אחרי השיפוץ
אחרי השיפוץ צילום: עודד סמדר

טלוויזיה מהתקרה, לובי פרטי ומרפסת לים: כך נראה שיפוץ ב-4.5 מיליון שקל

שתי דירות שחוברו יחדיו יצרו דירה ענקית של 300 מ"ר ■ עם לובי פרטי מרשים, מרפסות המשקיפות לים, סוויטה נשיאותית וטלוויזיה שיוצאת מהתקרה - כך נראה שיפוץ ללא הגבלות תקציב

זוג רופאים בשנות ה-50 לחייהם וארבעת ילדיהם, ביקשו ליצור בית בסגנון אלגנטי, נקי ולא עמוס. הצבעוניות שנבחרה לחללי הבית, שהוא למעשה שתי דירות שחוברו לכדי שטח של כ-300 מ"ר, היא מונוכרומטית ורגועה, במראה אלגנטי ויוקרתי. הכניסה לדירה עוברת דרך לובי חיצוני מרשים המחופה בשיש גרניט כהה, ואחריו לובי פנימי נוסף, שהשתייך במקור לחלל הקומה הציבורי וסופח לשטח הדירה. אזור הלובי מחופה כולו בעץ בגוון שמנת במראה נקי ומוקפד. הסלון, פינת האוכל והמטבח פתוחים ושומרים על קשר עין רציף ביניהם, במטרה ליצור תחושה חמה ומזמינה. בעלי הבית נוהגים לארח לעתים תכופות, ועל כן ביקשו סלון ומטבח גדולים ומרווחים. אזור האירוח כולו...

לקריאת הכתבה המלאה
קנו מינוי
כבר יש לכם מינוי? התחברו