שוברים קירות |

הדירה של אשת ההיי-טק שופצה ב-400 אלף שקל - ועכשיו עושה חשק להישאר בבית

עבור אשת היי־טק שחיה על קו לונדון־ישראל נדרשה דירה פונקציונלית ושמחה ■ שיפוץ כולל ששילב בין ישן לחדש נתן לדיירת את כל מה שמבדיל בית נעים מחדר מלון מנוכר

מיטל צימבר
כך יוצרים דירה שעושה חשק להישאר בבית - 25 ינואר 2019
בחדר השינה תוכנן ארון לאורך הקיר כולו, ששומר על מבנה אלגנטי ומוקפדצילום: נדב פקט
מיטל צימבר

דיירת בשנות ה–40 לחייה ביקשה לתכנן מחדש את דירת הקבלן שרכשה ברמת גן. הדיירת, שעוסקת בתחום ההיי־טק, נמצאת על קו לונדון־ישראל, וכמעט ולא שוהה בארץ. היא ביקשה ליצור עבורה בית בתחושה ביתית וחמימה, לאור העובדה שהיא מבלה את רוב ימות השנה בבתי מלון.

לפניצילום: נדב פקט
אחריצילום: נדב פקט

הדירה, בת 3 החדרים של כ–70 מ"ר, דרשה חשיבה יצירתית לטובת תכנון שטחי אחסון, לבקשתה של בעלת הבית. הקו העיצובי בבית משלב בין ישן לחדש, וכולל פריטים שונים בעלי ערך סנטימנטלי, לצד רהיטים חדישים במראה מודרני וצעיר, ושלל טקסטורות ונגיעות צבע משמחות.

לפניצילום: נדב פקט
אחריצילום: נדב פקט

מרגע הכניסה לבית, נחשף החלל הציבורי כולו, לרבות הסלון, אזור פינת האוכל והמטבח. אזור האירוח משלב ספות בכמה צבעים שונים, היוצרים מראה ססגוני, חי וצעיר. כדי לשמור על תחושה אוורירית ומעברים נוחים, נבחרו יחידות ריהוט כמו כורסאות והדום, המאפשרים ישיבה נוחה בלי ליצור עומס בחלל. לאורך כל תהליך העיצוב בבית נשמר קשר בין חדש לישן. שולחנות הקפה בסלון עשויים ברזל. ממול לאזור הישיבה תוכננה יחידת נגרות לאורך הקיר, ובה נישה מובנית שנצבעה בצהוב ומספקת תוספת צבע ועניין.

לפניצילום: נדב פקט
אחריצילום: נדב פקט

בסלון שולב שטיח במראה גיאומטרי בצבעוניות מונוכרמטית, ובסמוך לפינת האוכל שטיח קש במראה טבעי, המתכתב עם גוף התאורה העשוי עץ התלוי מעליו. בהתאם לגודל החלל, תוכנן מטבח פונקציונלי שאינו גדול אך משלב בתוכו פתרונות אחסון רבים ככל שניתן, ודלפק לישיבה. חזיתות הארונות עשויות פורמייקה בגוון קפה. עבור דלפק הישיבה נבחרו כסאות בר בריפוד מבד קטיפה כהה. מעל פינת האוכל נתלה גוף תאורה דקורטיבי עשוי עץ במראה טבעי. לצד פינת האוכל מוקמו יחידות אחסון במראה לא שגרתי, שמספקות מוקד עניין מרכזי בחלל, והן תוכננו כשלישיית יחידות נגרות בהזמנה אישית. בסמוך לפינת האוכל נתלה וילון לבן חצי אטום, המסתיר חלקית את חלון הוויטרינה ומונע סינוור.

אחריצילום: נדב פקט
אחריצילום: נדב פקט

חדר השינה של בעלת הבית כולל אזור ארונות וחדר רחצה צמוד. כדי לספק אפשרויות אחסון רבות ככל הניתן, תוכנן בחדר השינה ארון לאורך הקיר כולו ששומר על מבנה אלגנטי ומוקפד. חדר הרחצה מחופה גרניט פורצלן המדמה פרקט. כל שאר הכלים הסניטריים ויחידת הנגרות נבחרו בצבע לבן אחיד במטרה לשמור על מראה קלאסי ואלגנטי.

אחריצילום: נדב פקט
אחריצילום: נדב פקט

הכותבת היא מעצבת פנים

מעצבים המעוניינים לכתוב למדור מוזמנים לשלוח פרטים: nadlanthemarker@gmail.com

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

כתבות מומלצות

בת ים

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

אפליקציית קלארנה. החברה נמצאת במגעים לגיוס סבב חדש לפי שווי שנמוך בכ-30% מהשווי שקיבלה לפני שנה בלבד

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

בניין דירות בחולון

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

"כשבאנו לקבל משכנתא לרכישת הבית, התברר שהבעיה לא פשוטה כלל"

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker

כתבות שאולי פספסתם

המשווקים של פוליסות החיסכון הם סוכני הביטוח, שנהנים מעמלות שמנות

"הציעו לי להעביר את החיסכון מאלטשולר. האם כדאי לי?"

אירוע של חברת איירון סורס. חברות שואפות למתג את עצמן כצעירות ואטרקטיביות

"אנשים חושבים לעצמם - איזה משכורות, איזה טירוף. בפועל זה רחוק מאוד מהמצב"