"אחרי שהייתי צריכה למכור את הבית שלי – בגלל שלא ידעתי את כל מה שאני יודעת היום, החלטתי להיות חבל ההצלה של אחרים בנושא. במשך החיים, למדתי והתמקצעתי גם כרואת חשבון ויועצת מס והיום החברה שלנו עוזרת ללקוחות שלה בתחומי הפיננסים מכל זווית: שירותי ראיית חשבון – בשיתוף פעולה עם המשרד רואה חשבון של יוליה זורובסקי; החזרי מס - רגילים ומס שבח ולקיחת המשכנתא הטובה ביותר – לבית ולעסק. אנחנו רואים בעיסוק שלנו שליחות ועזרה לאנשים במקומות שהם הכי צריכים זאת בחייהם", כך מספרת יוליה זורובסקי, שייסדה את הבית ש.ל.י לפיננסים בע"מ.


בחברה של זורובסקי מאמינים במקצועיות ואנושיות ולפני הכל בשירות בלתי מתפשר. "כולנו בני אדם. אנחנו רוצים ללוות משפחות ועסקים בכל חלק בחייהם, אם זה בתהליך לקיחת המשכנתא, אם זה בהחזרי מס למיניהם ואם זה בתחום ראיית החשבון, בשיתוף עם משרד רואה חשבון יוליה זורובסקי באשקלון", מסבירים בהבית ש.ל.י לפיננסים בע"מ.
בחברה עצמה מרגישים היטב את המלחמה, כמי שנמצאים באזור שסופג ירי רקטות: "אנחנו בעצמינו תושבי אשקלון, משרדינו נפגע, לקוחות שלנו נרצחו באכזריות ואף לקוח וחבר מיוחד שלנו – שנזרק לו רימון לבית ו- קפץ עליו בגופו והציל את שלושת הילדים שלו. בכל בניין שלא נסתכל, אנשים יושבים שבעה ומנסים לעזור בכל דרך. החלטנו שגם אנחנו מתוך הממ"דים שלנו בביתנו עם ילדינו - מרימים את הכפפה ומושיטים עזרה למי ששומר עלינו ונלחם בשבילינו ובשביל ארצנו. החלטנו לאפשר לכל מי שיציג לנו צו 8 להירשם לפרויקט של החזר מס ל-6 שנים אחורה – ללא כל עלות ולגמרי בחינם. כל העובדים של משרידנו וכן מנהלת המשרד שמובילה ומרכזת את הפרויקט יאנה פרדקין, רוצים ומוכנים לתרום מעצמם בדרך שאנחנו יודעים".
לסיכום, קוראת יוליה זורובסקי לחיילי המילואים בחזית, שעבורם נועד הפרויקט ההתנדבותי: "אנחנו קוראים לכם – להירשם ולתת לנו את האפשרות לעשות עוד משהו טוב לטובת הלוחמים שלנו והמגויסים שלנו. אין צורך להגיע אלינו – הכל נעשה מרחוק. אנחנו מבטיחים שגם אם כרגע אין באפשרותכם לתקשר איתנו לביצוע ההחזר מס - מספיק שתרשמו ואנחנו נדאג לבצע את הכל בתום המלחמה, כמובן כי במקרה שניתן לבצע את הפעולות – נעשה זאת באופן מיידי. עם כל הקושי של המצב אנחנו גם רוצים להיות פה בשבילכם לפחות קצת כמו שאתם שם בשבילנו".
הבית ש.ל.י לפיננסים
יוליה זורובסקי, רו"ח - 052-3222-132
יאנה פרדקין מנהלת הפרויקט - 050-9322132
למעוניינים בהחזר מס חינם>>
למעבר לאתר >>
למעבר לעמוד הפייסבוק >>
למעבר לעמוד האינסטגרם >>
למעבר לטיקטוק >>
בשיתוף הבית ש.ל.י לפיננסים







