דיליט וריסטרט: דירת 3 חדרים שנולדה מחדש - נדל"ן - TheMarker

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

דיליט וריסטרט: דירת 3 חדרים שנולדה מחדש

חלומו של זוג צעיר ליהנות מדירה מעוצבת ומרווחת, במקום דירת 3 חדרים ישנה ורעועה שהיתה בבעלותם בפתח תקוה, חייב מחיקה מוחלטת של קווי הבית המקוריים ותכנון מחדש של החללים

18תגובות
לפני ואחרי 5
מושי גיטלס ומירב קצמן

זוג צעיר שרק נישא פנה אלי כדי שאשפץ את ביתו בפתח תקוה. הדירה היתה בת 3 חדרים, בשטח 90 מ"ר, אך ישנה מאוד ועם תשתיות רעועות שהיו זקוקות להחלפה מהיסוד. החלום של בני הזוג היה לבצע בה מהפך ולקבל את דירת חלומותיהם — מוארת, מעוצבת ומודרנית.

לפני ואחרי 4
מושי גיטלס ומירב קצמן

אלא שהמכשול הראשוני היה התקציב המצומצם, שלא הספיק להגשמת החלום. לאחר הערכות ראשוניות, שלחתי אותם "לחשב מסלול מחדש". רק כעבור שנה הם שבו אלי, מצוידים בתקציב המתאים, והשיפוץ המיוחל יצא לדרך.

לפני ואחרי 3
מושי גיטלס ומירב קצמן

אחת הדרישות הראשוניות של השניים היתה לקבל מטבח מפנק ורחב ידיים, שיתאים לאורח החיים שלהם, לאירוח ולאפשרות לבשל ארוחות משפחתיות. עד מהרה הבנתי כי יש לתכנן את הדירה מחדש, לשנות את מיקום החדרים בה ולמעשה למחוק את התכנון המקורי כמעט לחלוטין.

לפני ואחרי 2
מושי גיטלס ומירב קצמן

בתום תהליך תכנוני שנמשך ארבעה חודשים, הדירה שינתה פניה: המטבח המקורי, שהיה קטנטן, הועתק למרפסת הסגורה ובמקומו תוכנן חדר שינה שהיווה תוספת של חדר לדירה.

הסלון הוגדל, זכה לחלונות חדשים ולתוספת של אור טבעי על ידי פתיחת קיר שחצץ בינו לבין המרפסת, חדרי האמבטיה שינו את מיקומם וגם הוספתי לדירה אמבטיית הורים ויחידת הורים מפנקת.

לפני ואחרי 1
מושי גיטלס ומירב קצמן

בנוסף, תוכנן בדירה חדר עבודה וחדר נוסף המיועד לשמש בעתיד חדר ילדים. במקום התכנון המיושן זכתה הדירה למטבח גדול, פינת אוכל מרווחת וסלון נעים.

אתגר נוסף שעלה באזור המטבח הוא הצורך להחליף את רעפי הגג ולשפץ את אזור הגג. שיפוץ זה הצריך את פירוק התקרה הקיימת באזור שבו היה ממוקם המטבח, וחיזוק קורות העץ של הגג. לאחר התלבטות, החלטתי להפוך את הלימונים ללימונדה, ולהוסיף את קורות העץ כאלמנט עיצובי באזור זה, שהתקרה בו נמוכה יותר — מה שנתן לחלל המחודש אסתטיקה ייחודית.

תקציב השיפוץ - כ–400 אלף שקל - לא היה גדול ביחס למהפך הסופי. תהליך התכנון נמשך כארבעה חודשים והשיפוץ עצמו ארך כשלושה חודשים. בסיום העבודה המאומצת נולדה דירה חדשה ועמה גם בתי השלישית.

שיפוץ דירה

הכותבת היא מעצבת פנים

מעצבים המעוניינים לכתוב למדור מוזמנים לשלוח פרטים nadlanthemarker@gmail.com



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#