"שיקרו לי בפנים": הדמויות המרכזיות מאחורי הקריסה של פרי נדל"ן
מקורבים ועובדים של יזם הנדל"ן שנרצח מספרים על איש ריכוזי עם דחף עז להצליח: "הוא לא רצה שאף אחד בחברה יתעסק בכספים" ■ ואולם, בדיקות שמבצעים נאמני הקבוצה ועדויות של רוכשים מציבות סימני שאלה על חלקם של בעלי תפקידים נוספים בפרשה
מאז החלה להתמוטט אימפריית קבוצות הרכישה של אלדד פרי לפני כשנה, עד לרצח הטרגי שהסעיר את המדינה ביום שישי האחרון — היה פרי לפנים הבלעדיות של הפרשה. אלא שכדי להוציא לפועל את הפרויקטים שקידם פרי ולגייס את מאות הרוכשים, שכיום מצויים בחשש כבד לגורל השקעתם, פרי לא פעל לבדו.
"מלכתחילה, כל ההתנהלות שלי היתה מול אנשי המכירות", מספרת שירלי (השם המלא שמור במערכת), חברה בקבוצת הרכישה פרי פלייס ברחובות. "בעלי ואני היינו תמימים מאוד, אבל כולם במשרדים של החברה דאגו להראות לנו שהם בצד שלנו. רק בסוף הבנו שדפקו אותנו מכל כיוון. עיקר התקשורת שלי היתה מול מור כהן, שהציג את עצמו כעורך דין וכאחראי על המכירות. התחושה היתה שהוא מחפש בעלי כסף נזיל ומשכנע אנשים להשקיע אותו בחברה".