חיפוש

הסוד מאחורי עסקאות הנטו בנחלות

יועץ הנדל"ן הוותיק עוזי גיל, המתמחה בעסקאות נטו בנחלות, מסביר כיצד ניתן להוביל להשלמת העסקה לטובת כל הצדדים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
005956
005956
יועץ הנדל"ן עוזי גיל
יועץ הנדל"ן עוזי גיל
ניבה שור, בשיתוף עוזי גיל
תוכן שיווקי

כשמאחוריו ניסיון מקצועי של 46 שנים בתחום הנחלות קובע יועץ הנדל"ן הוותיק עוזי גיל: "כאשר רוצים לקנות או למכור נכס במושב, הגורם המקצועי והאנושי שמטפל בעסקה ומלווה את הצדדים הוא הבסיס להצלחתה".

עוזי גיל נולד וגדל במושב כפר ויתקין והוא מהראשונים שהחלו לעסוק במכר נחלות. היום, כשהוא אחד המומחים המובילים בתחום, מסביר גיל כי לידע ולניסיון יש חשיבות רבה בניהול העסקה, בגלל המורכבות של הנחלות עצמן וההתפתחויות הדרמטיות של השנים האחרונות. לדבריו, "כיום ניתן לבנות בית שלישי ואף לפצל שני מגרשים מחלקת המגורים בנחלה. לפי תיקון 5 לתמ"א 35, שייכנס לתוקף בתוך שנה, יש נחלות שיוכלו להגיע ל–6–8 יחידות בסך הכול, שחלק מתוכן יחידות סמך. על איש המקצוע שמלווה את העסקה להביא בחשבון את מכלול הנתונים הקיימים והעתידיים ולהסבירם לצדדים".

עוזי גיל, רס"ן בדימוס, הוא מהיוזמים של עסקאות הנטו בנחלות ובעל מומחיות בתחום. "אני עומד מאחורי 60%–70% מעסקאות הנטו בנחלות במרכז הארץ ובאזורים נוספים", הוא אומר. "בעסקאות נטו בנחלות שני הצדדים מרוויחים, הקונה משלם פחות והמוכר נשאר עם אותו נטו — מה שהופך את העסקה להרבה יותר משתלמת וגם ודאית".

לנוכח ניסיון והידע הרב שצבר בתחום הנדל"ן במגזר הכפרי, אנשי מקצוע רבים בתחום נוהגים להתייעץ עמו בכל הקשור לעסקאות מכר בנחלה בכלל ובעסקאות נטו בפרט, בהם עורכי דין, שמאים וכונסי נכסים.

הדרך להסכמות כלכליות

גיל משווק את רוב הנחלות בבלעדיות, מה שמאפשר לו לערוך פרסום נרחב ולחשוף את הנכס למרב הקונים הפוטנציאליים בארץ ובעולם.

גיל מסביר כי למעשה תפקידו של המתווך בנחלות הוא לייצג את העסקה עצמה, שבה לשני הצדדים יש אינטרס משותף. "הבסיס הוא להגיע להסכמות כלכליות ולאחר מכן ליישם את העסקה באמצעות עו"ד מומחה בעסקאות נטו בנחלות, שאיתו אני עובד בשיתוף פעולה", הוא אומר.

"מאחורי ההצלחה שלי עומדים לא רק מקצועיות רבה וניסיון משמעותי בתחום, אלא גם הקשר החברי והיחס האישי שאני מעניק ללקוחותיי. כאשר עורכים עסקה כה משמעותית, שבה מוכרים את הנחלה המשפחתית וקונים נכס מורכב, עולים הרבה מאוד שאלות וחששות. כל לקוח הוא עבורי כמו בן משפחה ואני תמיד עונה לכל השאלות תוך זמן קצר ובסבלנות גדולה, לאורך כל הדרך", מוסיף עוזי גיל.

גם לאחר סיום העסקה הוא ממשיך ללוות את הלקוחות ולייעץ להם, מתוך חברות ומקצועיות וללא תמורה. "בעסקה משמעותית ומורכבת כמו מכר נחלה אני ממליץ להיעזר בשירותיו של איש מקצוע מהמובילים והמקצועיים ביותר בתחום, עם המלצות חמות מלקוחות מרוצים ו–46 שנות ניסיון", מסכם גיל.

בשיתוף עוזי גיל

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    מכירת דירה ירושלים עיר עתיקה

    הדירה האחרונה בפרויקט היוקרה נמכרה לחרדי אמריקאי תמורת 100 מיליון שקל

    מיכאל רוכוורגר
    התעשייה Industry סדרה סדרות

    "לא משנה כמה אנוח, משהו בי לא חוזר לעצמו": ברוכים הבאים לעידן השחיקה

    יהלי פדרבוש
    מייסדי פאגאיה: יהב יולזרי (מימין), גל קרובינר ואביטל פרדו, בהנפקה בנאסד"ק ב-2022, יחד עם תחזית התשואה הפנימית של הקרן, מתוך מצגת שיווקית מאוקטובר 2022

    הפרצה לא נסגרה: השקיעו מיליונים בקרן של פאגאיה — ועכשיו תובעים אותה

    איתי פת-יה
    המגדלים של JTLV באזור שוק מחנה יהודה בירושלים. רוב הדירות נרכשו על ידי תושבי חוץ

    "העיר לקראת קריסה": הקושי למכור דירות שלח את משה ליאון ליהודי ניו יורק

    רנית נחום-הלוי
    אבישי אברהמי, מנכ"ל ומייסד-שותף של וויקס. לטענתו נקלע ל"מלכודת מס"

    פסק הדין שחושף את סכסוך המיליונים של מנכ"ל וויקס

    אפרת נוימן
    ראבאל מפעל פלסטיקה

    "זה אבסורד - מי שצבר מיליונים בפנסיה ייהנה מהטבות מס על חשבון החלשים"