חיפוש

הייעוץ הפיננסי והליווי בתהליך המשכנתא שיסיר מכם דאגות נוספות

דינה שפירא, מייסדת ומנהלת D.S משכנתאות וליווי פיננסי, הודיעה כי תעמיד את הידע ואת הניסיון המקצועי הרב שצברה, כדי לסייע למשפחות מהדרום ולמי שגויס בצו 8 – בתהליך קבלת והסדרת המשכנתא

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
דינה שפירא
דינה שפירא
צילום: Shutterstock
בשיתוף דינה שפירא
תוכן שיווקי

דינה שפירא, מייסדת ומנהלת D.S משכנתאות וליווי פיננסי, התקשתה גם היא להישאר אדישה אל מול אירוע הטרור הרצחני בעוטף והדרום, ומלחמה שפרצה בעקבותיו. שפירא היא בעלת תואר במנהל עסקים עם התמחות במימון ושוק ההון, שהתמקדה בשוק המשכנתאות ובליווי פיננסי של הלקוחות להתנהלות נכונה של משק הבית בשילוב המשכנתא. את הידע וניסיון המקצועי הרב שצברה החליטה לגייס כדי לעזור לתושבי הדרום, ולהעניק להם עד סוף חודש נובמבר ליווי מקצועי ללא עלות, בתהליך הבירוקרטי של לקיחת משכנתא. גם לנשים ולגברים שאחת או אחד מבני הזוג נקראו למילואים, כאשר הם נמצאים לאחר שלב האישור העקרוני של קבלת המשכנתא ומתקשים לסיים את התהליך – מסייעת שפירא וללא עלות.

004059
004059
דינה שפירא, מייסדת ומנהלת D.S משכנתאות וליווי פיננסי
דינה שפירא, מייסדת ומנהלת D.S משכנתאות וליווי פיננסי

משרדה של שפירא מעניק שירות מקיף ויסודי שמתחיל בדרך לרכישת הנכס ונמשך גם לאחר שהושלמה העסקה. המשרד שומר עם לקוחותיו על קשר, וזמין לכל שאלה שמתעוררת גם אחרי סיום תהליך לקיחת המשכנתא. "אנחנו נותנים מענה והכוונה לאורך כל התהליך וגם לאחר שהוא מסתיים, כאשר המטרה היא שכל לקוח אשר יעבור דרכנו לא רק יקבל את תנאי המשכנתא הטובים ביותר עבורו, אלא גם יבין את התהליך וידע שבכל עת נהיה יד מכוונת בנושא המשכנתא וההתנהלות הפיננסית הביתית", אומרת שפירא.

היא מוסיפה כי בימים אלה המטרה העיקרית של המשרד, היא להקל עוד יותר על לקוחות: "אנחנו רוצים לחסוך מהם את ההתעסקות ואת הדאגה מהתהליך ולבחון עבורם היכן ניתן להקל עליהם מבחינת המשכנתא ומבחינת ההתנהלות הפיננסית, ובאופן כללי להיות אוזן קשבת ולהעניק תמיכה. הם לא לבד בזמנים קשים אלו".

לסיכום, מבקשת שפירא להסביר למי שמודאגים משפעת המלחמה על מצבם הכלכלי: "התקופה הזו היא תקופה שלא ידענו כמותה, בטח לא בשנים האחרונות. אי הוודאות מקשה על כל אחת ואחד והעול הכלכלי לא מקל על אף אחד. לכן חשוב לשים לב להתנהלות הפיננסית של משקי הבית בשבועות הקרובים ולהבטיח שתשלומי המשכנתא או השכירות וכל התשלומי חובה הנוספים שאינם ניתנים לדחייה יוכלו להיות משולמים בזמן. במידה שקיים קושי לעמוד בתשלומים רצוי ומומלץ לדאוג לדחייתם בצורה מסודרת מול הגוף הרלוונטי, בכדי לשמר דירוג אשראי תקין. שימרו על עצמכם ושנדע ימים טובים יותר במהרה".

דינה שפירא
טלפון: 050-6474598
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר >>
למעבר לאינסטגרם >>
למעבר לפייסבוק >>

בשיתוף דינה שפירא

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    הר יונה נוף הגליל

    "הם קובעים פה את המחירים. באים לקבלנים וקונים 100 דירות בבת אחת"

    טלי חרותי-סובר
    015960

    רק 70 איש ייהנו מ-100 מיליון שקל: העסקה שקורעת את עמק חפר

    ענת ג'ורג'י
    ברבורים שחורים

    פוסט בדיוני של 7,000 מילה הפיל את וול סטריט – וצריך לעניין כל אחד

    דפנה מאור
    ביג פאשן גלילות

    "זה לא טלטלה – זה הוריקן": מאחורי המספרים של ביג פאשן גלילות

    ירדן בן גל הירשהורן
    עודד טהורי מנכ"ל ומייסד ומיטל נועם מייסדת שותפה בג'ין טכנולוגיות

    מנכ"ל הסטארט-אפ שעשה 3 יחידות מתמטיקה רוכב על המהפכה

    חגי עמית
    איליי בר משה

    "אני משקיע 87% במניות ספציפיות. התיק שלי עוד קטן ואני לא מפחד מהסיכון"