חיפוש

הכירו את החברות החדשות: רייזור לאבס

רז רודיטי: "כספי ההנפקה מיועדים להגדלת היתרון הטכנולוגי וצמיחה מואצת במכירות"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
יואל צפריר
תוכן שיווקי

רייזור לאבס היא חברת בינה מלאכותית בעלת חזון לשנות את עולם הייצור על-ידי הפיכת מכונות ייצור מסורתיות למכונות חכמות. המכונה התעשייתית החכמה היא מכפיל כוח במפעל ומאפשרת, בין היתר, ייעול קונפיגורציה בהתאם לתובנות זמן אמת, חיזוי תקלות עתידיות ומתן המלצות לטיפול בהמשך. למעשה, הבשילו התנאים למהפכה התעשייתית הרביעית, זאת נוכח התפתחות ה-AI וה-ML, ניתוח דאטה שנאספה לאורך שנים ובשלות הדרג הניהולי - 75% מהמנהלים הבכירים מאמינים שאי שילוב בינה מלאכותית בחמש השנים הקרובות יעמיד את העסק שלהם בסכנה קיומית (על-פי ה-accenture).

 רז רודיטי, מנכ"ל ומייסד רייזור לאבס
 רז רודיטי, מנכ"ל ומייסד רייזור לאבס
רז רודיטי, מנכ"ל ומייסד רייזור לאבס צילום: גיא אסייג
רז רודיטי, מנכ"ל ומייסד רייזור לאבס צילום: גיא אסייג

מדוע בעצם התעשייה משתוקקת לשינוי? כי היעילות הממוצעת במפעלים בעולם עומדת על 65% בלבד! הסיבות לכך הן קונפיגורציית מכשור לא אופטימלית, צווארי בקבוק והשבתות לא מתוכננות עקב תקלות במכשור.

מדובר בשוק בצמיחה מטאורית - שוק ה-AI בייצור עומד על כ- 1.1 מיליארד דולר והוא צפוי לצמוח ב- 57.2% כל שנה ולהגיע להיקף של 16.7 מיליארד דולר עד 2026. השימוש במוכנה החכמה חוצה תעשיות.

המוצר שלנו הוא מבוסס ענן ופועל לפי "תוכנה כשירות" (Saas). הגשנו עד כה שש בקשות פטנט ועד להנפקה פעלנו ללא גיוס אקוויטי. הצוות הטכנולוגי-עסקי שלנו הוא צוות מנצח. יש לנו חוזה משמעותי עם תאגיד כרייה אוסטרלי ועל לקוחותינו נמנים חברות גדולות בתחומי ייצור תהליכי, שוק המחצבים וaue התשתיות. בישראל על הלקוחות שלנו נמנות חברות כמו שטראוס, ICL וחברת החשמל.

החברה נמצאת בחזית הטכנולוגיה - היא מעסיקה 26 מהנדסים במרכז Deep Learning הפיתוח בתל אביב ומפעילה את בית הספר הראשון בישראל לבינה מלאכותית.

למה אנו מייעדים את כספי ההנפקה? להגדלת היתרון הטכנולוגי וצמיחה מואצת במכירות. אנחנו רוצים להאיץ שיתופי פעולה אסטרטגיים בינ"ל, להקים שלושה סניפים נוספים במוקדי ייצור עיקריים, לקצר את תהליך הטמעת המוצר וקליטת מכונות נוספות ל-30 ימים ולהרחיב את מחלקת המו"פ.

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר