גוגל חושפת: כך ייראה הקמפוס העתידני שלנו - גלובל - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן
צפו

גוגל חושפת: כך ייראה הקמפוס העתידני שלנו

ענקית האינטרנט חשפה ביום שישי תוכניות להרחבת הקמפוס הקיים שלה במאונטיין וויו ב-232 אלף מ"ר נוספים: "נטשטש את ההבחנה בין המבנים לבין הטבע"

5תגובות

גוגל חשפה אתמול תוכניות להרחבת הקמפוס שלה במאונטיין וויו שבקליפורניה למטה עתידני ענק שיכלול גגות שקופים, שטחים ירוקים רבים ומבנים שניתן להזיז ממקום למקום.

המטה החדש, בעיצוב האדריכל הדני ביארק אינגלס ותומס התרוויק הלונדוני יוסיף לקמפוס הקיים שטח של 232 אלף מ"ר, שיספק לענקית האינטרנט מקום ל-10,000 עובדים נוספים, לעומת 20 אלף עובדים שכיום עובדים בעיר, אמרה דוברת גוגל.

הבניינים החדשים יהיו מודולריים, כך שניתן יהיה להזיז את הקירות כדי לשנות את הגודל והצורה של החדרים השונים, מה שיאפשר לגוגל יותר גמישות בשינוי שטחי העבודה. מחוץ לבניינים, שיכללו הרבה קירות וגגות שקופים, יהיו 120 דונם של פארקים ושטחים ירוקים, בנוסף לשטחי מסחר שיתנו לקמפוס תחושה של שכונה.

"במקום לבנות בנייני בטון שלא ניתן להזיז, ניצור מבנים קלים שאפשר יהיה להזיז בקלות ממקום למקום כשנשקיע בתחומי מוצר חדשים", נכתב בפוסט בבלוג של החברה. "חופות שקופות גדולות יכסו כל אתר, וישלטו באקלים בפנים תוך הכנסת אור ואוויר פנימה. עם עצים, גינות, בתי קפה ושבילי אופניים בין המבנים האלה, אנחנו מתכוונים לטשטש את ההבחנה בין המבנים שלנו לטבע".

התוכנית עדיין זקוקה לאישור הרשויות במאונטיין ווי, בתהליך שצפוי להימשך יותר משנה. "זה יהיה קמפוס אמיץ וחדשני מאוד", אמר קן רוזנברג, חבר מועצת העיר מאונטיין וויו, ל"וול סטריט ג'ורנל". "יש כמות גדולה של זכוכית כך שמי שנמצא בפנים יחוש כאילו שהוא בחוץ".

גוגל אינה ענקית הטכנולוגיה היחידה שמבקשת בימים אלה להרחיב את הקמפוס שלה. אפל בונה מטה חדש דמוי חללית בסמוך לקופרטינו, אמזון מתכננת מטה חדש בסיאטל, ופייסבוק בונה תוספת חדשה למטה שלה בעיצוב האדריכל הידוע פרנק גרי.

 

׳׳™ײ¾׳׳£ײ¾׳₪׳
׳¨׳•׳™׳˜׳¨׳¡


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#