חיפוש

רואים לכם בעיניים

ורובל אופטיק התגייסה בימים אלה לסייע ותרמה משקפיים לחיילים ולתושבי העוטף. אורטל ורובל בסכס, אופטומטריסטית ואורטופטיסטית, מסבירה מדוע אסור לוותר על בדיקת ראייה גם במצב מלחמה, במיוחד כשמדובר בילדים

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
אורטל ורובל בסכס | צילום: יח"צ
אורטל ורובל בסכס | צילום: יח"צ
עזרא ורובל ואורטל ורובל בסכס | צילום: פוטוסנטר דיזנגוף סנטר תל אביב
עזרא ורובל ואורטל ורובל בסכס | צילום: פוטוסנטר דיזנגוף סנטר תל אביב
יניב דורנבוש, בשיתוף ורובל אופטיק
תוכן שיווקי

מצבי חירום כמו המלחמה הנוכחית גורמים לרבים מאיתנו להזניח את הבריאות שלנו. האופטומטריסטית אורטל ורובל בסכס, מומחית אורטופטיקה - יישור ראייה, בורובל אופטיק הוותיקה מדגישה את חשיבות בדיקות הראייה דווקא עכשיו, וקוראת לא לדחות זאת ל"שש אחרי המלחמה".

מכשיר שסורק את העיניים באלפי נקודות
את אופטיקת הבוטיק היוקרתית בדיזנגוף סנטר בתל אביב הקים עזרא, אביה של אורטל לפי כ-40 שנה, ומאז שנוסדה צברה האופטיקה מוניטין רב. השניים מספרים כי לקוחות המגיעים בפעם הראשונה, מופתעים מתשומת הלב ומתרשמים מהציוד החדשני, כמו המכשיר הסורק את העין באלפי נקודות ומגיע לדיוק מקסימלי. מכשירי הבדיקה הם מתוצרת חברת צייס הגרמנית, שלאחרונה העניקה לאופטיקה ורובל אישורZeiss Vision Expert.

לצד זאת מוצעות בורובל אופטיק מסגרות יוקרתיות ואופנתיות שלא ניתן למצוא בחנויות רגילות, וכל זאת מבלי להתפשר על בריאות העין. לבני 30 פלוס, שעדיין לא זקוקים למולטיפוקל, מציע עזרא ורובל פתרון-עדשות דיגיטל המספקות הקלה על עומס בראייה.

כבר בכניסה לחנות, כשבוחנים את מסגרות הפרימיום, מבינים שזו ממש אופטיקה מליגה אחרת. אין כאן שום מוצר שמגיע מפס ייצור המוני, את המסגרות מייבאת ורובל היישר ממותגים בינלאומיים שבוחרים בקפידה באילו חנויות הם מעוניינים להימכר, ורבים מהם בוחרים באופטיקה ורובל בשל המוניטין הרב שצברה בשנות פעילותה. "בנוסף לעדשה מותאמת אישית", אומרת אורטל, "חשוב לי מאוד להתאים את המסגרת באופן מיטבי לפנים, שתשב בזווית טובה, ושגשר האף יהיה נוח". הדבר נעשה באמצעות מכשיר שאין הרבה כמוהו בעולם, בוודאי שלא בישראל. הלקוח נכנס למכשיר שסורק אותו ב-180 מעלות, בודק את זווית המבט, מזהה את מנח הראש, תנוחת הצוואר, ופרמטרים נוספים שאנחנו בכלל לא חושבים עליהם. מכאן נשאר רק לצאת ולהתחיל ליהנות מהמחמאות.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
צילום: פוטוסנטר דיזנגוף סנטר תל אביב
צילום: פוטוסנטר דיזנגוף סנטר תל אביב

חלון הזדמנויות לילדים
כאורטופטיסטית, ההתמחות של אורטל היא טיפול בבעיות נפוצות במיוחד בקרב ילדים, כמו תנועות העיניים, כושר המיקוד ופזילה. הקריאה שלה לא להזניח את בריאות העיניים, מקבלת כאן משנה תוקף, משום שאצל ילדים מדובר בחלון הזדמנויות מצומצם לתיקון הבעיות, בשלב שהן עדיין הפיכות. "עכשיו", היא אומרת, "כשאנשים נמצאים הרבה בבית, זה הזמן הטוב ביותר להגיע עם הילדים לבדיקת ראייה ולהתאמת משקפיים".

כדי לתת לילדים מקום שבו ירגישו בנוח, הקימו השניים במיוחד את Wclinic ואת ורובל אופטיק ג'וניור, שגם הם שוכנים בדיזנגוף סנטר בתל אביב. בקליניקה נערכות בדיקות מיקוד ופזילה לילדים. חנות האופטיקה הייחודית לילדים מעוצבת ומותאמת במיוחד עבורם כשהם יכולים לבחור בעצמם בין שלל האפשרויות.

הלקוחות שחוזרים כבר שנים שוב ושוב אל ורובל אופטיק עושים זאת הן בשל המקצועיות, והן משום שהם יודעים שבכל פעם תמתין להם קולקציה חדשה ומקורית, אולם גם הודות לשירות שהם מקבלים. "חשוב לנו תמיד, ובמיוחד בימים הקשים האלה, להמשיך להיות בקשר עם הלקוחות, המבוגרים והילדים", אומרים אורטל ועזרא, ומסכמים: ״ומה שמחזיק אותנו, זה להמשיך לנהל שגרת חיים ועשייה, זה הניצחון שלנו".

>>> לאתר הבית

בשיתוף ורובל אופטיק

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    שכונה חדשה בנתיבות

    "יש לי חשק לאיזו חסידות טובה": האזור בארץ שהולך ומתחרד

    טלי חרותי-סובר
    קניון אילון, כיום. תמהיל מוצלח

    האם מלכת הקניונים בדרך לאבד את הכתר?

    ירדן בן גל הירשהורן
    פרדס חנה 2026

    "הוותיקים מרגישים שהיישוב נהרס, אבל הקרקע שלהם שווה כיום 5 מיליון שקל"

    שלומית צור
    לומבוק אינדונזיה

    "מי שקנה פה לפני 20 שנה חצי דונם במאות דולרים, היום מוכר במאות אלפים"

    גילי מלניצקי
    רמי לוי

    רמי לוי: "בתוך 3 שנים נהיה בין חברות הנדל"ן הגדולות בארץ". ריאיון

    סימי ספולטר
    קו הרקיע של מיאמי, פלורידה

    "בישראל הייתי גר בקומה רביעית, בלי מעלית. פה יש לי בית של 500 מטר"