חיפוש

הכירו את החברות החדשות: אלמדה ונצ'רס

ד"ר אירית יניב: "המטרה שלנו היא לספק זמינות להשקעות בחברות בריאות דיגיטלית לכל אדם ולא רק למשקיעים מתוחכמים"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
יואל צפריר
תוכן שיווקי

אלמדה היא שותפות מו"פ הראשונה בישראל בתחום מדעי החיים, שמנגישה לציבור המשקיעים אפשרויות השקעה שנמצאות מחוץ לשוק הסחיר, בחברות הזנק בתחום הבריאות שותפויות המו"פ נכנסו לבורסה בסערה, ויש עוד הרבה שותפויות בקנה.

ד"ר אירית יניב, מנכ"לית אלמדה ונצ'רס
ד"ר אירית יניב, מנכ"לית אלמדה ונצ'רס
ד"ר אירית יניב, מנכ"לית אלמדה ונצ'רס צילום: גיא אסייג
ד"ר אירית יניב, מנכ"לית אלמדה ונצ'רסצילום: גיא אסייג

שותפות אלמדה ונצ'רס התאגדה בשנת 2020 ונועדה להשקיע בחברות בתחומי הבריאות הדיגיטלית והמכשור הרפואי, בשלבים שונים של מחזור החיים של החברות. תחומים אלה זכו, כידוע, לעדנה בתקופת הקורונה, במיוחד בכל מה שקשור לעולמות הרפואה מרחוק, ואנו מעריכים שהמומנטום יימשך גם בעתיד הנראה לעין. חברות רפואה דיגיטלית - שמציעות בין היתר שירותי אבחון און-ליין, שירותי ניטור מרחוק ומכשור רפואי - נהנות מתנופה, מעוררות עניין ומצליחות לגייס הון ממשקיעים. מדובר בשוק שמגלגל 200 מיליארד דולר עם צפי צמיחה של 10% מידי שנה. הרעיון הוא להביא חברות אלה לשווי גבוה יותר גם בזכות הקשר עם המשקיעים.

השותפות ביצעה הנפקה ראשונית באוקטובר 2020, שבה גייסה 70 מיליון שקל להשקעות בתחום. המטרה שלנו היא לספק זמינות להשקעות בחברות אלה לכל אדם ולא רק למשקיעים מתוחכמים.

חברות הפורטפוליו של אלמדה כוללות נכון להיום את ביופרוטקט (Bio Protect) וטיילורמד (Tailormed). ביופרוטקט הינה חברה ישראלית המפתחת בלון מפולימר מתכלה, המגן מפני בעיות בתפקוד מיני ובשליטה בסוגרים, בעקבות טיפול בגידול סרטני בערמונית אשר מוצר מתחרה נמכר לבוסטון סיינטיפיק ב-600 מיליון דולר.

טיילורמד הינה חברה ישראלית העוסקת בפיתוח ושיווק של טכנולוגיות למציאת פתרונות מימון חלופיים במטרה להקטין את הנטל הכלכלי של חולים בארה"ב. חברה נוספת היא נוראמי מדיקל, שמפתחת רקמה סינטטית להחליף את הדורה, רקמת קרום המוח - רקמה שיש בה צורך בניתוחי מוח ועמוד חוט שדרה.

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר