פוליצר ל"ניו יורק טיימס" ול"ניו יורקר" על חשיפת פרשת הארווי ויינשטיין
שני העיתונים דיווחו כי המפיק ההוליוודי מתמודד עם האשמות של הטרדה מינית ושל תקיפה מינית מצד נשים מרובות בהוליווד במשך עשורים

הניו יורק טיימס" וה"ניו יורקר" זכו בפרס פוליצר בעבור שירות לציבור כשדיווחו על פרשת ההטרדות המיניות של המפיק ההוליוודי הארווי ויינשטיין.
בדיווחים שהופיעו בתוך ימים זה מזה, דיווחו שני העיתונים כי ויינשטיין מתמודד עם האשמות של הטרדה מינית ותקיפה מינית מצד נשים רבות בהוליווד במשך עשורים. עורכי הדין של ויינשטיין אמרו כי הוא מכחיש את ההאשמות נגדו.
הסיפורים התפשטו במהירות מעבר לויינשטיין וכללו האשמות נגד גברים בכירים אחרים. קמפיין #MeToo עלה לכותרות ושימש כלי מחאה של אנשים שהעזו לספר את סיפורם האישי.
פרסי פוליצר מוענקים כהוקרה על העבודת העיתונות הטובה ביותר ב-2017 בעיתונים, מגזינים ואתרי חדשות. יש 14 קטגוריות שמוקדשות לצילום, דיווח, ביקורת ופרשנות.
פרסי הפוליצר הראשונים הוענקו ב-1917, כולל ל"ניו יורק טריביון" על מאמר מערכת שציין את יום השנה הראשון לשקיעתה של הספינה לוסיטניה.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
האוויר מתחיל לצאת משוק הדיור ברחבי העולם. להלן חמש דוגמאות

אחרי נפילה של יותר מ-20%, הגיע הזמן לקנות מניות? זה המדד שצריך לבדוק
אל על מובילה בביטולים, המטוס של וויז אייר "קיבל מכת ברק": קיץ כאוטי בנתב"ג

מיליארדים מהפקעות קרקע, סמכויות אגרסיביות, ופוליטיקה קטנה: המלחמה על חוק המטרו
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
איך מטפסים לעשירון השכר העליון — ומי מצא דרך עקיפה כדי להגיע אליו
