קסם: כך נראה הבית של סבא וסבתא אחרי שיפוץ

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אחרי השיפוץ
אחד האלמנטים הבולטים שהוחלט לשמר מתצורת הבית המקורית היה גרם המדרגות העשוי בטון ביציקת טרצו – שלוטש וחודשצילום: ולרי זויז
בועז שניר
בועז שניר

הבית הפרטי הממוקם באחד מיישובי השרון שייך לזוג, שף ואמנית, שלהם שני ילדים. הבית נבנה בשנות ה-60 כאחד הבתים הראשונים ביישוב, ובמקור שימש כביתם של הסבא והסבתא של בעלת הבית. ככזה, אחת הדרישות היתה לשמר את הקסם, הנוסטלגיה והזיכרונות הנעימים שצברה המשפחה במקום הזה לאורך השנים.

בקומת הכניסה שונה התכנון המקורי: הפתחים הורחבו לוויטרינות גדולות השוטפות את הבית באור יום וקושרות בין החוץ לפנים, באופן שמאפשר לקיים במקביל חיים בשתי הזירות. בחלק החיצוני שובצו משטחי רביצה, פינות זולה ופינת משחקים לילדים – וקירות המטבח המקורי נפתחו לטובת מרחב המשכי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר TheMarker