עדיין ארגונים וחברות במשק שממשיכים לגייס עובדים. להלן כמה מהם:
איילנד
30 משרות פתוחות בתפקידים שונים לרבות מהנדס מוצר, מפתחי iOS, מהנדסי DevOps, מנהלי אבטחת מוצר, מפתחים בשפות שונות כמו C++, מהנדסי אוטומציה ומהנדסי תוכנה.
ליצירת קשר: work@island.io
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
Natural Intelligence
דרושים עובדים למספר תפקידים, וביניהם: Business Development Manager , Marketing Analyst, Data Scientist , Devops engineer ו-Product Designer.
ליצירת קשר: Tomer.trabelsi@naturalint.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
סיילספורס ישראל
עשרות משרות פתוחות בתחומים של AI, דאטה, תפקידי פיתוח, UX מכירות. החברה מגייסת מהנדסי ומהנדסות תוכנה מנוסים.ות בעלי 3+ שנות ניסיון ב-Frontend או Backend, Full Stack או Mobile שיהיו חלק מפיתוחי העתיד של מוצרי ה-AI וה-Service Data שלה. בנוסף, דרושים מנהלי מכירות מנוסים שיצטרפו למערך המכירות של החברה בישראל.


ליצירת קשר: חפשו בגוגל אתר הקריירות של סיילספורס
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
חברת סייברפרוף, מקבוצת ust
מגוון תפקידים טכנולוגיים וניהוליים בתחום אבטחת סייבר, אוטומציה ותשתיות ענן ופיתוח תוכנה. המשרות פתוחות לנשים וגברים כאחד בעלי ניסיון וידע מקצועי רלוונטי. בין התפקידים - Software Developer, Threat Intelligence Analyst, Senior Threat Hunter Security, Automation Team Lead ועוד. החברה מציעה אפשרויות קידום וניוד, סביבת עבודה גלובלית, גמישה ומעניינת.
ליצירת קשר: hr@cyberproof.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
Logz.io
דרושים מועמדים למספר משרות במשרדי החברה ברחוב המסגר, בתל אביב. העבודה במודל היברידי (3 ימים מהמשרד ו-2 ימים מהבית). מפתח/ת Backend מנוסה עם לפחות 3 שנות ניסיון בפיתוח Java/Node.js וניסיון בעבודה בסביבת AWS, יתרון למועמדים עם ניסיון ב-Kafka, OpenSearch Prometheus Observability.
מפתח/ת Full Stack מנוסה, נדרש ניסיון משמעותי בעבודה בפיתוח Web בטכנולוגיות: typescript, NodeJS, react.
מנהל/ת מכירות Account Executive, המשרה כוללת עבודה באיתור ולווי לקוחות פוטנציאלים וסגירת חוזים, חובה ניסיון בעבודה בסביבת SaaS B2B ואנגלית ברמה גבוהה, העבודה בימי שני עד שישי.
מהנדס/ת Pre Sale נדרש ניסיון בליווי לקוחות פוטנציאלים בצד הטכני, עבודה בסביבת SaaS B2B. נדרשת אנגלית ברמה גבוהה, העבודה בימי שני עד שישי.
ליצירת קשר: yael.hendry@logz.io
AT&T
ענקית הטכנולוגיה AT&T מרחיבה את מרכז המחקר והפיתוח הישראלי שלה, המהווה את חוד החנית של הפיתוח הטכנולוגי בארגון העולמי. במרכז מפתחים מגוון רחב של מוצרי תוכנה ולכן גם המשרות אליהן מגייסים מאוד מגוונות. ביניהן: משרות פיתוח תוכנה, ניהול מוצר, עיצוב מוצר, דאטה וניהול. אחת מקבוצות הפיתוח אותה AT&T מרחיבה משמעותית בימים אלו היא TeamUp, שמפתחת אפליקציות ייחודיות לשדרוג עבודתם של אלפי צוותי הפיתוח הגלובליים ופועלת מישראל כסטארט-אפ בתוך החברה העולמית.
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
פאלו אלטו נטוורקס
החברה המתמחה בתחום הסייבר, מגייסת עשרות משרות לצורך הגדלת מרכז הפיתוח שלה בתל אביב, המונה מעל לאלף עובדים. המרכז הישראלי מפתח את מוצרי הדגל, המהווים את מנוע הצמיחה העיקרי של החברה, תורם תרומה משמעותית לביטחון הסייבר ולכלכלת מדינת ישראל.
