חיפוש

עזריאלי טאון ת"א: כך תוכננו מערכות בקרת והולכת המים מהמתקדמות בעולם

בנייה של רבי קומות מעוררת לא מעט אתגרים בכל הנוגע לאספקת מים בלחצים הדרושים, בעזרת מערכות בקרה מתקדמות נבטיח כי תהיה אספקת מים רציפה ושקטה, לאורך כל ימות השנה

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
נקודת מפנה
תוכן מקודם
תוכן שיווקי

נשמעו כבר אינספור אזהרות שקצב בניית מגדלי המגורים והמשרדים בישראל לא תואם לאיכות התשתיות. בכל מה שקשור לאספקת מים בלחץ הנדרש במגדלים, האתגר הוא לא רק התשתית הארצית והעירונית אלא הספקת מים בתוך המבנה. כאשר מגדל מתנשא לגובה, נהוג להעלות מים למאגר על הגג באמצעות משאבה, משם המים יורדים בגרביטציה לאורך הבניין מה שיוצר לחץ גבוהה שיש להפחית לשימוש בברזים.

אז איך מספקים מים בלחץ תקין למערכות השתייה וכיבוי האש של בניין בגובה 60 קומות במשך 365 יום בשנה, 24/7 ללא הפסקה ובאפס תקלות? זה בדיוק היה האתגר של צוות המהנדסים בפרויקט עזריאלי טאון ת"א הכולל 3 מבנים עם 60 קומות מגורים, 38 קומות משרדים ו-13 קומות מלון שעתידים להיבנות עד מרץ 2021. כדי לענות לדרישות הפרויקט הענק הזה, לא ניתן להשתמש ברשת המים העירונית ולכן הותקנו משאבות ומגופים בקרה במטרה לספק מים בלחץ וספיקה המתאימים לשימוש ביתי או למערכות כיבוי האש והספרינקלרים. כדי להגיע למינימום תקלות ולהבטיח אספקת מים רציפה ללא הפסקות, הותקנו מערכות כפולות להקטנת לחץ. כלומר, אם יש תקלה במערכת אחת, מערכת שנייה נכנסת לפעולה באופן אוטומטי עד תיקון התקלה.

התאמת הפתרונות המתקדמים נעשתה בעזרת צוות המהנדסים והמתכננים של ברמד שמלווים את הפרויקט משלב התכנון ועד שלב יישום ותפעול הפתרונות בשטח. ליווי אישי ומקצועי שמבטיח לחץ מים תקין וזרימה שקטה. לאורך כל ימות השנה.

לפתרונות נוספים וקביעת פגישה עם המומחים של ברמד

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    עצרת תמיכה במנהיג העליון של איראן מוג'תבא חמינאי, טהראן, החודש. "לא החלשת את היריב שלך — אלא סייעת לו להפוך למסוכן, קשוח ובעל מנופי כוח נוספים"

    אחד מחוקרי המלחמה המשפיעים בעולם: איראן עלולה לצאת מהעימות חזקה יותר

    גיא רולניק
    משמאל: דביר שמש ומיכאל ברקוביץ', מייסדי פליי פרפקט

    מתחת לרדאר: שני יוצאי 8200 פיתחו משחק סוליטר והרוויחו מיליוני דולרים

    אופיר דור
    יצחק תשובה

    ההשקעה של תשובה מסתבכת: לוינסקי עופר עשויה להתקשות להחזיר חובות

    יוסף חרש
    יער

    "הזדמנות של פעם בדור" = מגרש מיוער בפלורידה במחיר מנופח

    אפרת נוימן
    אילוסטרציה. הארווי הוא כיום הסטארט-אפ המוביל בעולם בכל הנוגע לפיתוח כלי AI לעורכי דין

    הסטארט-אפ שמשנה את עבודת עורכי הדין שווה כבר 11 מיליארד דולר