דמיינו לכם שאתם בחופשה בחו"ל – אירופה, המזרח הרחוק, ארצות הברית – איפה שבא לכם ואז נכנסת לכם פגישה ביומן. כמה נוח יהיה לקבל אותה במשרד שלכם? באמצעות צ'יפ אחד קטן – זה אפשרי. תוכלו לעבוד מהלובי או מהעמדה, מהמשרד או מחדר הישיבות ששמרתם מראש באפליקציה, באלפי ערים ב-120 מדינות ברחבי העולם. שכרתם משרד או עמדת עבודה ב-Regus בארץ? אתם זכאים לעשות שימוש במתקני הרשת בכל יעד בעולם.
מקומה וחצי ועד משרד וירטואלי
Regus היא מהחברות הגדולות והוותיקות בעולם לחללי עבודה משותפים. לרשת מעל ל-3,500 מרכזים, שהם מבני משרדים הפרוסים ב-120 מדינות ברחבי תבל. 27 מתוכם בישראל, שלושה מושקים בימים אלו: בבאר שבע, בחדרה ובמבשרת ציון.


התמהיל ש-Regus מציעה מתאפיין בגמישות גבוהה ובמגוון מאוד גדול של אפשרויות: מהשכרה של קומות שלמות או משרד אישי לטווח ארוך ועד לרכישת כרטיסייה לשימוש מספר פעמים בחודש. משימוש בעמדה בחלל המשותף דרך השכרת חדר ישיבות - כולל או לא כולל כיבוד - ועד לשימוש בשירותי משרד וירטואלי. טווח העלויות גדול ומותאם לדרישותיהם של תמהיל רחב של סוגי עסקים.
"חללים להשכרה זאת כותרת להמון אפשרויות ופתרונות שאנחנו מציעים, מתוך ההבנה הפשוטה שיש המון צרכים שונים לסוגים שונים של חברות, עסקים, עצמאיים או כל עובד ועובדת שכלי עבודתם הוא מחשב", מסבירה קרין ברי שגיא, מנכ"לית Regus בישראל.


"הצרכים של משרד עורכי דין הם לא הצרכים של מתכנתת או מקדמת אתרים או רואת חשבון עצמאית, נניח. אבל יש להם גם צרכים שנפגשים כמו סביבת עבודה ברמה טכנולוגית גבוהה ואינטרנט חזק ויציב, כמו סביבת עבודה שהיא נוחה ונעימה, אווירת משרד של עבודה ויצירה. והם כמובן גם נפגשים פיזית במטבח ובאירועים כמו ה-happy hour השבועית או אירועי נטוורקינג אחרים והסיכוי שייצא מזה שיתוף פעולה עסקי הוא גבוה."
יש לך משרד בכל מקום בעולם
ומעובדי אותו משרד עורכי הדין ועד הפרילנסר האחרון, בכל סוג של השכרה, רשאים ויכולים להשתמש בכל אחד מהמרכזים של Regus בארץ וברחבי העולם. שכרתם עמדת עבודה ברוטשילד, תל אביב? אתם יכולים לעבוד מחר מהרצליה או מחיפה, ממודיעין או מראש העין לצורך העניין. בטיסה הבאה שלכם – ביזנס או פלז'ר, תוכלו לעשות את אותו דבר בפריז או בלונדון, בניו יורק או במקסיקו סיטי, בהונג קונג או אבו-דאבי. ואפילו בקופנגן.
"ברגע שרכשת שירות כזה או אחר, את יכול לקבל את אותו שירות או אחר בכל מקום שיש לנו מרכז בעולם – מאירופה לארה"ב לאפריקה ולמזרח הרחוק. שומרת מקום באפליקציה – במשרד, בבות' פרטי, בעמדה או בחדר ישיבות ונכנסת לעבוד. אבל, יותר מזה – ברגע שיש לך מנוי ב-Regus את יכולה להיכנס עם הצ'יפ שלך לכל מרכז בעולם ולעבוד מהחלל המרכזי, מהלובי. מתחברת לאינטרנט ויש לך את כל השירותים שאת צריכה", מסבירה ברי שגיא. המרכזים, אגב, פתוחים 24/7 בדיוק בשביל שמי שעובדים עם מדינות מעבר לים יוכלו להיות נוכחים במשרד בסנכרון מלא בימים ובשעות – בסופ"ש ובלילות.