בהתאם למצב, החברה פועלת בימים אלו בגמישות גבוהה יותר כלפי המועמדות והמועמדים. גם בחירום וגם בשגרה, בין התפקידים, Email Security Research Team Lead בחטיבת Cortex. בנוסף, החברה מגייסת גם לתפקידי ניהול בחטיבת בחטיבת Prisma Cloud העוסקת באבטחת ענן, לתפקיד של מנהל.ת מוצר בכיר.ה.
ליצירת קשר: חפשו בגוגל פאלו אלטו נטוורקס קריירה
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
DoorLoop
פלטפורמת SaaS לניהול נכסי נדל"ן להשכרה. למשרדי החברה בתל אביב דרוש מוביל צוות פיתוח Full Stack, מפתח בכיר Full Stack JS, מהנדס QA בכיר, מנהל מוצר שיווקי ג'וניור ועוד. סה"כ החברה מגייסת עובדים ל-15 משרות שונות. החברה, מציעה תנאי עבודה ושכר מצוינים לעובדי הייטק מנוסים ומקצועיים.
ליצירת קשר: Blevi@doorloop.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
שירות בתי הסוהר
לוחם ליחידת 'נחשון' לביצוע מגוון משימות, החל בליווי אסירים ועצורים, דרך תפעול אגפי המעצר ועד לאבטחת אולמות הדיונים בבתי המשפט. תנאי סף לגיוס - 12 שנות לימוד, רובאי 5 לפחות.
סוהר ביטחון - הוצאה לפועל של פעולות שגרה קבועות בתוך ומחוץ לכותלי בית הסוהר ובכללן: איוש נקודות זקיפות, ליווי אשפוזים בבתי חולים, טיפול באירועים ומצבי חירום, תפעול אמצעי ריסון ומתן עיבוי למערך האבטחה היחידתי בעת הצורך. תנאי סף לגיוס - 12 שנות לימוד.
עובד סוציאלי - אבחון צרכים טיפוליים לאסירים וקביעת תכנית טיפולית - שיקומית בהתאם לעולה מהאבחון ובתיאום עם כלל הגורמים המקצועיים ביחידה. תנאי סף לגיוס - תואר ראשון המוכר ע"י המל"ג בעבודה סוציאלית.
קצין רווחה - מתן ייעוץ וטיפול שוטף לסוהרים בתחום האישי, המשפחתי והתעסוקתי, סיוע לסגל הסוהרים במימוש בקשות ופניות סוציאליות למול גורמי חוץ, איתור סוהרים הנמצאים במצבי מצוקה וייזום פעולות סיוע וטיפול בשגרה ובחירום. תנאי סף לגיוס - תואר ראשון בעבודה הסוציאלית, או תואר שני בתחום טיפול קליני או תואר ראשון ולימודי תעודה במסגרת המשך אקדמאים בתחום טיפול קליני.
מש"ק טכנולוגיות - אחריות על תחזוקת מערכות טכנולוגיות בבית הסוהר. תנאי סף לגיוס - תואר ראשון ממוסד אקדמי מוכר על ידי המל"ג או תעודת טכנאי/הנדסאי ממוסד מוכר על ידי המה"ט בתחום.
ליצירת קשר: www.ips.gov.il
רכבת ישראל
דרושים מנהלי ומפקחי פרויקטים, ממונה בטיחות, מפעילי ומפעילות ציוד מכני הנדסי, מהנדסי ומהנדסות תכנון גשרים וקונסטרוקציות, מהנדסי ומהנדסות תכנון ופיקוח מערכות חשמל ועוד.
בנוסף, מגייסים לתפקידי מטה דוגמת רופא/ה, אחראי/ת התקשרויות, מזכיר/ת מנכ"ל, מנהל/ת מידע ושירותים דיגיטליים לנוסע.
ליצירת קשר: YechidatGiyus@rail.co.il
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
תנובה
דרושים מלקטי תוצרת, טכנאי/ת קירור למחלבות, נהגים לחלוקת תוצרת, מכונאים, חשמלאים ועובדי ייצור.
בנוסף, החברה מגייסת גם לתפקידי ניהול ותפקידים מקצועיים דוגמת - טכנולוג/ית מזון, מהנדס/ת, כלכלנ/ית, ועוד.
