חיפוש

"רפלקסולוגיה — גם דרך כפות הידיים"

הרפלקסולוג ליאור גוטמנוביץ' מציע טיפול שכולל לחיצות ועיסוי של כפות הידיים והרגליים. כיצד ניתן לדעתו לגרום למטופל להרגיש בנוח עם הטיפול?

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
88058
88058
צילום: שחר עדות גוטמנוביץ'תוכן שיווקי
אבי יופה, בשיתוף ליאור רפלקסולוגיה
תוכן שיווקי

"החשיבה הרווחת כיום היא שטיפול רפלקסולוגיה הוא רק דרך כפות הרגליים, בעוד שבפועל מדובר בשיטת טיפול באדם דרך כפות הרגליים והידיים", מסביר הרפלקסולוג ליאור גוטמנוביץ'. "אופי הטיפול צריך כמובן להיות מותאם למטופל באופן נקודתי", הוא מוסיף. "יצא לי, למשל, לטפל בחיילים והרושם שקיבלתי הוא שטיפול בידיים עזר להם יותר. הסיבה לכך היא שטיפול בידיים יכול לתרום מבחינה רגשית".

גוטמנוביץ', בן 37, מקיבוץ שפיים, מציע טיפול רפלקסולוגיה משולב, שכולל לחיצות ועיסוי של כפות רגליו וכפות ידיו של המטופל. לדבריו, יש לו מטופלים במגוון גילאים. "אפילו טיפלתי באשתי כשהיתה בהריון", הוא מספר.

גוטמנוביץ' מתייחס לתהליך שהוא עובר עם המטופל: "בתחילת הטיפול אני עורך תשאול מעמיק של המטופל, ומבצע ייצוב שלו בשביל ליצור קרבה ולגרום לו להרגיש בנוח. בהמשך אני בודק אם הוא מאוזן מבחינה אנרגטית, ובהתאם לכך בוחר איזה עיסוי כדאי לעשות לפני תחילת הלחיצות במסגרת הטיפול".

גוטמנוביץ' מספר כי הוא עושה שימוש גם בשיטה אחרת, שמכונה "אקופרסורה". לפי גוטמנוביץ', שיטה זאת כוללת לחיצות שמטרתן לעזור למטופל להתמודד עם כאבים אקוטיים, כלומר כאבים שקיימים כעת ולא כאב כרוני בידיים, ברגליים, בגב ובצוואר. "הטיפול מעט כואב מכיוון שהלחיצות חזקות, אבל אני תמיד מקבל הודעות על כך שהוא עזר לאנשים", הוא אומר.

"אני מאוד מחובר לטיפול באנשים", מודה גוטמנוביץ'. "אני רוצה להקל על התסמינים של המטופלים שלי. כבר במהלך הלימודים גיליתי שעולם הרפלקסולוגיה מדבר אליי. פעמים רבות, כשאני מטפל במישהו בפעם הראשונה, הוא מחמיא לי על המגע ומדגיש עד כמה נועדתי להיות מטפל".

גוטמנוביץ' מסביר כי הוא משתמש בידע שרכש לאורך השנים ויוצר עבור מטופלים מסגרת מותאמת אישית. "יש לי את היכולת להתחשב באילוצים של המטופלים. אם מישהו לא יכול לשכב מסיבה מסוימת, אני יודע להתגבר על זה".

ליאור רפלקסולוגיה
טלפון: 052-5671186
למעבר לעמוד הפייסבוק >>

בשיתוף ליאור רפלקסולוגיה

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    צילומי רחפן מפרץ חיפה

    דירות ב-2 מיליון שקל, צמוד לחוף הים: במקום הכי נמוך המחירים קפצו פי 4

    שלומית צור
    בישראל 2026 כל אחד קורא לזה אחרת: עזיבה, הגירה, ירידה, התמחות, רילוקיישן, התאווררות

    "יש לך בית גדול, תעשי עוד ילד": המחיר מאחורי החלום הזוהר של הרילוקיישן

    קים לגזיאל
    מייסדי סקפיון: גל גורן (מימין), ירון קרפ, פיני יונגמן, צפריר יואלי ועדו בר־און. יצטרכו להוכיח שהטכנולוגיה שלה עובדת גם בשטח

    ליירט מאות כטב"מים במקביל: סקפיון נחשפת עם גיוס של 36 מיליון דולר

    שגיא כהן
    מניית אונדס ירדה בכ-7% ביום שני, ובסך הכל איבדה כמחצית משווייה בחצי השנה האחרונה

    המשקיע המסתורי החליט לא להיות בעל עניין. מניית אונדס נכנסה לסערה

    חגי עמית
    נוירולוגיה (אילוסטרציה). ישנם בישראל כ-400 נוירולוגים פעילים, 30% מהם מעל גיל הפרישה

    6 מכל 10 ישראלים יזדקקו לרופא הזה. למה המתמחים לא קופצים על המקצוע?

    שיר אנגל
    חבילות חשודות שנתפסו במסגרת החקירה. על פי החשד, המוצרים שווקו בישראל באמצעות טלגרם ונמכרו למועדוני כושר ולעוסקים בפיתוח גוף

    מר ישראל לשעבר ובעלי יצרנית גלידה: החשודים בהפעלת רשת להברחת סטרואידים