תשומת לב ברורה ניתנת ב-Regus על הסביבה הטכנולוגית במרכזים שלה בכלל ועל הטכנולוגיה המתקדמת שמציידת את חדרי הישיבות: "
חברות ענק ועסקים בינלאומיים משתמשים במרכזים שלנו והם זקוקים לרמה טכנולוגית מאוד גבוהה. אצלנו הם מוצאים יכולת גבוהה של טכנולוגיה, כך שהם יכולים לערוך פגישות מרובות משתתפים ולא רק שחלילה להגיע לתמונת מסך קפואה, אלא שהם מקבלים חוויה אחרת לגמרי של ניהול פגישת וידאו. לכל מרכז יש חדרי תקשורת וציוד טכנולוגי שנועדו להעביר חוויה כך שירגישו שכולם יושבים בעצם באותו החדר. וכמובן מסכים איכותיים וגדולים, מערכות שמע מעולות ועוד."
שלושה עשורים של השכרת חללים משותפים
הקונספט של חללים משותפים לעבודה לא נולד בתקופת הקורונה, אלא לפני כ-33 שנה בבריסל. מארק דיקסון היה אז בן 30 וזה היה החלל הראשון להשכרה שהקים. היום הוא בן 60, הבעלים והמנכ"ל בפועל של IWG, חברת האם של Regus. גם כיום, דיקסון ממשיך להחזיק חברה רווחית עם רמת שירות, אמינות, מהימנות ומקצוענות הגבוהה בעולם בתחום הזה. תחת קבוצת IWG פועלים בארץ המותגים Spaces ו-Regus. המרכז החדש בבאר שבע שייך למותג Spaces.
כשאני שואלת את ברי שגיא מה מבדיל את Regus ו-Spaces משאר החברות המתחרות היום היא שמה דגש על רמת השירות הגבוהה, על הניהול המקצועי וההכשרות שעוברים עובדי החברה. היא מדגישה את הערכים הסביבתיים שהמותגים הללו משמרים – שניהם נחשבים לחברות ירוקות ובישראל: 60 עובדים, 55 מתוכם הן נשים. 11 אנשים יושבים סביב שולחן ההנהלה, 10 מתוכם הן נשים כולל המנכ"לית. היא מדגישה את השכר השווה לגברים ולנשים בחברות שתחת IWG ברחבי העולם ואת הגישה הפמיניסטית הברורה שנוקטת הנהלת החברה לקידום נשים בעבודה ולשיוויון בייצוג המגדרי. שנת 2023, צרכנים וצרכניות מכל הסוגים דורשים ודורשות הוגנות והגינות וערכים ואג'נדה שהם מתחברים אליהם
שותפות עם בעלי נכסים
Regus מציגה רמת גמישות לא רק בקשר עם לקוחותיה, אלא גם בעסקים. המרכזים ברחבי העולם וגם בארץ מושכרים על ידי Regus בסוגים שונים של הסכמים ושיתופי פעולה, המתרחקים במידה כזו או אחרת מחוזה שמרני הרגיל. ברי שגיא מספרת ששלושת המרכזים החדשים – בבאר שבע, בחדרה ובמבשרת ציון נפתחו בהסכם שותפות עם בעל הנכס ומזמינה בעלי נכסים ברחבי הארץ להיות שותפים להצלחה. "אנחנו פתוחים להרבה סוגים של שותפויות ולמגוון רחב של פתרונות גם לבעלי נכסים, לא רק ללקוחות ששוכרים מאיתנו. בעלי נכסים מבינים מאוד מהר את הפוטנציאל ואני רק שמחה לשיתופי פעולה מוצלחים, שכל הצדדים מרווחים מהם".
בשיתוף REGUS