ליצירת קשר: חפשו בגוגל קריירה בתנובה
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
אסם נסטלה
דרושים עובדים לקווי הייצור לצד תפקידים ניהוליים. בין התפקידים: מלקטי סחורה בשוהם, עובדי ייצור לשדרות, קריית גת ויקנעם, מפעילי מכונה בכל הארץ, מכונאי/ת אחזקה לדרום, נהגים לחלוקת סחורה, סדרני סחורה ברשתות ומנהלי משמרת. בנוסף, החברה מגייסת גם לתפקידי ניהול ותפקידים מקצועיים: טכנולוגי פיתוח, טכנלוגי איכות, מהנדסי מפעל ואוטומציה, מנהלי קטגוריה בסחר וכלכלנים.
ליצירת קשר: חפשו בגוגל משרות פתוחות אסם נסטלה
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
קבוצת שטראוס
דרושים עובדים לתפקידים בשלל תחומים - תפקידי מטה כגון: מנהל.ת מכירות, כלכלנ.ית, קניינ.ית רכש, טכנולוג.ית מזון, נציגי שירות ומכירה למוקדים, וכן תפקידי שטח (ראשי צוותים, עובד.ת ייצור ותפעול, נהג.ת הפצה/תובלה, חשמלא.ית, סדרני סחורה לסופרים ברחבי הארץ).
ליצירת קשר: חפשו בגוגל משרות בשטראוס
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
מי עדן
דרושים נהגים עד 12 טון לכל הארץ, טכנאי/ת שטח לאזור המרכז, מחסנאים לסניף במבוא כרמל, קצין בטיחות בתעבורה למודיעין, נציגי שירות לקוחות למוקד בקרית גת, מנהל יצור למפעל בקצרין, מנהל אחזקה למפעל בקצרין.
ליצירת קשר: חפשו בגוגל קריירה במי עדן
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
כתר
למפעל החברה באלון תבור מגייסים למגוון תפקידים בקווי הייצור לצד תפקידים ניהוליים. בין התפקידים: כוונים, מבלטנים לבית המלאכה, מחסנאים (בעלי רישיון מלגזה), פקידי מחסן ופלנרים. בנוסף, החברה מגייסת לתפקידי ניהול ותפקידים מקצועיים - סגן מנהל מחסן, אחראית ספקים ואיכות, רכז מש"א, מנהלת משמרת וראש צוות מבקרי איכות.
ליצירת קשר: jobs@keter.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
רב-בריח 08 תעשיות
דרושים עובדים לתפקידי ייצור וביניהם: עובד/ת ייצור ומפעיל/ת מכונת CNC. למשרת הייצור נדרש ניסיון קודם בהרכבת דלתות ממ"ד ודלתות כניסה, כמו גם רקע טכני וניסיון בעבודה עם כלים ידניים. למשרת מפעיל המכונה נדרש ניסיון בהפעלת מכונת CNC. ניסיון בהכרת מערכות רובוטיות מהווה יתרון משמעותי. למשרה זאת נדרשת נכונות לעבודה במשמרות.
ליצירת קשר: chen_g@rav-bariach.com
ד"ר פישר
דרושים מנהל/ת ערוץ לשוק הסיטונאי והפרטי לחטיבת המכירות והסחר, מנהל/ת מותג ועוזר/ת שיווק לחטיבת השיווק, פורמולטור/ית עם ניסיון בתחום בפיתוח פורמולציות בחברת קוסמטיקה ותומכי/ות מחקר ופיתוח למעבדות מו"פ וכן עובדי/ ות ייצור למפעל הסטרילי. כמו כן, דרושים למפעלי החברה שבקדמת גליל, סגן/ית מנהל/ת תפ"י (תכנון, פיתוח וייצור), ראש צוות אריזה, ראש צוות אחזקה, מחסנאי/ת, מלגזן/ית ועובדי אחזקה ומפעילי מכונה.
ליצירת קשר: Jobs@dr-fischer.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
או חפשו בגוגל קריירה בד"ר פישר
NEAUVIA ISRAEL
דרוש תועמלן /ית רפואית (סוכני שטח)בתחום הרפואה האסתטית והמכשור הרפואי. נדרש ניסיון מוכח בתחום התועמלנות הרפואית, אוריינטציה טכנולוגית והשכלה אקדמית (מדעי החיים, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה).
