חיפוש

"הפכנו לזרוע של תעשיית ההייטק הישראלית ברחבי העולם"

סולומון עמר, מייסד ומנכ"ל ALLSTARSIT, הציג מודל חדשני של גיוס גלובלי, המעניק לחברות ישראליות גישה לטאלנטים ברחבי העולם, כולל בתחומי AI ו-ML, תוך שימור גבוה של עובדים ויתרון עסקי בסביבה תחרותית

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
תגובות:

קריאת זן זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ובהגשה נוחה לקריאה

לרכישת מינוי
681487
681487
סולומון עמר צילום: דרור סיתהכל
סולומון עמר צילום: דרור סיתהכל
יואל צפריר, בשיתוף ALLSTARSIT
תוכן שיווקי

"בשנים האחרונות, במיוחד מאז 7 באוקטובר, הפכנו לזרוע הארוכה של תעשיית ההייטק הישראלית בעולם. בכך אפשרנו לחברות הייטק ישראליות לגייס הון אנושי מעולה, גם במקומות שאותן חברות לא היו יכולות להגיע אליהם בכוחות עצמן, כולל באזור המפרציות", כך סיפר סולומון עמר, מייסד ומנכ"ל חברת ALLSTARSIT, המתמחה באיתור, בגיוס ובהקמה של צוותי פיתוח גלובליים לחברות הייטק ברחבי העולם.

עמר פתח את אירוע Israel Tech Growth Summit, של TheMarker Lables בשיתוף חברת ALLSTARSIT. הוא הסביר כי בשיח המקצועי הנוכחי, ההתמקדות של חברות ישראליות כבר אינה רק באופטימיזציית עלויות, אלא ביכולת להשיג יתרונות תחרותיים קריטיים של צמצום זמן ההגעה לשוק (Time to Market) והאצת צמיחה (Scale Up).

"בעבר המרכיב החשוב ביותר היה החיסכון בעלויות. כיום המצב שונה, אף שהגיוס דרך ALLSTARSIT מאפשר הורדה של עד כ-50% בעלויות הגיוס", הסביר עמר. "חברות הטכנולוגיה נעות כיום משיקולי עלות לערכי שימור ותרבות ארגונית גלובלית. אנחנו מאפשרים לחברות הישראליות לגייס צוותים הומוגניים, שהופכים לחלק אינטגרלי מחיי החברה. שיטת העבודה הזו מובילה לרמת שימור עובדים גבוהה במיוחד - 90%".

ALLSTARSIT פועלת כבר יותר מ-21 שנה. היא מעסיקה יותר מ-1,500 עובדים ומשרתת יותר מ-200 לקוחות, מחציתם בישראל, בהם חברות Fortune 500, סטארט-אפים מובילים וחברות ישראליות הנסחרות בנאסד"ק. החברה פועלת ביותר מ-25 מדינות, בהן פולין, רומניה, צ'כיה, גיאורגיה, סרביה, ברזיל, קולומביה, ארגנטינה, הודו, הפיליפינים והאמירויות - דובאי.

עמר ציין: "באמצעות היכולת שלנו לגייס טאלנטים למשרות קריטיות באופן גלובלי, נהפכנו לעמוד השדרה של ההייטק הישראלי, עם תרומה חד-משמעית לפיתוח התעשייה. ALLSTARSIT מפעילה כיום כ-70 רכזות גלובליות, המאפשרות לענף הטק הישראלי לגייס טאלנטים במהירות וביעילות. בכך הן מקצרות את זמן ההגעה לשוק, באמצעות הפריסה הרחבה, מהפיליפינים עד אמריקה הלטינית, והעבודה מסביב לשעון. החברה שלנו מבטיחה לחברות הישראליות יתרון תחרותי משמעותי בהתמודדות מול גופים בינלאומיים. אין כיום סיבה לחברות ישראליות להתעכב עם פיתוחים קריטיים בשל קשיים בגיוס מומחים. אנו מספקים להן את הגמישות, המהירות והפריסה הבינלאומית שדרושות כדי לשמור על קצב צמיחה גבוה, שהוא קריטי בשוק כה דינמי".

רק בשנה האחרונה פתחה ALLSTARSIT שבבעלות עמר כ-70 מרכזי פיתוח עבור חברות ישראליות בעולם, כשהיא מעניקה מענה הוליסטי לכל הצרכים בתחום כוח האדם הטכנולוגי, ממהנדסי תוכנה ומומחי DevOps ועד מקצועני תמיכה טכנית. בנוסף, החברה מפעילה אתרים גדולים במרכז ומזרח אירופה, אמריקה הלטינית, אפריקה ומדינות נוספות במזרח אסיה, מתמקדת בגיוס מומחי דאטה ואנשי מפתח בתחומים כמו AI ו-ML ובכך מספקת מענה גם למשרות המוגדרות מורכבות וייחודיות על ידי מנהלי החברות וסמנכ"לי HR.

בשיתוף ALLSTARSIT

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    תזכרו את השמות: 15 החברות הצעירות בנבחרת הסטארט־אפים 2026

    שגיא כהן
    צחי אבו (בגדול); למטה מימין: אלון חסן, אלעזר ויגדורוביץ', ישראל ענדען ויעקב איזק

    המחיר: 8 מיליון שקל. התמורה: העברת קרקעות מהמדינה במאות מיליונים

    גור מגידו
    מייקל אייזנברג

    "מייקל הוא איש חכם, אבל הסוד שלו טמון בביטחון העצמי המופרז שלו"

    אופיר דור
    יוסי בן סימון

    "בחיים אני לא אתן לילדים שלי לקנות דירה שהם לא רואים בעיניים"

    שלומית צור
    מאיה רון, מורה לפילאטיס

    כולם עושים את זה. אז למה על "כל שלושה מכונים שקמים שניים נסגרים"?

    שלומית לן
    חזי שבקס (מימין) וישראל מורגנשטרן, שהקימו וניהלו את זק"א ישראל (כיום נקראת יחידה 360). מחברי דו"חות הפיקוח ממליצים לפרק את הגופים שבשליטתם

    חתונה, רכב משפחתי ומיליונים לעמותות: האם זה הסוף של המתחרה של זק"א?