טהוטי נטוורקס קיבלה מענק של 2.4 מיליון שקל מהמדען הראשי; גייסה עד כה כ-5 מיליון דולר
טהוטי עוסקת בפיתוח שבבים ייעודיים להאצת ביצועיהם של שרתי רשת העובדים בפרוטוקול TCP/IP
חברת טהוטי נטוורקס (Tehuti Networks) קיבלה מענק המשך בסך 2.4 מיליון שקל ממשרד המדען הראשי עבור המשך פיתוח מאיץ תעבורת רשת, המאפשר להתמודד עם העלייה בסטנדרט נפחי התקשורת ברשת ל-10 ג'יגה בייט ומעלה. מענק זה מהווה גידול של פי שניים מסכום מענק הפיתוח שאושר לחברה בשנת 2005, שעמד על 1.2 מיליון שקל.
טהוטי עוסקת בפיתוח שבבים ייעודיים (ASIC) להאצת ביצועיהם של שרתי רשת העובדים בפרוטוקול TCP/IP. החברה נוסדה ב-2002 על ידי יאיר גיטלמן, ולנטין אוסמן, חיים בר דוד ואלי כוכב, במסגרת חממת הטכניון. החברה מעסיקה 15 עובדים במשרדים בהרצליה ובטקסס. מנכ"ל טהוטי נטוורקס הוא אריה בריש.
בועז לנצמן, מנכ"ל סאנרייז פרויקטים, שסייעה לטהוטי נטוורקס בבניית בקשת הסיוע מהמדען הראשי השנה, הוסיף כי "הפיתוח של טהוטי מהווה קפיצת מדרגה בזכות גישה חדשה המשחררת את צוואר הבקבוק הקיים. בעוד שהחברות עודן פועלות בניסיון למתוח את היכולות הקיימות עד למקסימום, בטהוטי מפתחים פתרון ישים לסדרי הגודל של צרכי התעבורה העתידיים".
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
המכונית הפרטית עוברת מהפכה שסוחפת את כל התעשייה
"חיים את הרגע": אוכלים במסעדות, יוצאים לבלות — וטסים לחו"ל
"הבטיחו לקדם אותי ואז הביאו מישהו מבחוץ. אם זה יקרה שוב – אתפטר"
נטישת מנהלים, חוב תופח — ותשואת חסר עמוקה: מה קורה בשיכון ובינוי?
תגובות
על סדר היום
מדדים של קסם
כתבות שאולי פספסתם
"הפסקתי להעסיק צעירים. הם מפונקים ולא ראו אותי, אלא רק רצו לקחת ממני"