ליצירת קשר: ilana.neauvia@gmail.com
סנמינה מערכות רפואיות
מגוון תפקידים לנשים וגברים לתפקידי שטח לצד תפקידים ניהוליים. בין התפקידים: מרכיב/ה, אינטגרטור/ית, מחסנאי/ת ממוחשב, ראש/ת צוות מחסן, כוון CNC, מבקר/ת איכות, מהנדס/ת איכות, מהנדס/ת מכונות, מהנדס/ת תעשייה וניהול, מהנדס/ת אלקטרוניקה.
בנוסף, החברה מגייסת עובדים לתפקידי ניהול ותפקידים מקצועיים: מנהל/ת איכות מפעל מתכת, קניין/ת רכש (ראש צוות/תפעולי/התמחות באלקטרוניקה/מכניקה), מנהל/ת פיתוח עסקי.
ליצירת קשר: Sanminacv@gmail.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
שטיינר מכשירי שמיעה מבית סונובה
דרושים 6 קלינאי תקשורת, 4 מזכירות, נציג/ת שירות לקוחות, טכנאי/ת אלקטרוניקה.
ליצירת קשר: jobsil@sonova.com
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
SPOT it
לפורטל לייפסטייל שהוקם במטרה לספק לגולש הישראלי את התוכן המעניין והרלוונטי ביותר בתחומי הלייף סטייל דרושים אנשי מכירות SEO כמו גם סוכנים לקידום תוכן אינפורמטיבי ממומן וסוכנים לפרסום. העבודה בשכר בסיס + אחוזים נאים.
להתרשמות: www.spotit.co.il
ליצירת קשר: info@spotit.co.il
אקובילד סיסטם
דרושים 100 עובדי בניין בתחומים הבאים: תפסנים, ברזלנים, בנאים, רצפים, צבעים ועובדי גבס.
ליצירת קשר: info@ecobuild.co.il
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
גולברי
דרושים עובדים למערך הלוגיסטיקה לצד תפקידים ניהוליים. בין התפקידים - מנהלת סניף, מחסנאי מלקט, מלגזן דגש, נהג משאית לחלוקה ויועצת מכירה.
ליצירת קשר: h-r@golbary.co.il
THE A BRAND
דרוש מנהל/ת שרשרת אספקה ותפעול למותג תוספי התזונה לשיער. התפקיד כולל התנהלות שוטפת מול ספקים בארץ ובחו"ל ומול עמילי מכס. נדרש ניסיון קודם של שנה לפחות בתפקיד דומה, אנגלית ברמה גבוהה, כישורי ניהול , יצירתיות עם יכולת הנעה עצמית גבוהה.
ליצירת קשר: office@theabrand.com
חמשת הפסים קלין
דרושים עובד/ת מחסן למחסן הלוגיסטי, לטיפול בהוצאת הזמנות שוטפות. כמו גם עובדים/ות למיון וקיפול כביסה ונהג/ת בעל/ת רשיון ג' לקו חלוקה וחלוקת סחורה. נדרשת תודעת שירות, רצינות ואחריות.
ליצירת קשר: noa5hapasim@gmail.com
נוי השדה
דרושים מוכרנים, סדרני פירות, קופאים ונהגים עם רשיון ג'.
ליצירת קשר: 054-8200412 (עדן)
דומינוס פיצה
מגוון משרות המתאימות לעובדים שהוצאו לחל"ת או פוטרו לאחרונה, החל ממשרות פתוחות לעובדי פנים, דרך גיוס שליחים ועד גיוס לתפקידי עתודה ניהולית דוגמת מנהלי משמרת. למצטיינים קיים אופק לניהול סניף.
ליצירת קשר: Hr@dominos.co.il
להגשת מועמדות לחץ >>> כאן
תן ביס
מגוון תפקידים במטה הארגון בתל אביב, לצד משרות בצוותי השליחים, בפריסה ארצית ותנאים מתגמלים. בין התפקידים הפתוחים - מעצב/ת גרפי/ת, רכז/ת שכר, ראש/ת צוות פולסטאק ומפתח/ת NET.
ליצירת קשר: למשרות במטה הארגון חפשו בגוגל just eat takeaway career | למשרת שליח.ה חפשו תן ביס קריירה
להגשת מועמדות למשרות במטה הארגון לחץ >>> כאן
להגשת מועמדות למשרת שליח לחץ >>> כאן





