חיפוש

"ישראל היא אחת המדינות היקרות בעולם, ובמקרים רבים ללא סיבה"

עד כמה יבוא מקביל מהווה פתרון ליוקר המחיה בישראל? גיא לרר: "בפועל יש כאן רק אשליה של שוק חופשי. אם אני ארצה לייבא מותג, יש סיכוי שמישהו יעשה טלפון ויחסום אותי — ואני אפילו לא אדע מי זה"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
פאנל יבוא או יצוא
פאנל יבוא או יצוא
אלי מרון, גיא לרר, אירם גרייבר, נוי הדס צילום: תומר אפלבאום
אלי מרון, גיא לרר, אירם גרייבר, נוי הדס צילום: תומר אפלבאוםתוכן שיווקי
עומר כהן
תוכן שיווקי

האם יבוא מקביל הוא באמת פתרון ריאלי ליוקר המחיה, או שהוא רק מייצר אשליה של שוק חופשי בישראל? בפאנל שהנחה אלי מרון, מנכ"ל משותף ב־Sinergia Group בוועידת הקמעונאות של TheMarker Labels, ניסו המשתתפים לענות על השאלה הזו – ופירקו את שאלת יוקר המחיה בשוק המזון.

"ישראל היא אחת המדינות היקרות בעולם, ובמקרים רבים אין לזה סיבה", אמר גיא לרר, עיתונאי ומגיש "הצינור" והיזם מאחורי "סופר הצינור". "יש יצרנים שמרוויחים בישראל רווחים לא פרופורציונליים. האמנתי שבהרבה מקרים אפשר היה להביא מוצרים ביבוא מקביל מחו"ל, אבל זה לא כזה פשוט: ישנם 'זאבים שקטים' שידאגו שאתה לא תוכל להביא מה שאתה רוצה".

"בפועל יש כאן רק אשליה של שוק חופשי", אמר לרר. "אם אני ארצה להביא למשל את מותג קולגייט מחו"ל, מישהו יעשה טלפון ויחסום אותי – ואני אפילו לא אדע מי זה. כבר היו מקרים שקניתי מוצר ומכרתי אותו בזול, ופתאום ראיתי שהספק לא עונה לי יותר".

יבוא או ייצור מקומי? הקרב על המחיר TheMarker Labels

לדברי לרר, השינוי בכל זאת אפשרי. "אני רואה שבמישורים מסוימים הדברים מתחילים לנוע", אמר. "בזמנו עשינו את מחאת הטונה, שהייתה מחאה על מחירים בלתי פרופורציונליים. ב'סופר הצינור' פנינו ליצרן קטן אחר ואנחנו מוכרים טונה ב־13 שקלים לרביעייה – והצרכנים לא מרגישים בהבדל. זה מוכיח שעם הכנסה של תחרות אפשר להוריד מחירים. מה שצריך זה לשנות את הנורמה, ולהתחיל למכור גם מותגים קטנים לצד מותגים גדולים".

אירם גרייבר, בעלים ומנכ"ל חברת קוקו מותגים בע"מ, סקר את הבעיות שמעכבות את הוזלת המוצרים במשק. "יש כל מיני דברים שמשפיעים על יוקר המחיה, שאי אפשר לשנות: אנחנו כלכלת אי, יש כאן 18% מע"מ, מכסים גבוהים ואילוצי כשרות. מה שכן ניתן לשינוי הוא ההתנהגות הצרכנית", הסביר גרייבר. "בישראל יש למותגים נתחי שוק לא פרופורציונליים: יש כאן יצרנים עם נתח שוק של 70% בשוק מסוים. אם באירופה זה 50%, למה לא מצליחים לקיים את זה גם כאן? יהיו קטגוריות שבהן יהיה קשה להזיז את הצרכן הישראלי, אבל יש מקומות שבהם כן נצליח".

נוי הדס, מייסדת ובעלים של רשת נוי השדה, הסבירה כי הרשת פועלת במודל שמבקש לחזק את החקלאות הישראלית. היא התייחסה למשמעות פתיחת השוק ליבוא עבור החקלאים הישראלים. "החקלאים לא יוכלו למכור את התוצרת שלהם באותו המחיר", הזהירה. "בטווח הקצר הצרכן הישראלי אמנם ירוויח, אבל בטווח הבינוני היבוא ישלוט במחיר והחקלאי המקומי ייעלם. האם נרצה להיות חסרי ביטחון חקלאי? אני חושבת שחקלאות זה מעבר לכלכלה. צריך איזון נכון בין חקלאות מקומית לבין יבוא".היא הוסיפה כי "נדרשת אסטרטגיה ממשלתית שתכבד את החקלאות, ותראה איך גורמים לעוד חקלאים להיכנס לתחום. ככל שיהיה יותר היצע של חקלאים כך המחירים יירדו".

מנחה: אלי מרון, מנכ"ל משותף Sinergia Group. משתתפים: אירם גרייבר, בעלים ומנכ"ל חברת קוקו מותגים בע"מ; נוי הדס, מייסדת רשת נוי השדה; גיא לרר, עיתונאי מגיש הצינור

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    בניין בלוד המיועד לפינוי־בינוי. כמעט 7,000 דירות בעיר מתוכננות בהתחדשות עירונית

    אלפי זוכים בדירות מכרו אותן, נהפכו מיליונרים – ויצרו בעיה חדשה

    הדר חורש
    אאודי אי־טרון. החברה כבר פיצתה בעבר את בעלי הדגם אי־טרון בשל "טווח נסיעה שאינו עומד בהצהרות היצרן"

    שש שנים אחרי שקנה מכונית חשמלית, היא נותרה עם טווח של 230 ק"מ בלבד

    דניאל שמיל
    דוכן של מקינזי בתערוכה בברצלונה, מרץ 2023. "300 אנליסטים מתחרים על אותן חמש משרות"

    לסבול שנתיים כמתמחים, ולקבל כרטיס זהב לקריירה נהדרת? העסקה הזו נגמרה

    גרדיאן
    בנייה ברמת גן. לפי הסכמי המתנה, הדירות יושכרו לאחר סיום הבנייה

    הסב מימן דירות ל–12 נכדים. השופט קבע כמה מס רכישה ישלם

    אפרת נוימן
    שליחי תן ביס

    "אדם מבחוץ היה חושב שזו החברה המוצלחת בעולם": מאחורי ההידרדרות בתן ביס

    עומר תמרי לאון
    תחנת טירה כוכב יאיר

    לאחר יותר מ-100 שנים: חלק מהמסילה המזרחית קם לחיים — ונותר כמעט שומם