חיפוש

"מנגישים את האתר ונמנעים מתביעה"

תקנות הנגישות מחייבות להנגיש אתרי אינטרנט למשתמשים עם מוגבלויות: "רבים משוכנעים שהאתר מונגש עד שמגיע כתב תביעה. תובעים רבים פועלים בצורה סדרתית"

שיתוף בוואטסאפ

הדפסת כתבה זמינה למנויים בלבד

ללא פרסומות ותמונות, ובהגשה נוחה להדפסה

לרכישת מינוי
004169
004169
אלי למבז. צילום: יח"צ
אלי למבז. צילום: יח"צ
אגם קדם לוי, בשיתוף WEB-A
תוכן שיווקי

שש שנים חלפו מאז פורסמה לראשונה חובה להנגשת אתרי אינטרנט לציבור המשתמשים עם מוגבלויות. ועדיין, הדרך העיקרית שבה בעלי עסקים נחשפים לתקנות הנגישות היא כאשר מונח על סף דלתם כתב תביעה בגין אי הנגשת האתר.

"התביעות שמקבלים בעלי עסקים על בסיס תקנות הנגישות יכולות להגיע לסכומים של שני מיליון שקלים ואף יותר", מסביר אלי למבז, הבעלים של חברת WEB-A המובילה בהנגשת אתרים ואפליקציות. "הנגשת האתר משמעה התאמתו לעזרים שבהם משתמשים אנשים עם מוגבלויות, כמו תוכנה להקראת מסך שמשמשת אנשים עם עיוורון. רבים חושבים שכשיש 'תוסף נגישות' (האייקון של משתמש עם כיסא גלגלים) האתר נגיש לחלוטין, אבל לעתים קרובות ההיפך הוא הנכון".

חברת WEB-A מלווה בעלי עסקים בהנגשת אתרי האינטרנט על פי דרישות התקן הישראלי. החברה נותנת מענה מקיף לנושא הנגישות הדיגיטלית על כל רבדיו, כגון הנגשת אתרים, מסמכים, הצהרות נגישות ועוד. "השילוב של ידע טכני, מקצועי ומשפטי בתחום הנגישות הדיגיטלית מהותי להצלחת הפרויקט", מספר למבז. "לצערי קיים חוסר ידע רב בתחום, ורק חלק קטן מהחברות שבונות אתרים מכירות את התקן הישראלי ויודעות להנגיש את האתר בצורה מלאה ומקיפה".

עד היום החברה ביצעה למעלה מאלף פרויקטים. היא מלווה באופן שוטף עשרות עיריות ורשויות מקומיות — ועובדת גם עם רשתות בתי קפה גדולות, חברות מתחומי הנדל"ן, התוכנה, ההייטק ועסקים רבים אחרים. "אנחנו מסייעים בתהליך ההנגשה מא' ועד ת'", מסכם למבז. "אנחנו דואגים שאתר האינטרנט יהיה נגיש על פי כל דרישות התקנות, ומנסחים עבור הלקוחות הצהרת נגישות מקורית המותאמת בצורה מלאה לאתר האינטרנט".

יש לכם אתר אינטרנט? אנו ממליצים לכם לבדוק שהוא אכן נגיש, כדי שלא תהיו חשופים לסוגיות חברתיות ומשפטיות.

טלפון במשרד: 074-7817111
טלפון נייד: 053-2711171
לפנייה במייל >>
למעבר לאתר WEB-A הנגשת אתרים >>
למעבר לאתר WEB-A בשפה האנגלית >>

בשיתוף WEB-A

חזרה למדור

Labels

תוכן שיווקי

    כתבות שאולי פספסתם

    משמאל לימין: אנריקה פניה נייטו, אבישי נריה ודיוויד גפנר, בחתונה בשבוע שעבר

    האורחים של עומר אדם: איש עסקים חרדי והנשיא שחשוד כי קיבל ממנו מיליונים

    נתי טוקר
    הבניינים ברחוב הרצוג בנתניה. אמפא יובלים רכשה את הדירות מרותם שני תמורת 22 אלף שקל למ"ר

    38 רוכשי דירות בנתניה תובעים: "הובטח לנו שלא נצטרך להשלים את העסקה"

    סימי ספולטר
    יובל דגני, בת 18, בוגרת תיכון ליאו בק בחיפה

    גם 5 יחידות במתמטיקה ומחשבים לא יעזרו: "בזבוז זמן, לא למדנו שום דבר"

    ליאור דטל
    מטוס של חברת בלו בירד

    בלי אוויר, בלי שירות, בלי חלון: חברת התעופה המושמצת בישראל

    ענת ג'ורג'י ויפעת ראובן
    וואטסאפ

    99% מהישראלים משתמשים באפליקציה הזאת. כשהיא נחסמה — חייהם נהרסו

    נעמה מורל
    כביסי

    היזמים שרוצים לפצח את התעלומה: לאן נעלמת הגרב השנייה בכביסה?