חיפוש

"יש מי שרוצים שירות אישי. זה לא ישתנה בקרוב"

"סוכני הנסיעות לא יהפכו למיותרים, אבל אופי העבודה ישתנה", כך הסביר עודד חודורוב בפאנל שבחן כיצד הטכנולוגיה משנה את מסע הלקוח, האם לחנויות הפיזיות יש מקום בעידן האונליין ואילו מגמות צפויות להשתנות

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
929347
929347
שי בז'רנו, דנה טוכנר, עומר מילויצקי, עודד חודורוב צילום: תומר אפלבאום
שי בז'רנו, דנה טוכנר, עומר מילויצקי, עודד חודורוב צילום: תומר אפלבאום
אבי יופה
תוכן שיווקי

תעשיית התיירות בישראל משרתת בשנה כ-10 מילון תיירים יוצאים וכארבעה מיליון תיירים נכנסים. עודד חודורוב, מנכ"ל קבוצת דיזנהאוז, התייחס בוועידת הקמעונאות של TheMarker Lables לאפשרות שהבינה המלאכותית תייתר את תפקיד סוכן הנסיעות בעתיד. "אנחנו מטפלים בכ־1,000 לקוחות עסקיים ובעוד מאות אלפי לקוחות פרטיים בשנה, והמסקנה ברורה — יש שמעדיפים בוטים ויש שמעדיפים להתעסק עם בני אדם. המצב הזה יישאר בשנים הקרובות", אמר.

חדש על המדף: מגמות חדשות במכירות, בטכנולוגיה ובשיווק TheMarker Labels

בפאנל שהנחה גדעון אוקו מחדשות 12, בנושא מגמות חדשות במכירות, בטכנולוגיה ובשיווק, התייחס חודורוב גם למוצרים שמציעה החברה. "מהפכת האון ליין שינתה את עולם התיירות. סוכני הנסיעות ידעו להסתגל — וכך יקרה גם הפעם", אמר. "הסוכנים לא יהפכו למיותרים, אבל אופי העבודה ישתנה".

שי בז'רנו, Founder & CEO Agile, דיבר על הסטארט אפ החדש בעולם הקמעונאות שבראשו הוא עומד. "מדובר בפלטפורמת ניהול מסע לקוח וחוויית משתמש", סיפר. "אנחנו מציעים יועץ אישי ומקצועי שמלווה את הלקוח ומציע מוצרים נכונים עבורו".

עומר מילויצקי, יועץ אסטרטגיה וחדשנות דיגיטלית ומייסד GUTS & GLORY, דיבר על תפקידה של החנות הפיזית בעידן החדש. "החנויות הן מקום לחוויה, אבל רבים מחפשים גם תהליך של גילוי", אמר. "כשאני מגיע למתחם קניות אני אוהב לטייל ולקבל חוויה".

דנה טוכנר, מנכ"לית רשת ברגר קינג ישראל, דיברה על כוונת הרשת להקים 100 סניפים בישראל. "כרגע ישנם 18 סניפים בפריסה ארצית ועוד שישה בהקמה", סיפרה טוכנר. "אנחנו בונים תשתית לשנים הבאות, מתוך מחשבה על שירות משלוחים וחוויה בסניף".

"אנחנו חיים בעידן שבו מותגים וקמעונאים חייבים להנגיש תקציבים כדי להתנסות ולטעות, וגם לקחת דברים בפרופורציות", אמר מילויצקי לסיכום, ובז'רנו הוסיף: "האתגר הוא להבין את ההרגלים המשתנים של הלקוחות, כדי לדעת איזה כלי נכון להטמיע ברשת".

מנחה: גדעון אוקו, עיתונאי חדשות 12. משתתפים: דנה טוכנר, מנכ"לית רשת ברגר קינג ישראל; שי בז'רנו, Founder & CEO Agile; עומר מילויצקי, יועץ אסטרטגיה וחדשנות דיגיטלית, מייסד GUTS & GLORY; עודד חודורוב, מנכ"ל קבוצת דיזנהאוז.

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    אונייה של חברת צים. החברה המקורית צפויה להיעלם

    משרד ראש הממשלה מוריד מהפרק את עסקת צים

    נתי טוקר
    בניינים בבת ים

    "אנשים רוצים דאטה": נפתחה הגישה למאגר של 3.8 מיליון עסקות נדל"ן

    סימי ספולטר
    פנמה 2026

    הישראלים שהפכו חוף שומם לעיירת גלישה בינלאומית ואימפריית נדל"ן

    גילי מלניצקי

    40 הצעירים המבטיחים 2026: הכירו את הדור שישנה את ישראל

    TheMarker
    יפית אטיאס לוי

    "נראה לך שאני יכולה לשלם 80 שקל לשעה ל-8,000 עובדים?"

    ירדן בן גל הירשהורן
    אימון בייסבול בשכונת בקעה, ירושלים

    "הם רוצים שהילדים יהיו במגלן, ולא תדע שאבא שלהם תרם בניין לאוניברסיטה"